-
Zielona kanapaWitam, poszukuję teledysku z lat raczej 80. nie wiele pamiętam z teledysku ale była tam ...
-
Kto wie co to za piosenka?Proszę o pomoc [m.facebook.com] Edit ->poprawiony link
-
Piosenka z yt[youtube.com] Szukam podkładu XD !!!
-
Muzyka z filmiku z ytwitam proszę o tytuł nuty która leci od 3:25 [youtube.com]
-
Co to za piosenkaZałączam urywek szukanej piosenki
-
Urywek filmiku[youtu.be] moze wie ktos skad ten fragment filmiku, dziewczyny w ubraniach rugby, muzyka daft punk
-
Nazwa utworu z tego filmiku[youtube.com] Ktoś może podać nazwę nutki z 21 sekundy tego filmiku ?
-
"Roll" w tytuleCzarnoskóry wykonawca, rap, dzieci w refrenie, "roll" w nazwie, pamiętam jeszcze toczącą się oponę
-
Utwór z Ojca Mateusza odc 100Czy wie ktoś może gdzie jak się nazywa lub gdzie znajdę utwór z odc 100 ...
-
Poszukuje piosenkiPoszukuje piosenki cały teledysk wygląda następujący sposób : paru mlodych chudych ...
-
Piosenka z m.in filmów z MocnegoVlogaZnalazłem tą piosenkę z jednego filmu i żaden z programów nie wykrywa tytułu. Może ktoś ...
-
Klubowa nutkaszukam piosenki która jest rytmiczna i w refrenie jest cały czas ojojojoj na pewno ta ...
-
Szukam teledyskuPoszukuje starego teledysku. Na lotnisku jest jakiś pojedynek "w cykora" i dwa samochody jadą na ...
-
pilne! nie mogę sobie przypomnieć i mam już prawie nerwicęjak w tytule: nie pamiętam ani tytułu ani wykonawcy teledysku, który wyglądał tak: chłopak wchodzi ...
-
Na pewno, ktoś z Was kojarzyMam tu urywek nuty, jakość jest jaka jest, ale słychać na tyle wyraźnie, że da ...
-
prosze o pomoctroszke słaba jakość ale nutka fajna
-
Zna ktoś ten utwór ?Poszukuje wykonawcy i tytułu = [youtube.com]
-
proszę o pomocProszę o pomoc ! Chodzi mi o muzykę lecącą w tle [youtube.com]
-
Amerykański hip-hop do rozpoznania :)Prosiłbym o rozpoznanie tej nutki! :D
-
Pilnie poszukuję piosenki!Pamiętam jedynie kawałek teledysku, w którym dziewczyna, która śpiewa takim dość zachrypniętym głosem ma zasłonięte ...
-
piosenka country / popBył taki kawalek pare lat temu sadze 2010 bądź młodszy raczej nie starszy leciał non ...
-
Próbuję znaleźć piosenkę, którą kiedyś zobaczyłam w tvDawno temu, mógł to być rok 2010 widziałam w telewizji piosenkę z teledyskiem animowanym. Byłam ...
-
Jaka to piosenka?Cześć! Szukam piosenki którą śpiewa młoda dziewczyna. Ma czarne długie włosy spięte w kucyk i ...
-
Muzyka z filmikuSiemka! Mam pytanie czy może ktoś rozpoznaje muzykę z tego filmiku? dzięki za odpowiedzi :) Link: ...
-
szukam piosenki i teledyskuSzukam piosenki/teledysku z lat mniej więcej 85-92, w tym zakresie raczej. Nie pamiętam niestety ani ...