-
Piosenka TeledyskHej. Poszukuję piosenki w ktorej teledysk krecil chłopak kamera swoją podróż do dziewczyny za granicę ...
-
(TVN Style) Piosenka z intra "Afera Fryzjera".Szukam piosenki z początku najnowszej edycji "Afery Fryzjera". Chodzi o intro. Nie umiem wyłapać za ...
-
Remix z yt[youtube.com] Z góry dziękuję za pomoc.
-
Wie ktoś co to jest?[oddshot.tv]
-
Piosenka zasłyszana w sklepie M1 w KrakowieWrzucam zapytanie od swojego kolegi, który z niewiadomych przyczyn nie chce sam założyć konta: ,,Dzisiaj (tj. ...
-
Wycinki z seta - potrzebne infoMam kilka starych wycinków, czy ktoś byłby w stanie je rozpoznać?
-
Co to za piosenkaszukam tej piosenki juz od bardzo dawno nagrana zostala niestety z rozmowa ale slychac muzyke ...
-
Painbastard-Liebe, Die VerbrenntWitam. Powyższy utwór to cover klasyka, i tu moje pytanie, jakiego? Pozdrawiam.
-
zmiana plciHej. Od kilku pięknych lat przypomina Mi sie co jakiś czas teledysk z lat 2001-2003, ...
-
Szkoła rocka (2003) piosenka grana przez JackaWitam, szukam piosenki, o ile jest takowa z filmu szkoła rocka [cda.pl] 01:02:00 jak Jack ...
-
Muzyka z nagraniaWitajcie! Poszukuję tytułu piosenki z nagrania. Zaczyna się od 8 sekundy
-
Szukam jednej piosenki z filmu.Dokładnie chodzi mi od minuty 0:54 z tego filmu [youtu.be]
-
teledysk, pojawia sie co jakis czas oko w rozy, dzieci w kostiumie cheerleaderekHi. kto zna teledysk gdzie przewijaja sie dzieci w stroju cheerleaderek i czerwona roza (kwiat) ...
-
Co to za utwór? Deep house / dub / techno, lata 80' 90'Szukam tytułu utworu, który leci w 3:06 - 4:55 [youtube.com]
-
teledysk - taniec voodoo, pełnia, niewolnicy na plantacjiSzukam teledysku, w którym grupa czarnych niewolników na plantacji tańczy wokół ognia, jest ogromny księżyc ...
-
co to za numerek z 32 min bede mega wdzieczny[www40.zippyshare.com]
-
Co to za piosenka?[vine.co] Probowalam szukac przez shazam ale jej nie ma w bazie danych :/
-
Muzyka na dyskotece w klubie w tle z filmu Świnki (2009)Tytuły utworów na dyskotece w klubie w tle z filmu Świnki (2009) Link do filmu: [cda.pl] Utwór ...
-
Co to za nutka i remix?Pomóżcie. Pilnie szukam. Tam pod koniec jest fragment z gitarą, może chociaż tytuł oryginału? Proszę...
-
Utwór jak z horroruWitam, poszukuję utworu z poniższego filmiku. Wiem, że filmik żenada ale potrzebny mi taki podkład. [youtube.com] Od ...
-
Znam tylko kilka słów!Piosenka jest wolna, dość smutna. Ma w sobie słowa: "i something and i something to ...
-
Dwie piosnki Electro jaki tytuł (fragmenty załącznik)Poszukuję tytułu tych kawałków z załączników.
-
piosenka popowa z low riderami w teledyskuwitam ostatnio chodzi po mnie piosenka która była na czasie z 10 lat temu ala ...
-
Piosenka z filmiku na ytPiosenka zaczyna sie w 0:00 i 1:09 [youtube.com]
-
Muzyka z płyty PopcornMiałem kiedyś płytę popcorn rok może 2000. Piosenka była albo nr 15 albo 19 na ...