-
Muzyka pianino Bleach odcinek 310Witam. Poszukuję muzyki która była grana na pianinie w momencie gdy przyjaciele Ichigo spotykają się ...
-
Muzyka z Youtube. Trochę retro i instrumental.2:21 [youtu.be] Byłbym wdzięczny za odpowiedź.
-
gratka dla fanów EDM!Parę miesiecy temu na open FM usłyszałam pewną piosenkę. Nie zwracałam na nią jakoś szczególnej ...
-
Wie ktoś jaka to piosenka??Bardzo zależy mi na niej! [youtube.com]
-
Co to za piosenka?, albo chociaż kto ją śpiewa?Piosenka anglojęzyczna. Rozpoczyna się od śpiewania mężczyzny "tamdiramdam" i to jest taki krótki wstęp, a ...
-
Kuchenne rewolucje z 06-10-16Proszę o pomoc :) Co to za melodia. Sama końcówka odcinka. Dokładnie od 43:35 [player.pl] Będę wdzięczny :)
-
50 Cent/ G-UnitNie pamietam tekstu tylko sam beat. A byl on bardzo ciekawy bo spiewal jakby indianin ...
-
Piosenka z reklamyProszę o podanie tytułu piosenki ze spotu reklamowego interii [youtube.com]
-
Trance - Szukam muzyki z filmikuTrance - szukam muzyki z filmiku [youtu.be]
-
Czy ktoś wie co to za piosenka?Proszę o szybką odpowiedź
-
Poszukuje piosenkiWitam. Szukam piosenki techno. Spiewana po niemiecku, przez mężczyznę. W refrenie jest jakiś chór i ...
-
utwory z transmisji imprezy[youtube.com] co to są za utwory z powyższego filmiku w 1, 2, 3 , 53 min ...
-
Muzyka z pure jatomiSiemka, słyszałem dziś pod wieczór fajny kawałek. Muza szybka, energiczna, podchodziłaby coś ...
-
Proszę ! Szukam piosenki z Top Model sezon 3 odc 5 . Gdy dziewczyny wchodzą do Limuzyny .[player.pl] podaje link do tego odcinka bardzo prosze o pomoc :) może akurat ktoś ją ...
-
Poszukuję utworu od 3:20 do 5;25[youtube.com] Poszukuję utworu od 3:20 do 5;25
-
Co to za piosenka?Ktoś zna tytuł?
-
pilnie prosze o tytuł[www44.zippyshare.com]
-
Szukam tytułów piosenek.[youtube.com] Chciałabym tytuły wszystkich utworów ;-;
-
Nutka od 0:20[youtube.com]
-
Muzyka z filmiku na YTPoszukuję utworu wykorzystanego w tym filmiku [youtube.com]
-
Jak nazywa się ten utwór? Może ktoś zna?Pomocy! Kto zna ten utwór?
-
Snap BlowaJak się nazywa ta muzyka, którą Blow włączył na snapie, gdy mówił, że jedzie do ...
-
Muzyka z 3:07[youtube.com] Szukam piosenki z 3:07-3:21
-
Kobieta, on, ubrani na czarno, w maskach, szukający sie!Pomocy, poszukuje piosenki z teledysku, który przypominam sobie w ten sposób: Kobieta ubrana na czarno, mająca ...
-
Nuta z Chłopaki nie płaczą - "psikutas" bez "s"Witam, temat wraca jak bumerang. Szukam nutki z fury [youtube.com] Nie chce mi się wierzyć, że ...