-
Mógłbym prosić o namiar na kolejny album?Chciałbym zobaczyć co się znajduje na kasetach Crime Story 60, Vol. 1,2 oraz 3? Znalazłem ...
-
Bardzo prosiłbym o rozpoznanie tej nuty! :)wpada w ucho, lecz nie całkiem wyraźne słowa sprawiają, że nie mogę wyszukać, shazam odpadł ...
-
muzyczka z ytco to za bit z 4:16??? [youtube.com]
-
Co to za nuta w tle?Co to za nuta w tle? [youtube.com]
-
Teledysk w stylu Mad MaxUwaga nie jest to ani Revolution, Hey mama ani BAD GIRLS. W teledysku są same ...
-
Proszę o pomoc ! Muzyka z filmu MixeraProszę o pomoc ! Chodzi mi o muzykę lecącą w tle [youtube.com]
-
Szukam tytułu i twórcy bitu! z piosenki Dezego pt. "Pizza"!Szukam tytułu i twórcy bitu z piosenki Dezego pt. "Pizza" lub z WorldOfTanks Rapu od ...
-
Piosenka z teledyskuHej, poszukuje piosenkę która była w teledysku, ale nie znam tytułu, ani nie pamiętam ...
-
Piosenka japońska - tytuł lub tekstWitam! Mógłby ktoś podać link do oryginalnej piosenki lub do jej tekstu? Link: [youtube.com]
-
Orygniał piosenkiWitam, szukam nutki z 1 części tego nagrania. Pozdro [www15.zippyshare.com]
-
Chciałbym wiedziec kto to wykonuje?Nuta z gry CS. Dodaje załącznik
-
Kto Ci ukradł marzenia?Witam, czy ktoś zna tytuł utworu lecącego w tle filmiku: [youtube.com]
-
link do facebooka[facebook.com]
-
Piosenka ze zwiastunu Ciemniejsza strona GreyaSiemka szukam tej piosenki Crazy in love 53 sekunda dokładny tytuł nie Beyonce czy Miguel ...
-
Co to za muzyka? (CS:GO RAP od SkyeNa)Cześć! Mam pytanie. Mógłby mi ktoś podesłać oryginalny bit z rapu CSGO od SkyeNa? :) ...
-
Witam.Czy ktoś wie jak się nazywa muzyka z tego filmiku?oto film gdzie leci muzyka: [youtube.com] ...
-
ktoś zna tytuł tej piosenki co jest na początku tego filmiku?ktoś zna tytuł tej piosenki co jest na początku tego filmiku? ...
-
SzukamSzukam piosenki leciało to jakoś tak DJ DJ jump Jump Jump for garet garet Jump ...
-
teledysk z murzynami na blokowiskuCześć! Szukam teledysku z grupką m@&%#nów, którzy śpiewali na takim betonowym blokowisku, dosyć rozległym. Teledysk ...
-
co to za piosenka?[www55.zippyshare.com]
-
Antene bayernLeciala dzis po 17
-
Przyjemna dla ucha melodyjka szuka tytułu :)Nutka która mnie interesuje zaczyna się w tym filmiku w 1:37. Byłym bardzo wdzięczny za ...
-
Potrzebny tytuł na gwałt[youtube.com]
-
Pierwsza piosenka z tego filmiku[youtube.com]
-
Czy ktoś kojarzy ?[vine.co]