-
Co to z kawałek?[facebook.com]
-
Ktoś wie co to za utwór w tle?[youtube.com]
-
Nuta[www33.zippyshare.com] co to za nutka? sory za jakosc..nagranie bardzo cicho
-
Motyw z Asterix'a.Tak jak w tytule. Jakieś 2 lata temu w radiu słyszałem, tak mi sie zdaję, ...
-
Muzyka w tleCzy ktoś rozpoznaje tytuł piosenki w tle od 0:30 do końca filmiku ? Z góry ...
-
Muzyka z reklamy skody- wyprzedaz rocznika 2016[youtube.com]
-
Azuro Feat.Elly - Je Ne Sais PasPo przesłuchaniu utworu wydaje mi się że gdzieś już słyszałem nucony fragment Da Ba Da(Ti ...
-
poszukuje strony z krótkimi editami gdzie wytstepuja amatorskie modelki.było to modne jakieś 2/3 lata temu
-
Kuchenne rewolucjeWitam, szukam utworu z Kuchennych Rewolucji, taki spokojny na pianinie. Bardzo pilne, z góry dziękuję ...
-
powtarzany tekst unbelievable (prawdopodobnie lub coś podobnego) w kółko, w starym stylu piosenkajak sie nazywa taka spokojna piosenka, wrecz jak ze starszych czasów, gdzie w kołko jest ...
-
6 min co to za wersja Luvstruck wie ktos ???[hearthis.at]
-
Piosenka usłyszana w HouseChłopak idzie ulicą, pobity/zakrwawiony, włosy ścięte na tak zwany grzybek, dresy w skarpetach i niestety ...
-
piosenka z radia, przebój wiosny/lata 2015śpiewa młodziutka dziewczyna kilka razy z rzędu w refrenie coś w stylu : " I'm ...
-
Piosenka z trailera serialu ''Black Mirror''Witam, otóż kilka tygodni temu podczas oglądania filmiku na youtubie, włączyła się reklama z trailera ...
-
SZukam piosenki ktora dzisiaj leciała chyba na trojceSZukam piosenki, ktora dzisiaj leciała chyba na trojce, ale niema jej w playliscie, Spokojny utwór charakterystyczne ...
-
Muzyka z filmów kolorowegovloga...?Chodzi mi o tą saksofonową muzyczkę... jeśli ktoś z was zna dokładną nazwę lub link ...
-
Mógłby mi ktos podac muzyke z tego filmiku ?Siemanko szukam takiego ktory zaczyna sie od 5:15 z tego filmiku [youtube.com]
-
Jak nazywa sie piosenka z intra?[youtube.com]
-
Epic vocal rock. Szukam takiej muzyki (nie konkretnej)ta jest idealna [youtube.com] szukam właśnie takiej Trudno znalezc :(
-
-
Rojek - Kot i pelikanWitam, szukam wersji tej wspaniałej piosenki, tylko w bardziej akustycznej wersji, gdzie rojek gra na ...
-
Co to za podkład ? TVP2 SylwesterPodkład ten można było usłyszeć w TVP2 w czasie sylwestra w Zakopanem.
-
Co to za wersja Kanye West - All day?Znalazłem kiedyś na YT taką wersję tego utworu i teraz szukam go w lepszej jakości. Moim ...
-
Co to za piosenka?Hej, szukam, szukam i nie mogę znaleźć, a cały czas chodzi mi po głowie piosenka, ...