-
Kawałek imprezowyWitam :) Szukam jednego kawałku, nie pamiętam kompletnie rytmu, nazwy ani nic z tych rzeczy, pamiętam ...
-
Co to za utwór i ew. gdzie go znajdę? #2Co to jest?
-
Lisie piekło, moje dziwne rozrywki, od 1:34 muzyka w tle https://www.youtube.com/watch?v=dTv78dk-vnoCzy ktoś zna tą piosenkę, która leci w tle od 1:34? [youtube.com]
-
Co to za muza z filmiku?Zaczyna się od 17:24 [youtube.com]
-
Piosenka z Paramount Channel zapowiedź filmu "Droga do szczęścia".Piosenka w tle zapowiedzi
-
Proszę o tytulWitam zna ktoś może tytuł tej nutki [www79.zippyshare.com] Dziękuję
-
Muzyka z filmu yt[youtube.com] od 1:35
-
pioseneczka[youtube.com] od 0;00 do 0;07
-
Nietypowe pytanie dotczace refrenu tego utworuCzy może ktoś kojarzy od jakiego zespołu eurodance został zapożyczony refren tego utworku [youtube.com]
-
Niemiecki girlsbandWitam, poszukuję nazwy piosenki albo nazwy zespołu. Pamiętam, że piosenka była popularna na niemieckich listach ...
-
Poszukiwanie wersji kolędy.Witam, w zeszłym roku znalazłem na YouTube świetną wersję kolędy "Bóg się rodzi" . Była ...
-
Piosenka w stylu Timecop1983 z H&MKtokolwiek słyszał, ktokolwiek wie. Śpiewa mężczyzna, piosenka w stylu starych lat 90, ale z nowym ...
-
Muzyka z początku tego filmiku[youtube.com] dokładniej mówiąc od momentu 0:00 do 0:03 :)
-
Ruska piosenkaKochani mam ogromną prośbę pomóżcie ! Mojej mamie ostatnio przypomniała się piosenka do której ma ogromny ...
-
Szukam starego utworu D-DevilsKawałek zasłyszany jakieś 16 lat temu, na pirackiej płycie, rzekomo D-Devils (Rzekomo, bo gdzieś na ...
-
EskaWitam tak kolo godziny 14 byla piosenka spiewala ja kobieta wyglada jak Rihanna , ale ...
-
Nutka z filmiku YouTube. :)[youtube.com] Zaczyna się na 9:00. Kojarzy ktoś? ;)
-
Muzyka w tle (sentymentalna?:D)[youtube.com]
-
Proszę o pomoc w znalezieniu piosenkiNie pamiętam gdzie ją słyszałem ale chyba w jakimś trailerze. W załączniku jest fragment, który ...
-
Muzyka użyta w filmie z linku[youtu.be] Pozdrawiam
-
szukam piosenki sprzed kilku latbyła taka w podobnym stylu co w tej początek do 0.40 tyle że był to głos ...
-
fani disco polowitam szukam piosenki disco polo na melodie szła dziewweczka do laseczka teks był chłopcy ...
-
Dj Remix Full Extra BassChodzi mi o drugi utwór w tym remixe, kto go wykonuje albo chociaż tytuł piosenki.
-
Pamietam tylko teledys piosenka byla bez słówPamiętam tylko teledysk .. wyjeżdżali na.motorach do jakiegos hangaru muzyka sie rozkrecala potem w tym ...
-
Muzyka z filmiku na YT (chyba Trap)Witam. Poszukuję muzyki z filmiku na yt, chodzi o utwór który zaczyna się na początku ...