-
muzyka z filmu na yt[youtube.com] 1:33
-
Teledysk/piosenka z programu na Polsacie (ok. 2000-2005 rok)Szukam pewnego teledysku, który kilkanaście lat temu widziałem na pewnym programie muzycznym na Polsacie... Trudno ...
-
Alone (? Remix)Siemka słyszałem taki remix Alone przynajmniej tak mi się wydaje urywek udało mi się nagrać ...
-
Piosenka z ProtaSiemka potrzebuje pomocy w rozpoznaniu piosenki. Zna ktoś tytuł lub autora nutki? Z góry wielkie ...
-
Piosenka z filmu na YoutubeCześć! Kojarzy ktoś może nazwę piosenki z filmu [youtube.com] Chodzi mi dokładniej o moment 10:15
-
Animowany teledysk z trzema gościami, którzy dostają złote bilety do kinaWidziałam ostatnio taki teledysk w którym trzech gości wybiera się do kina i dostają od ...
-
Stary teledysk z youtube z młodym chłopakiem. Prosze pomóżcie!Słuchałam tej piosenki gdzieś w latach 2006-11. Był to teledysk z chłopakiem (był chyba wampirem ...
-
Błagam co to za utwór electro boogie[youtube.com]
-
Shake it Shake it - Co to za piosenka?Cześć, co to za piosenka z "Shake it shake it" w refrenie(2 razy shake it)? ...
-
InstagramHejka, proszę bardzo o rozpoznanie muzyki z filmiku: [instagram.com] Z góry wielkie dzięki
-
Muzyka z filmikuZna ktoś tytuł piosenki z 1:50 [youtu.be]
-
Trochę psychodeliczny teledyskWitam, szukam piosenki na podstawie wspomnień teledysku. Wydaje mi się, że był to jakiś progresywny rock/metal, ...
-
-
nuta z youtubeCo to za nutka od 4:05 do 4:23 długo szukam i nie moge znalezc [youtube.com]
-
Słyszę ten utwór w Muzycznym Radiu 105,8 WrocławSłyszę ten utwór w Muzycznym Radiu 105,8 Wrocław Z góry dziękuję za pomoc ;)
-
Przeróbka utworuCzy to jest przerobiony jakiś utwór czy napisany na potrzeby teledysku ? Z góry dzięki ...
-
piosenka z tego filmiku?[youtube.com]
-
Muzyka dance z fletem z filmiku streamerki SSSniperwolfwszystko jak wyżej
-
Piosenka z mojego starego filmiku! :)(zrobiłem reupload, bo znalazłem to gdzieś w śmieciach) [youtube.com]
-
Pomocy! przypomniał mi się taki teledysk, nie mogę skojarzyć tytułu piosenki.Piosenka w języku angielskim. Grana jest w tempie quasi marsza. Zwrotki śpiewa pojedynczy facet takim ...
-
Zna ktoś ten remix ?Witam poniżej link do secika z youtube potrzebny mi remix który zaczyna się od ok ...
-
Reklama VIVUS.plCzy ktoś potrafi wskazać tytuł melodii z tej reklamy ? Chodzi o melodię która leci ...
-
fragment na gitarce :)Witam:) wie ktoś co to za nutka?/motyw w 4;44? [youtube.com]
-
Nutka w tle?[youtube.com] 7:50minuta zna ktos moze ta nutke co leci w tle?