-
Muzyka z podkładu do transmisji NHLPrzed chwilą szedł przerywnik podczas meczu NHL pomiędzy New York Rangers A Montreal Canadiens. Poscy ...
-
teledysk eurowizjaSzukam piosenki ktorej doslownie 2 sekundy slyszalam na zeszlorocznej eurowizji ale nie jako wystep tylko ...
-
utworek club słaba jakośćutworek zaczyna się bardzo spokojnie a potem tak jak nagrałem
-
Pierwsza miłość odc. 1559Witam.Poszukuję muzyki z serialu pierwsza miłość z odcinka 1559 tego młodego dj co gra na ...
-
Pamietam tylko teledysk :/Piosenka to trap. Sluchalem jej na youtubie. W teledysku na poczatku w lozku lezy dziecko ...
-
Tytuł piosenki z vh1Kilka lat temu widziałam w programie tv piosenkę, niestety pamiętam tylko fragment teledysku. Młoda kobieta ...
-
co to za podkład?[youtube.com]
-
Poda ktos nutke ?szukam nutki [youtube.com] z góry bede wdzięczny
-
Znacie tą piosenkę?Parę lat temu słuchałam piosenki. Był to gatunek hip-hop/ rap. Nie pamiętam ani tytułu ani ...
-
Poszukiwana piosenka[youtu.be]
-
Rozpoznanie muzyki po teledyskuWitam wszystkich. Prosił bym o pomoc w znalezieniu pewnej piosenki, kiedyś u znajomego słyszałem ją ...
-
Muzyka z ex on the beach seria 6 odcinek3Hej potrzebuje nazwybkawalja który leci w programie ex on the beach seria 6 odcinek 3 ...
-
Pomocy..Czy zna ktoś piosenkę w której występuje dziewczyna bodajże chinka bądź japonka która kręci "jojem"
-
Prosze O Pomoc!przepraszam za link, ale bardzo bym prosial o tytul piosenki z 1:15 :( Blagam, zakochalam ...
-
Pomoze ktos rozszyfrowac dwie piosenki ?[video-frt3-1.xx.fbcdn.net] [video-frt3-1.xx.fbcdn.net]
-
BBC BritWie ktoś może co to za piosenka? [youtu.be]
-
Muzyka z Samochód marzeń kup i zróbSzukam nazwy muzyki z samochód marzeń kup i zrób odcinek z hondą accord [player.pl] 24:15 ...
-
Poszukuje tego dubstepowego kawałkaWitam, Poszukuje tytułu tego dubstepowego kawałka z tego filmiku [youtube.com] Z góry dzięki za pomoc.
-
Utwór z you tube.Zna ktoś może tytuł tego utworu od 0:10 do końca? [youtu.be]
-
poszukuję tytułuWitam, poszukuję tytuły utworku który leci w tle tego filmiku dokładnie od 6:40 [youtube.com]
-
Gdzie można znaleźć podkłady muzyczne z utworów Cypisa?Tak jak w temacie, teksty mi nie odpowiadają, ale muzyka jest całkiem dobra.
-
jaka to piosenka?mam fragment może ktoś kojarzy
-
Oryginał piosenkiZna ktoś oryginał tej piosenki? Tu jest wersja instrumentalna [youtube.com]
-
Stara nutka hip hop/rapOgólnie słąbo pamiętam jednak piosenka o życiu (wszystkich co odeszli) coś w tym stylu podkład ...
-
Tytuł i wykonawca ?????Witam. Poszukuje tytułu piosenki oraz wykonawcy Pamiętam z teledysku dziewczynę z długimi włosami ubraną w ...