-
Piosenka w tleWitam na początek się przywitam jako nowy użytkownik a więc, Siema....a pytanie moje brzmi czy ...
-
Co to za dzwonek telefonu z pewnego filmu?Witam.Szukam tytułu/ wykonawcy charakterystycznego fragmentu utworu ustawionego jako dzwonek telefonu. Ktoś coś?
-
Francuski rapWitam, poszukuje utworu jakiegoś francuskiego rapera, niestety nie wiem co śpiewał bo nie znam francuskiego ...
-
szukam teledysku z kobietą, która jakby jest "sterowana"szukam teledysku starego 2000-2010 pamiętam coś z niego baby baby uuuu taki refren ogólnie tekst ...
-
Liquid DnB z filmikuWitam, poszukuję nazwy utworu wykorzystanego w tym filmiku [facebook.com]
-
Ballada do rozpoznania.Szukam piosenki, ballady. Śpiewa ją mężczyzna, część tekstu to: "[...] you will go i will ...
-
Venus Planet - Set Mix Lato 2016 by Dj Dario (16.07.2016)Witam poda ktoś piosenkę która zaczyna się w 36:02 ???? Z góry dziękuję :D [youtube.com]
-
Piosenka z tekstem Q Q Q Q QJak wyżej szukam piosenki usłyszanej na streamie, jej tekst to ciągłe q q q q ...
-
Piosenka z "Drugiej Szansy" TVNSzukam piosenki z zapowiedzi odcinka z dnia dzisiejszego (26.09.2016) "Drugiej Szansy". Z góry dziękuję :)
-
Czy wiecie co to za piosenka? Prawdopodobnie DUBSTEPjak w temacie, chodzi o podkład z tego filmiku [youtube.com]
-
Koncert BanauWitam w ostatnią sobotę w Bydgoszczy miał miejsce koncert zespołu rockowego Banau. Niestety nie było mi ...
-
Piosenka zespolu BlendersOkoło 8 (?) lat temu, pojawił się solowy singiel któregoś z gości, który kiedyś grał ...
-
Prawie jak Juno Reactor ale dużo wolniejszeUprzejmie proszę o ID tracka który jest backgroundem do całego filmiku: [youtube.com] Dziękuję
-
Do Rozpoznania31 Circus Festival in MonteCarlo 2 - YOUTOUBE - PROSZĘ O ROZPOZNANIE UTWORU KTÓRY ZACZYNA ...
-
Co to za nutka ? :)Znalazłem to kiedyś w jakimś filmiku próbowałem na wiele sposób to odnaleźć leży od 2 ...
-
Co to za muzyka DeepHouseCzy wie ktoś co to za piosenka z 10tej minuty? będę wdzięczny [youtube.com]
-
Piosenka z filmikuWitam, czy jakiś magik na tym forum wyczaruje mi tytuł i wykonawcę tej piosenki ? ...
-
Tytuł mixu a'la dyskotekowego 'techno' hiszpańskiposzukuję tytułu załączonego remixu-
-
Utwór teledysk lata 1990/2000Szukam teledysku. Występowała w nim piosenkarka amerykańska (tylko ten jednie utwór był popularny). Na początku teledysku ...
-
Jaki tytuł nosi ta piosenka ?Z góry dziekuje :D
-
Muzyka???Co to za muzyka ktoś pomoże? [youtube.com]
-
Piosenka z intra!Witam! Jak się nazywa tytuł tej krótkiej piosenki co leci na początku tego filmiku? Szukam, ...
-
Muzyczka w tleHej znacie może tą muzyke? [youtube.com]
-
Mercus Protector Prestige Uniejówzna ktoś nuty z tych minut: 16:45 20:00 29:10 34:15 42:10 44:10 ? [www60.zippyshare.com]
-
Wiem, że to taniec eleny...... ale na pewno nie w oryginalnej wersji ( początek się różni). Tej jednak nigdzie ...