-
Polska piosenka z podkladem MetalicaWitam, Szukam polskiej piosenki (muzyka cos typu feel/pectus) która ma wręcz identyczny podkład jak piosenka Metalica ...
-
Tytuł techno ze starej płyty.Nuta techno z lat 95-2000. Śpiewał w niej dość niskim głosem mężczyzna. Z czego pamiętam ...
-
Nazwa remixu Los del Rio - Macarena !Jaki to dokładnie remix 28:10 min [seciki.pl]
-
Coto za utworek?co to za utowrek na filmie ? [youtube.com]
-
Zna ktoś kawałek w tle?1:41 - 3:52 ewentualnie jeszcze 5:14 - 6:10 (Shazam nie daje rady :( ) [youtube.com]
-
ZumbaWitam. Szukam piosenek z zumby. Pisałam wyżej teraz dodaje pozostałe nagrania :)
-
ZumbaWitam. Szukam tych czterech piosenek z zumby, mam nadzieję,że ktoś pomoże :)
-
Muzyka od 0:01[youtube.com] Muzyka od 0:01
-
co to za piosenka?[www55.zippyshare.com]
-
Utwór z serialu Ekipy z Newcastle sezon 13Szukam nazwy utworu, ktrór leci w 8:10 w odcinku drugim serialu, sezonu 13 [solarmovie.sc]
-
Proszę o pomoc, muzyka z filmu MixeraProszę o pomoc ! Chodzi mi o muzykę lecącą w tle [youtube.com]
-
piosenka z radia ccmdziś 07.02.2017 leciała w radiu ccm piosenka około godziny 13 ;35 a 13;45 w refrenie ...
-
POPEK muzyka w tle pomocy[youtube.com] odtąd - 12:20 pls
-
Rózowy teledysk K-PoP, solo piosenkarkaNie pamietam nic wiecej niz tyle co jest w tytule, wiem ze piosenkarka byla brunetka ...
-
Iluminati reggaeSzukam piosenki , nie podpowiem zbyt wiele :( pamietam tylko, ze uzyte jest tam slowo ...
-
Remix?Witam, poszukuję tytułu tej piosenki: [www94.zippyshare.com]
-
Tytuł piosenkiSłowa "Pakuje kule do celi kiedy robie bang bang"
-
Szukam nutki z recenzjiSzukam tytułu piosenki z recenzji Zbigniewa Urbańskiego na temat głośników JBL (link [youtu.be] ...
-
Potrzebuje tytułu piosenki! pomocy, pewnie dla was to banałI tu są schody bo wiem nie wiele, piosenke słyszałem jako cover nie mniej wiem ...
-
Bonson - Lovesong [ One-T + Cool-T - The magic key ]Poszukuję piosenki Bonson - Lovesong w bicie One-T + Cool-T - The magic key. Pzdr.
-
Utwór w klimacie vaporwave - ktoś zna?Czy ktoś zna nazwę utworu z filmiku zamieszczonego poniżej?
-
Jaka to piosenkaSzukam tytułu i wykonawcy, kawałek pochodzi z Radia Planeta, program House Pacific, niestety mam tylko ...
-
Co to za piosenka lub grupa???surowi rodzice odcinek 2 sezon 1 [player.pl] 2:38 pls o odp
-
Co to za utwór?Może to jest coś z wiedźmina?
-
piosenka z vh1Dzisiaj oglądałam teledysk w studiu nagraniowym, śpiewa blondynka, falowane włosy, muzyka taka trochę pod hip ...