-
Muzyka z filmikuPoszukuję muzyki z outra (zaczyna się ona od 3:11) [youtube.com]
-
Co to za muzyka w ostatnich sekundach filmiku?[youtube.com]
-
Teledysk z kwiatamiWitam, ostatnio oglądałam sobie piosenki na yt i włączyła mi się reklama. Była to PIOSENKA ...
-
tytuł?co to za piosenka w minutach 1.40-1.50? [youtube.com]
-
Szybkie techno i pitbull w teledyskuSiema! Poszukuje piosenki, chyba z początku XXI wieku, jest to podgatunek techno, szybki, rytmiczny, w teledysku ...
-
Czy ktoś kojarzy tą piosenkę ?Witam, czy ktoś kojarzy nazwę tego kawałka, który słyszymy od 1:28 a najlepiej słyszana ...
-
Piosenki duetu Skowron & BladePoszukuję piosenek duetu Skowron & Blade głównie zależy mi na kawałku pt "Klubowicze". W internecie ...
-
Co to za utwór?Witam. Czy ktoś wie jaki jest tytuł tego kawałka? [vocaroo.com] Z góry dziękuję za pomoc.
-
track elektroniczny z filmu na ytszukam nazwy kawałka lecącego w tle 9 minuta 23 sekunda z [youtu.be] kiedyś ...
-
co to za polska piosenka disco polo?[www55.zippyshare.com]
-
Co To Za Piosenka ? Zamieszczone Nagranie Na DolePODAJCIE NAZWE PIOSENKI
-
Muzyka z INTRO/ OUTRO od Logan Paul'a[youtube.com] Od 18:17
-
co to za piosenka disco polo?[www55.zippyshare.com]
-
Ten instrumentalny utwór w tle filmiku, to?Ten instrumentalny utwór w tle filmiku, trwający od 2:46 minuty, to.........? [youtube.com]
-
muzyka z filmiku z insta[instagram.com] bardzo ważne dla mnie a na shazam nie wyszukuje, po słowach tekstu też nie
-
Teledysk z ludźmi przebranymi za zwierzęta.Witajcie, poszukuję piosenki, w której ludzie przebrani są za pluszowe maskotki - zwierzęta. Pamiętam, że był ...
-
Proszę Was o rozpoznanie utworu z załączonego nagrania.To samo co w tytule, mam urywek muzyki, której Shazam nie może rozpoznać, więc jeżeli ...
-
piosenka z seta burak yeter 21.01 ????Poproszę o pomoc w odnalezieniu tytułu piosenki z filmiku ☺ z góry dziekuje
-
Muzyka z intro[youtube.com] Poszukuję nutki z tego filmiku :) Jest ona w intro !
-
Zna ktoś tą muzyke ?[youtube.com]
-
Muzyka z filmu na youtubeprosiłbym, jeżeli ktoś wie co to za nuta : [youtube.com]
-
Tytuł piosenki z setaPiosenka zaczyna się od 28:04. Shazam nie znajduje Swoją drogą polecam secik :) [soundcloud.com]
-
Komisarz Alex Jak się nazywa ta piosenka?W 10 odcinku polskiego "Komisarza Alexa", w 00:08:32 minucie jest piosenka. Coś na rodzaj: Oh, ...
-
Ciężkie "orzechy" do znalezieniaWitam. Cały dzień dwoje się i troję, bezskutecznie szukając tych melodii. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie ...
-
Klubowa nutka z tymi słowami I hook/lost my boyfriend? Where is my boyfriend?Ktoś ją zna? Bo naprawdę nie daje mi spokoju, ciągle chodzi mi po głowie. Co ...