-
piosenka 3:25[youtube.com]
-
Mam talent 2016-11-19Mam talent 2016-11-19 mam talent s9 e12 chyba muzyka pod koniec programu slychac w tle skrzypce
-
co t0 za piosenka od 41:13[youtube.com]
-
Co to za muzyka?Czy ktoś jest w stanie mi podać tytuł muzyki z podkładu? [youtube.com]
-
Jaka panienka to śpiewa albo nawet tytuł[youtube.com] jest to piosenka której szukam już z 10 miechów i dalej nie moge znaleźć, słychać ...
-
Muzyka lecąca w tle 10:48[youtube.com] Adres filmu powyżej. Szukam nuty w tle od 10:48, jakieś elektroniczne dźwięki. Ktoś kojarzy?
-
Track - house, techno , clubsiema szukam nazwy tej nuty / remixu / dj (jakiegoś punktu zaczepienia ) ogólnie ...
-
Szukam tytułu piosenkiWitam szukam piosenki z reklamy była puszczana w niemieckiej telewizji .jest też teledysk,chłopak śpiewa w ...
-
Piosenka zespołu na literę E lub F, z dn. 18.11.2016, z programu DANCE w POLO TVWitam serdecznie. Kochani, poszukuję piosenki/ teledysku, który był odtwarzany w piątek 18 listopada 2016 roku ...
-
piosenka z falszemhej szukam piosenki, która parę lat temu była radiowym hitem. Śpiewana po angielsku, na końcu ...
-
Piosenka w Solarium PlatiniumWitam wszystkich, opalając się słyszałem bardzo fajną piosenke niestety nie zapamiętałem wiele bo nie potrafiłem ...
-
Co to za muzyka w tle ?od 11:11 do 11:18 [youtube.com]
-
Radio Eska - Księga przypraw Alberta - Intro[eska.pl] W każdym odcinku programu jest to samo intro, więc chodzi Mi o początek
-
Co to za fajny utwór ?Znalazłem go na fb przy filmie strony Born to Kill. Niestety żadan program do rozpoznawania ...
-
Secik Pomocy[klubowemp3.pl] 40:30 minuta
-
Szukam piosenki tyt słyszać po Polsku to Konfajdzuszukam piosenki z radia tyt podobno konfajdzu, piosenka z lat 90 około dość stara i ...
-
Szukam tytułuWitam :) Wstawiam jeszcze raz post z załącznikiem, tak jak w tytule szukam tej piosenki, z góry dziękuje, sorki ...
-
szukam piosenki :)[youtube.com] od 1:25
-
Co to za piosenka?Piosenka jest wolna, śpiewa ją mężczyzna, zaczyna się takim huuuuu uuuu uuuu... .potem jest wolna ...
-
Chce znaleść taką jedną piosenke ale pamiętam tylko początek teledyskuGatunek, reggae. To jest raczej stara piosenka, pamiętam tylko że na początku teledysku jakaś kobieta ...
-
Znam Tytuł piosenki ale nie mogę go nigdzie znaleść[youtube.com] w 7 minucie i jest to : Bombs Away-v1-JP lecz niesety nie moge ...
-
motywacyjna/inspirujaca pianino spokojna nutka ciężka do znalezienia szukam już bardzo długoTak jak w tytule piosenkę znalazłem tylko w dwóch filmikach nigdzie wiecej od 2013 roku ...
-
PokójWitam poszukuje piosenki koncowej z filmu "Pokój" dodam ze w tym filmie byla matka i ...
-
Znacie utwór piosenki lecącej w tle na wspólnej odc 2376 minuta 10:54Witam czy ktoś może podać tytuł piosenki która jest położona w serialu na wspólnej w ...
-
Piosenka powstała po tsunami w 2004Witam szukam piosenki, która powstała po tsunami na oceanie indyjskim 24 grudnia 2004 roku. Zaczyna się ...