-
pilne! nie mogę sobie przypomnieć i mam już prawie nerwicęjak w tytule: nie pamiętam ani tytułu ani wykonawcy teledysku, który wyglądał tak: chłopak wchodzi ...
-
Na pewno, ktoś z Was kojarzyMam tu urywek nuty, jakość jest jaka jest, ale słychać na tyle wyraźnie, że da ...
-
prosze o pomoctroszke słaba jakość ale nutka fajna
-
Zna ktoś ten utwór ?Poszukuje wykonawcy i tytułu = [youtube.com]
-
proszę o pomocProszę o pomoc ! Chodzi mi o muzykę lecącą w tle [youtube.com]
-
Amerykański hip-hop do rozpoznania :)Prosiłbym o rozpoznanie tej nutki! :D
-
Pilnie poszukuję piosenki!Pamiętam jedynie kawałek teledysku, w którym dziewczyna, która śpiewa takim dość zachrypniętym głosem ma zasłonięte ...
-
piosenka country / popBył taki kawalek pare lat temu sadze 2010 bądź młodszy raczej nie starszy leciał non ...
-
Próbuję znaleźć piosenkę, którą kiedyś zobaczyłam w tvDawno temu, mógł to być rok 2010 widziałam w telewizji piosenkę z teledyskiem animowanym. Byłam ...
-
Jaka to piosenka?Cześć! Szukam piosenki którą śpiewa młoda dziewczyna. Ma czarne długie włosy spięte w kucyk i ...
-
Muzyka z filmikuSiemka! Mam pytanie czy może ktoś rozpoznaje muzykę z tego filmiku? dzięki za odpowiedzi :) Link: ...
-
szukam piosenki i teledyskuSzukam piosenki/teledysku z lat mniej więcej 85-92, w tym zakresie raczej. Nie pamiętam niestety ani ...
-
Polsat romans walentynkowy spotWitam, kojarzy ktoś piosenkę że spotu walentynkowego Polsat romans? wolna piosenka, śpiewa kobieta.
-
Muzyka z Łowca Pedofilów odc.6Zna ktoś tytuł piosenki która leci od 10 do 12 minuty fimiku? [youtube.com]
-
Energiczna piosenka z siłowniWitam. Niedawno podczas pobytu na siłowni usłyszałem muzykę, która mi się spodobała. Próbowałem odnaleźć ją ...
-
Kto to śpiewa?Link do starego pytania: [rozpoznajemy.pl] No i ponawiam pytanie. Kto to śpiewa? Nieważne jaki tytuł, ważne ...
-
Proszę o rozpoznanieWitam.Proszę o rozpoznanie tego kawałka co leci w tle
-
Czy ktoś zna tytuł tej piosenki?[facebook.com] Chodzi o pierwszy filmik, który trwa 2:07.
-
Jak nazywa się ta nuta?[youtube.com] Jeśli ktoś zna utwór lecący od 5:20 to proszę o podanie mi jego tytułu ;_; ...
-
Czy ktoś wie jaki tytuł ma ta piosenka?[facebook.com]
-
Nutka z filmikuZna ktos moze nazwe piosenki ktora zaczya sie od 0;30? Tutaj link VV [facebook.com]
-
Zumbowa muzykaCzy moglibyście podać tytuł i wykonawcę?
-
Ekwador Manieczki 19 urodzinyWitam,szukam tej nutki
-
Muzyka z przeróbki na yt.Szukam utworu który gra w drugiej minucie tej przeróbki, szukam już tego utworu dobre parę ...
-
Co to za piosenka? Zasłyszane w croppieByłam pare dni temu w croppie, nie zdążyłam zapisac tytułu: Teledysk wyglądał tak, że był ...