-
Celine Dion teledyskmoja mama sie uparła ze kiedys widziała teledysk celine dion i ze chce go znowu ...
-
szukam teledyskuSzukam teledysku, w którym na chłopcu przeprowadzono eksperymenty. Znajdował się w czarnym pomieszczeniu, był podpięty ...
-
Poszukiwana Kaseta Brawo LabelDomyślam się, że nikt nie odpisze ale wolę spróbować. Jakiś czas temu dałem pytanie na ...
-
Co to za nuta?Witam, będzie raczej dość trudno bo nie wiele wiem na temat piosenki, która poszukuję. Jest to ...
-
HitCo to za hicior? [youtube.com]
-
Piosenka typu Two Steps From HellW podanym filmiku wystepuje utwór podobny do kompozycji Two Steps From Hell, czy ktoś rozpoznaje? ...
-
Proszę o pomoc! :)Szukam tytułu piosenki, ale jedynie co o niej wiem to to że, w teledysku gra ...
-
Szukam nazwy piosenkiWitam, jakiś miesiąc temu widziałem teledysk piosenki i teraz próbuje ją odnaleźć. Na teledysku występował amerykański ...
-
Muzyka z filmuPotrzebuje poznać wykonawcę i tytuł piosenki [www79.zippyshare.com]
-
Co to za piosenka w tle tego filmiku?[coub.com]
-
Piosenka techno z teledyskiem na vivaDwie piosenki. 1.Piosenka techno(te cięższe ) w której występuje kuklux klan (albo na biało albo na ...
-
Co to za piosenka?Zaczyna się 1:50 [youtube.com]
-
Szukam piosenkiPrzypomniał mi się pewien teledysk i utwór, który bardzo lubiłam ale za cholerę nie mogę ...
-
Muzyka w tleCzy ktoś rozpoznaje tytuł piosenki w tle od 0:30 do końca filmiku ? Z góry ...
-
Muzyka użyta w filmie z linku[youtu.be] stary kawałek, może ktoś zna
-
Stylizowany teledysk na stare lataCzarno biały teledysk, facet stepuje we fraku, smokingu, schodzi że schodów gra na fortepianie, dziewczynę ...
-
co to za polska piosenka?[www16.zippyshare.com]
-
co to za piosenka szanty?[www16.zippyshare.com]
-
co to za polska piosenka?[www16.zippyshare.com]
-
co to za piosenka z radia TOP80?[www16.zippyshare.com]
-
Ex na plaży polska edycja muzyka leci w tle :D proszę o pomoc!!! Styl reggae! Daje link![mtv.pl] Szukam kawałka z 106# odc który leci od 21:00 minuty programu. Leci w tle ...
-
Kto zna tytuł i wykonawce tego utworu??Utwór leciał często w nocy w radiu chyba rmfm a to słowa które zrozumiałem: "lyvi ...
-
Dzwonek exclusivproszę o ustalenie wykonawcy niestety jest to tylko 30 sek gdyż znalazłem to w formie ...
-
Teledysk Kask AraiHej, wczoraj w klubie leciał fajny kawałek niestety przez noc zapomniałem słów :-/ w teledysku ...
-
Co to za piosenka ?[facebook.com]