-
Piosenka z klubupiosenka głównie zaczyna się od czasu 0:50
-
Utwór śpiewany akustycznie, blond dziewczyna i czarny muzykSzukam utworu z youtube'a, w filmie śpiewała akustycznie blond dziewczyna, a akompaniował jej czarnoskóry (chyba) ...
-
UtwÓr Z Najnowszej Reklamy IkeaSzukam utworu w tle, Shazam i wszystko inne zawiodło :( Pozdrawiam [youtube.com]
-
klubowa nuta,electro house.[seciki.pl] Chodzi mi o utwór z partu pierwszego od 6: 10-6:53
-
Nieodgadniona piosenkaHej! Poszukuję piosenki z lat 90. Punk rock kobiecy, wydaję mi się, że to polska ...
-
Muzyka house z żeńskim wokaleeeem!Jak w opisie, tekst mniej więcej leci tak: "I will tell you story about our house!" "House, ...
-
piosenka bodajże z transformersówWitam, poszukuję kawałka bodajże z którejś części Transformers, styl kawałka to "czarny rap" brzmi jak ...
-
Piosenka z ytWitam :) Kilka miesięcy temu na yt (dokładnie w lutym) słuchałam piosenek Meli Koteluk, automatycznie ...
-
-
muzyka z YT Aleksandy Żuraw, deep house/ tropical houseKojarzy ktoś tą muzykę? Podejrzewam, że to jakiś remix, żaden program niestety tego nie rozpoznaje. ...
-
M@&%#n walący kettlem o ścianę.Witam, Poszukuję filmiku, na którym wielki, przypakowany m@&%#n ładuje kettlem o ścianę z szybkością światła. Z góry ...
-
Piosenka z H&M (Warszawa)Pilnie szukam piosenki, która leciała w sklepie H&M. Śpiewa kobieta, muzyka dosyć spokojna ale w ...
-
Muzyka z początku filmikuSzukam muzyka z początku filmu i nigdzie nie mogę jej znaleźć, proszę o pomoc. [youtube.com]
-
Pomocy!!! Co to za nuta?Zna ktoś nutę zaczynającą się od 0:27? [youtube.com]
-
Może ktoś?Nagranie fragmentu utworu. Może ktoś zna autora i tytuł? [soundcloud.com]
-
Piosenka lat 40 lub 50Szukam autora tekstu, tytułu oraz wykonawcy piosenki której słowa widnieją poniżej. Prawdopodobnie jest to Chór ...
-
Co to za piosenka z serialu "Dziewczyny ze Lwowa"?Szukam piosenki z odcinka poniżej, od 37:40 minuty. Będę wdzięczna za odpowiedzi! [vod.tvp.pl]
-
Szukam teledyskuWitam, szukam teledysku .Piosenka była piękna i spokojna, śpiewał ją facet po angielsku . ...
-
Co to za piosenka ?Jeżeli ktoś zna to proszę o podanie zespołu i tytułu :) z góry dziękuje
-
Poszukuję utworu/kawałek wykorzystany przez dj'a kilka lat temu?Pamiętam jedynie szczątki teledysku. czarnoskóry mężczyzna śpiewa w pokoju/mieszkaniu, które jest całe różowe. ogólnie dużo ...
-
Z dzisiejszego "Mam talent"Jak nazywał się utwór, który leciał w tle prezentacji obrazu Chylińskiej malowany nogami przez Ukrainkę?
-
Piosenka ze słowami "Zabierz swoje życie"Rap, w którym są słowa "Zabierz swoje życie" ew "Chodź i zabierz swoje życie"
-
Jaka to piosenka (w stylu mikromusic, meli koteluk)?Polska wokalistka, piosenka w jezyku polskim. W teledysku podobne do siebie młode dziewczyny-modelki biora ...
-
Piosenka z vine[vine.co] Shazam nie rozpoznaje, ślicznie proszę o pomoc :)
-
Mtv Live HdDziś (15.10.2016) o 16 15 leciała piosenka na MTV Live HD - niestety słyszałem tylko ...