-
Znana muzyka z radioCześć, szukam muzyki którą śpiewa mężczyzna, zasłyszana w radio. Piosenka nie jest nowa. Na pewno jest znana ...
-
Szukam InstrumentalSzukam Instrumental z piosenki popka - na dobre i na złe ( [youtube.com] ) Wiem, ...
-
Jaka to piosenka? [Nagranie]Czesc, Czy mógłby ktoś posłuchać tego krótkiego fragmentu i może pomóc odgadnąć co za utwór leci ...
-
talk to me, talk to me techniawkaWitam, szukam nagrania gdzie laska w kółko spiewa talk to me, talk to me, talk ...
-
Pierwsza piosenka z https://www.youtube.com/watch?v=vNAZGa4diNwPierwsza piosenka z [youtube.com]
-
proszę , jakie są tutaj nazwy piosenekchcę mieć nazwy tych piosenek , bardzo proszę was! tutaj macie link ::: [youtube.com]
-
Pina Colada BoyWitam, poszukuję następującego remixu piosenki Pina Colada Boy (w załączniku) posiadam dość kiepską jakość, a ...
-
Jaki tytuł jest tego utworuWitam wszystkich interesuje mnie konkretny tytuł tej nutki z góry bardzo dziękuje wszystkim za ...
-
Muzyka z filmiku na Youtube.[youtube.com] Chodzi o fragment grany na gitarze (np. 0:00 - 0:12)
-
Szukam teledysku z lat 90, wybitnie trudnego do odszukaniaTeledysk jest z lat 90. Poszukuję już tego go wiele lat, więc na pewno nie ...
-
Co to za piosenkaCo to za nutka z filmiku z instagrama, siedzi mi w głowie i nie mogę ...
-
pomoże ktoś ???[youtube.com] 10 sekunda...
-
Co to za muzyka z YT od 10 sekundy?Co to za muzyka od 10 sekundy z końcówki MAMA 2016? Będę mocno wdzięczna za pomoc ...
-
Deutsche Volksmusik :DWitam. Poszukuję utworu w tle z poniższego filmiku: [facebook.com] Shazam niestety nie poradził sobie z Deutsch Volksmusik :D Pozdrawiam.
-
Zna Ktoś? House[www35.zippyshare.com]
-
Szukam piosenki z zajęć zumbyHejka! Od dłuższego czasu szukam pewnej piosenki. Próbowałam przez Shazama, ale w ogóle jej nie ...
-
Co to za piosenka załączam kawałek nutki na odsłuch.Witam co to za pioseneczka .? ;- )
-
Co to za piosenka ?Pamiętam tylko to "Reakcja z jej strony była całkiem obojętna,że nic nie czuje i nigdy ...
-
Piosenka z programu 8 TVWitam poszukuje tytułu piosenki z następującym teledyskiem: Teledysk obejrzany dzisiaj na kanale 8 TV, młody chłopak ...
-
Muzyczka z prezentacji produktuHej, Chciałbym wykorzystać muzyczkę która leci w tle: [youtube.com] do swojego filmiku. Czy podpowiecie gdzie jej szukać, ...
-
Profumo Di Qualità Carrefour ItaliaCO to za nuta ? [youtube.com]
-
Poszukuję tabówA jak tak nie typowo poszukuję tabów na harmonijkę. Arash (ft. Helena) - Broken angel.
-
Teledysk w którym mężczyzna biegnie przez miastoSzukam piosenki. Pamiętam tylko teledysk w którym mężczyzna wychodzi z budynku (chyba jakiejś firmy) ściąga ...
-
Jak nazywa się ta piosenka ? rapTyle co pamiętam to były w niej słowa jak kocham to naprawdę czy coś w ...
-
Piosenka nieznanego rapera. USASzukam piosenki, której tytułu nie znam, autora którego imienia nie pamietam bez znajomosci ani jednego ...