-
Podajcie tutuł z piosenki z tego momentu w filmiku (5:28)Podajcie tutuł z piosenki z tego momentu w filmiku (5:28) [youtu.be]
-
co to za remix ayo technology?[youtube.com] od 3:00 nutka zna ktoś?
-
Piosenka w RadioCześć. szukam piosenki, która dosyć często pojawia się w radio. Jest w niej taki motyw ...
-
Potrzebuję pomocy w znalezieniu muzyki w tle z filmiku.Filmik wysłał mi mój kolega, proszę nie zwracaćuwagi na jego tematykę, lecz soundtrack w tle ...
-
Polski Rap - Prawdopodobnie z okresu 2000-2010Jak powyżej, nie jestem w stanie przypomnieć sobie tytułu czy tekstu, nawet fragmentu, zasłuchałem parokrotnie ...
-
poszukuje motywuposzukuje samego vocalu [www20.zippyshare.com]
-
Muzyka Ze Sklepu Cccdzisiaj 15.11.2016 byłam w stacionarnym sklepie CCC i leciała piosenka która wpadła mi w ucho ...
-
UFC 205 - weidman:romeroWitam Poszukuje tytułu utworu lecącego w tle w 26:18 [youtube.com]
-
Utwór z radia planeta.fm kanał house, ktoś coś ??utwór z radia planeta.fm kanał house, ktoś coś ??
-
starsza techniawkajest to trance z lat 80-90 w zasadzie jest tam tylko jedno słowo mówione przez ...
-
4 piosenkiWitam Szukam tych piosenek 1 [www79.zippyshare.com] 2 [www79.zippyshare.com] 3 [www79.zippyshare.com] 4 [www79.zippyshare.com]
-
Piosenka z YouTubeSiema Szukam piosenki która rozpoczyna się w 0:18 minucie w 0:25 wchodzi wokal. Na moje ucho śpiewa ...
-
Piosenka z teledyskiemW teledysku idzie Chłopak z dwoma psami (Husky), Wszystko sie unosi do góry, później tańczy ...
-
INDIE ROCK, ok 5 lat temu, Wielka Brytania.Szukam piosenki, w która leciała na jednym z Brytyjskich odłamów MTV [rock?] , jakieś 4-5 ...
-
Muzyka Dance/Techno z Roku 2015/2016Witam szukam piosenki dance/techno w której dziewczyna w refrenie śpiewa dance .... potem come ...
-
Może ktoś kojarzy?[youtube.com] chodzi o piosenkę od 1:05 w tle przewija się potem od 1:11. :)
-
Nagranie house[www35.zippyshare.com] Zna ktoś?
-
Po słowach nie znalazłem[youtube.com] Piosenka zaczyna się w 1:24
-
Nutka trance lub coś podobnego z setu DJ YOURANTAMoże ktoś kiedyś słuchał seta dja youranta gdzie leci nutka trance lub coś w tym ...
-
potrzebna pomocjest to trance z lat 80-90 w zasadzie jest tam tylko jedno słowo mówione przez ...
-
Utwór z programu tv - JoystickWitam, Szukam wykonawcy utworu jak niżej: [youtube.com] Podobna jest do Jarre'a Souvenir of china, ale to nie to ...
-
Spokojna piosenka często leci w radiuJest to bardzo popularna i nowa piosenka. Spokojna melodia i męski wokal (chyba) tak leci melodia: [www12.zippyshare.com]
-
kawałek z YouTueJak w tytule: poszukuję tej nuty: [youtube.com] Byłbym niezmiernie wdzięczny jeśli ktoś mógłby pomóc. Z góry dzięki ...
-
piosenka z radiaSłyszałam dziś w radiu piosenkę, pamiętam tylko słowa refrenu: "I always cry, I always with ...