-
Eska TVWitam mam prosbe szukam tytulu piosenki spiewana przez kobiete po polsku. Jest na rozowej scenie. ...
-
Niemiecka (?) piosenkaWitam, szukam tytułu niemieckiej piosenki, chyba, bo kojarzę tylko jedno słowo na początku piosenki, śpiewa ...
-
Szukam piosenki z zumbyPiosenka (chyba) z hiszpańskim tekstem, charakterystyczny w niej jest motyw cięcia drewna piłą, taką ręczną
-
Piosenka, baletnice, chłopak z kręconymi włosamiSzukam piosenki... Teledysk: Akcja toczy się na lekcji szkoły baletowej. Wokalista- wysoki, szczuply, duze 'kujonki' ...
-
WWF - Pantera ŚnieżnaCo to za muzyka? Pojawia się też z tego co wiem w jednym z polskich ...
-
Szukam starej piosenkiHej, szukam starej piosenki, tylko niewiele pamiętam. Śpiewała kobieta, albo młoda dziewczyna. Refren śpiewała grupka ...
-
Co to za utwór? Muzyka trance , techno lata 1998-2000 [FRAGMENT]Witam. Ok roku 2000 miałem kasetę magnetofonową w klimacie trance. Nie jestem pewny ,ale nazywała się chyba ...
-
Tytul piosenki od 0:00[youtube.com] jak w temacie, bede bardzo wdzieczny :)
-
Nazwa bitu[youtube.com] zna ktoś możne bit z tego filmiku od 0:23?
-
Teledyskw teledysku tej piosenki można było zobaczyć pustynię, jakiś mężczyzna leżał, potem ukazała się kobieta. ...
-
Pierwsza piosenkaTak jak wyzej. Prosilbym o podanie nazwy pierwszej piosenki z filmu :) [youtube.com]
-
Co to za piosenka od 00.00 do 03.13?[youtube.com]
-
Muzyka z filmikuWitam! Da ktoś radę rozpoznać muzykę, która leci od początku filmu? [youtube.com]
-
Top Model sezon 6 odc 13Witam szukam muzyki z top model to był podkład na wybiegu .
-
poszukiwana piosenka, klimat dubstepWitam, jak w tytule, poszukuje piosenki w klimacie dubstep usłyszana w pubie na wydarzeniu czarne ...
-
Z jakiego kawałka jest ten beat?Interesuje mnie beat od 4:05 [youtube.com]
-
Trudna zagadka! Kto da radę?Szukam piosenki która zaczyna się od 0:41 z programu Ice Road Rescue: [youtube.com] Proszę o pomoc, bo ...
-
kto śpiewa: Ty który solą mego okaszukam piosenki. Słyszałem ją w radiu w roku ok 1997. Nie znam teledysku ani wykonawcy ...
-
Rozpoznanie utworuWitam, trafiła mi ostatnio w ręce utwór wykonywany na pianinie, bardzo ładna melodia jednak za ...
-
co to za piosenka disco polo? prosze o pomoc[www16.zippyshare.com]
-
piosenka z teledyskiemCześć. Mam taki problem. Jakieś 3-4 lata temu widziałem na Youtube teledysk piosenki przerobionej (remixu), ...
-
SampelSzukam polskiego utworu który miał na początku sampel "money" podejrzewam, że to coś od VNM ...
-
Muzyka z youtubeMam problem z odnalzieniem muzyki z tego filmu [youtube.com] żaden program nie rozpoznaje co to ...
-
Muzyka z alertu na followWitam rozpoznawacze :) pilnie poszukiwana piosenka z powiadomienia na follow :) [oddshot.tv] z góry dzięki! :)
-
Muzyka z klubuSłyszałem kiedyś tą nutę w klubie ale te nagranie pochodzi z jednego odcinak ekipy z ...