-
Miłość w rytmie disco - Niebezpieczne związkiprosze o tytuł piosenki disco z 17.36 do 18.40 z góry dziekuje [youtube.com]
-
Ważne! Co to za piosenka!?[youtube.com]
-
Co to za gatunek/ podobne utwory.Na święta chcę zgrać siostrze kilka płytek do samochodu. Wiem, że chce piosenki podobne do ...
-
Nutka z Buki / RahimWitam co to za piosenka w 1:47 - 1:59, link: [youtube.com]
-
Jaka to piosenkaNie znam tytułu tej piosenki ani wykonawcy, a jedyne co pamiętam to to że teledysk ...
-
Muzyka z klubu Heaven Zielona Góra [FILM]Dnia 13.11.2016 w Heaven usłyszałem dwie kozackie nutki które udało mi się uchwycić na snapchacie. Z ...
-
Piosenka z dyskoteki starszaSzukam piosenki,która kiedyś leciała na imprezach.Był to wokal kobiecy,piosenka szybka,rytmiczna.Zaczynała się od słów ''nobody..(you?)'' w ...
-
Jak Się nazywajak sie na zywa piosenka
-
Szukam piosenki, pamiętam tylko teledysk,WItam. Poszukuję piosenki, pamiętam jedynie początek teledysku, dziewczyna przychodzi do domu z chłopakiem, później dzieje ...
-
Jak nazywa się muzyka w tle ?Szukam muzyki,mixu w tle który leci przez cały filmik (isamu) (nie z intra tylko po ...
-
Co to za remix?Wiem aby ze to last night p diddy ale remixu nie mogę znaleźć :D [instagram.com]
-
Urywek z youtube'a i oddshot'aWitam, poszukuję tytułów 2 piosenek, których urywki są w linkach poniżej [youtube.com] [oddshot.tv]
-
Piosenka z macaByłem ostatnio w macdonaldzie i słyszałem fajną piosenkę śpiewaną przez kobietę w języku angielskim jedyne ...
-
Szukam Utworu Lata 70/80/90Witam, szukam utworku z lat 70/80/90. Nagranie mam z kasety VHS( wesele, zespół grający na ...
-
Witam. Poszuiwany utwórDzisiaj w radiu usłyszałem przez chwile taka piosenkę mógł by ja ktoś rozpoznac ? [www67.zippyshare.com]
-
Muzyka z Sail (avolnation), tylko tekst jakiś inny... Ktoś pomoże?Nie pamiętam jaki był tekst, ale muzyka taka trochę, jak w Sail przy refrenach. Było ...
-
Piosenka z Barw szczęściaHej, czy ktoś rozpoznaje piosenkę, która leci od 16:30 ? Poniżej link [vod.tvp.pl]
-
Muzyka podobna do Band of HorsesWitam, Szukam kawałka który swoim klimatem przypomina Band of Horses - The Funeral. Teledysk - a właściwie ...
-
Muzyka Zagraniczna raczej RAP[facebook.com] Prosze o Pomoc Pilne !
-
Na wspólnej odcinek 20397co to za kawałek piosenki w scenie Bruno odbiera telefon w kuchni ,dzisiejszy odcinek ...
-
bardzo prosze o pomoc!!! piosenka zespołu podobnego do flume, trap badz techno, electro house 2015witam, piosenka ta nie ma wielu słów, ale od słów się zaczyna, wydaje mi się ...
-
Czy ktoś zna się trochę na Rosyjskiej muzyce ???WITAM CZY MOŻE JEST KTOŚ KTO SIĘ ZNA TROSZKĘ NA PIOSENKACH I TELEDYSKACH ROSYJSKICH (BĄDŻ ...
-
Tytuł piosenki usłyszanej na starej płycieKoleżanka usłyszała kiedyś piosenkę na starszej płycie cd ale nie zna jej tytułu, to słowa ...
-
Jaka to muzyka w tle?[komputery.spryciarze.pl] jak w temacie.... czy ktoś tutaj wie?
-
Szukam piosenkiWitam. Szukam tytułu piosenki. W teledysku jest pewien chłopiec, który jest chyba adoptowany i jest ...