-
Rozpozna ktoś te nutki? DUBSiemka, prosił bym o chociaż jeden tytuł piosenki z tego filmiku. Najbardziej zależy mi na ...
-
Poznaje ktoś ten kawałek?Jak w tytule. Poznaje ktoś?
-
Piosenka religijna o Maryi, chór + wokal męskiNajpierw chór kobiecy śpiewa jakoś :"Maria regina...Maria mater..." to jest ze 2 min. potem facet ...
-
PiosenkaJak nazywa się piosenka z serialu "Policjantki i policjanci" odcinek 80 gdy Krzysiek przytula się ...
-
Refren śpiewa kobieta na 99% murzynkaSiemanko :D szukam piosenki... będzie ciężko ogarnąć bo nie znam żadnego słowa tylko melodie i ...
-
Wie ktoś co to za muzyka z samego początku tego filmiku?Nie ma jej w opisie filmu a nie mam pojęcia kto jest autorem i jaki ...
-
Piosenka z youtubaBardzo potrzebuje tytuł tego utworu z filmiku który słychać w tle [youtu.be]
-
Utwór z nagraniaOstatnio w croppie usłyszałem tą piosenkę, jedyne co mam, to to nagranie, podchodzi pod trap, ...
-
co to za piosenka?od 1:19 do 1:27 [youtube.com]
-
PiosenkaJaka to jest piosenka końcowa z serialu "Policjantki i Policjanci" odcinek 80 .?
-
Co to za piosenka? ;-;Czy zna ktoś tą piosenkę? Szukam jej już ponad rok, a strasznie mi się spodobała ...
-
Rozpoznaje ktoś ten dzwonekFragment dzwonka w video [youtu.be]
-
The weekend & H&MJak się nazywa ten remix ? Jest to nuta The Weekend-nothing without you, ale szukam konkretnie ...
-
Muzyka podczas przerwy meczu (motywacyjna)Ktoś zna, przepraszam ale mogłem tylko zanucić :D siedzi mi w głowie od 2 dni
-
Remix "La bamba"Potrzebuję znaleźć tę piosenkę, mam nagrany kawałek (koncówka) z radia park fm. Jest to mieszanka ...
-
Co to za piosenka?[youtube.com] zaczyna się od 6:34
-
Farilalililla - Molella - Les Jeux Sont Faits 2001 - Ogólny tytuł piosenki od 2:10[youtu.be] - Kto, co to za piosenkarka - Jaki tytuł piosenki Achtung... - Znacie przynależność języka?
-
proszę o pomocfajna nutka niestety słaba jakość
-
Kosmos 2003 szukam tytułuWitam. :D szukam kawałka co leci w min. 8.30 [youtube.com]
-
Jaka to piosenka?Ostatnio będąc na meczu siatkówki AZSu Politechniki Warszawskiej wpadła mi w ucho piosenką, która jest ...
-
z jaka inna piosenka kojarzy ci się ta ? Love me now - john legendDokładnie pytam o melodie z poczatku piosenki Love me now - John Legend (0:05 - ...
-
Nazwa utworu[oddshot.tv] Czy kojarzy ktoś nazwę tego utworu? Niby w lewym dolnym rogu jest napisany ale ...
-
Co to za piosenka? (Próbka 30s)Tak jak w tyrule :3
-
utwor z wnoszenia pucharu na turniejslyszalem cos podobnego w jakims filmie na koniec po wygranej bitwie czy cos ale nic ...
-
Jaki jest tytuł tej piosenki?[youtu.be] Muzyka od 2:20