-
Szukam piosenki z teledyskuDzien dobry. Szukam tytułu smutnej piosenki, gdzie na teledysku stary afroamerykanin czuwa w szpitalu nad ...
-
piosenka od 1.26Jak nazywa sie piosenka od 1:26 pomocy [youtube.com]
-
Co to za piosenka? Video w załącznikuMega prośba. potrzebuję tytuł tej piosenki. Mam tylko to nagranie, shazam nie wykrywa tego ;/
-
Szukam piosenki w której spiewa murzynkaWitam szukam piosenki w której spiewa murzynka, Teledys wyglada tak ze praktycznie przez cały czas ...
-
Poszukuję nazwy remixu od 01:12 ?[youtu.be] Z góry dziękuję :)
-
Reklama ECCO kolekcja świateczna!!!!!!!!Tak mi wpadła w ucho ta nuta, a nie mogę jej znaleźć, pomóżcie. :) Z ...
-
nazwa piosenki po opisie teledysku?:)teledysk wyglądał tak: na początku akcja działa się w domu jakiejs zwariowanej rodzinki która jadła ...
-
zna ją ktoś?[youtube.com] zaczyna sie w 0:42.
-
Piosenka "coming for you"Cześć, nie wyłapał mi shazam piosenki, więc zwaracam się do Was. Nowa piosenka, śpiewa dziewczyna, ...
-
Nieprzygotowani youtube odc.9Jak w tytule, słyszę tam tekst ''left my art in the river'', ale google nic ...
-
Gigantyczny problem z odnalezieniem piosenkiHej wszystkim. Czy znajdzie się dobra duszyczka, która kojarzy piosenkę z tego filmiku z minuty ...
-
Pomocy!!!Piosenka która trwa od 8:00 do 8:35? [youtube.com]
-
Nieznana nuta z YoutubeTHE LUCKIEST PEOPLE IN THE WORLD 2017 - > [youtube.com] Tytuł ...
-
jan wojdak -hej dziewczyno hejGdzie znajdę piosenkę Jan Wojdak -hej dziewczyno hej .Mp3 Dziękuję
-
Dziewczyna w windzie maluje usta na Jocker'aSzukam piosenki anglojęzycznej, gdzie w teledysku dziewczyna w szybko opadającej windzie maluje usta czerwoną szminką. ...
-
Rozpoznanie tytułów utworów, więcej niż 1 w 1 nagraniu.Witam. Potrzebuje pomocy. Potrzebuje nazwy poszczególnych utworów wykonanych przez tych panów. Są ich chyba 3. ...
-
Szukam francuskiej piosenkiNa poczatku dzwoni telefon, odzywa sie dziewczyna "hello/halo" cos w tym stylu, a pozniej rozbrzmiewa ...
-
wzruszajace disco polo? pilneWitam! Piszukuje piosenki bardzo da mnie kiedys waznej! Niestety z biegiem czasu jej tytul został ...
-
Muzyka z reklamy programu ''Zachcianki chińskich milionerów'' TVN STYLEPodczas reklamy programu ''Zachcianki chińskich milionerów'' leciała w tle piosenka poszukuję jej tytułu
-
pilne, szukam utworku lata 80/90szukam tytułu tej piosenki z nagrania
-
Cóż to za kawałek w filmiku?jw. Cóż to za kawałem leci w tle ? [sadistic.pl]
-
piosenka klubowaPiosenka klubowa akurat usłyszana w klubie Spiż Katowice,ktoś pomoże? :D
-
Piosenka na TVN podczas reklamy "Sekrety chirurgii"?Piosenka, która dzisiaj leciała na TVN podczas reklamy "Sekrety chirurgii"?
-
Szybki kawałek z "superstar" w refrenieDawno temu usłyszałem kawałek który do dziś mi się czasem przypomina. Jest on dosyć szybki, ...
-
co to za piosenka pilne[instagram.com] co to za piosenka :)