-
co to za piosenka? coś w stylu metalpiosenka była ta w radiu chyba antyradio
-
Debeściaki TVN Turbo odcienke 2 o niemieckich autachHej mam pytanie oglądałem Debeściaki na TVN Turbo odcinek 2 i była fajna piosenka hip ...
-
Szukam piosenkiPolski kawałek, w teledysku jest para. Są razem w kuchni. Ona się go boi, trzyma ...
-
Jaka to piosenka?Słychać w niej: "ooo na na". Podaje fragment który udało mi się nagrać. Zna ktoś ...
-
co to za piosenka?[www55.zippyshare.com]
-
szukam piosenki, pamiętam tylko teledyskSzukam piosenki. Pamiętam tylko teledysk. Para jest w kuchni i się kłóci. Dziewczyna robi jedzenie ...
-
(Gangsta) rapowa piosenka z filmuSiemka, po obejrzeniu filmu o Mike'u Tysonie z 1995 roku próbuję odnaleźć nutkę z nurtu ...
-
Dubstep mixSzukam mixa piosenek w jednym youtubowym filmie o długości prawdopodobnie 1-2 godziny z piosenkami z ...
-
Motyw z piosenki White town - your womanPoszukuję piosenki, myślę że polskiej z motywem z tego utworu który pojawia się już na ...
-
rozpoznacie 2 piosenki[youtu.be] 0:30 i 0:38 Z góry dziękuję
-
Taki remix z dyskoteki...Co jakiś czas słyszałam takie zdania: say that again, coś co brzmiało jak "kesa pusa" ...
-
muzyka z intra "silverowe myśli" od 1:10czy jest ktoś w stanie rozpoznać co to za muzyka? od 1:10 [youtu.be]
-
Co leci w tle?Co leci w tle tego filmiku?
-
Requiem for a Dream na organach !Witam, szukam filmiku z Utworem Requiem for a dream granym na organach. Film był kręcony ...
-
Jaka to muzyka w tle w 0:16 s?[youtube.com]
-
Muzyka z teledyskuSzukam piosenki, gdzie czarnoskóry mężczyzna idzie normalnie chodnikiem, a pozostali ludzie chodzą tyłem. Chłopak spotyka ...
-
stare nagranie z dzieciństwa lata 2000szukam od dawna starego nagrania z około lat 2000 teledysk przedstawiam okropne karykatury ludzi zniekształcone ...
-
Piosenka remix utworu Eminem - without me jaki to remix ?[youtube.com] jaki to remix piosenki eminema-without me od 4:45 bardzo proszę o pomoc to jest ...
-
Szukam piosenkiHej szukam piosenki pamiętam trochę teledysk śpiewa ją chłopak który chce pogodzić się z swoją ...
-
Muzyka która leciała kiedyś dawno na MTV w której babcia była didżejem w ulu z pszczołami.Nie pamiętam wg jak się nazywała ta piosenka pamiętam tylko to że leciało to na ...
-
Muzyka sklepowa "have you ever felt a heartbeat"Potrzebuje znaleźć piosenki z tej strony [soniqa.pl] Szósta playlista, piosenka 3, 5 (just a little bit more"), ...
-
tylko z tobą ???hej napisze tekst bo slyszalem w radio ale nigdzie nie moge znaleść kto to wykonuje: "Od rana ...
-
Szukam piosenki która kiedyś była puszczana na 4funtv prwdopodobnieW teledysku pojawiało się chyba dwóch mężczyzn. Raczej nie była po angielsku. Przywieźli na pustynie ...
-
Utwór z niemiec, popularny w 2016-17Cześć! Szukam niemieckiego utworu, to jest raczej coś w miarę świeżego, 2016-17 rok. Leciało wmiksowane ...
-
Ya Odna - remixHej, Wiem tylko tyle, że jest to remix "Ya Odna", lecz bardzo chciałbym wiedzieć jaki konkretnie. ...