-
Remix "La bamba"Potrzebuję znaleźć tę piosenkę, mam nagrany kawałek (koncówka) z radia park fm. Jest to mieszanka ...
-
Co to za piosenka?[youtube.com] zaczyna się od 6:34
-
Farilalililla - Molella - Les Jeux Sont Faits 2001 - Ogólny tytuł piosenki od 2:10[youtu.be] - Kto, co to za piosenkarka - Jaki tytuł piosenki Achtung... - Znacie przynależność języka?
-
proszę o pomocfajna nutka niestety słaba jakość
-
Kosmos 2003 szukam tytułuWitam. :D szukam kawałka co leci w min. 8.30 [youtube.com]
-
Jaka to piosenka?Ostatnio będąc na meczu siatkówki AZSu Politechniki Warszawskiej wpadła mi w ucho piosenką, która jest ...
-
z jaka inna piosenka kojarzy ci się ta ? Love me now - john legendDokładnie pytam o melodie z poczatku piosenki Love me now - John Legend (0:05 - ...
-
Nazwa utworu[oddshot.tv] Czy kojarzy ktoś nazwę tego utworu? Niby w lewym dolnym rogu jest napisany ale ...
-
Co to za piosenka? (Próbka 30s)Tak jak w tyrule :3
-
utwor z wnoszenia pucharu na turniejslyszalem cos podobnego w jakims filmie na koniec po wygranej bitwie czy cos ale nic ...
-
Jaki jest tytuł tej piosenki?[youtu.be] Muzyka od 2:20
-
Tato, nie pomagasz! LOTTO EKSTRAKLASACześć. Poszukuję nazwy, linku, chociaż jakiegoś jednego punktu zaczepienia na temat tej piosenki: [facebook.com] Bardzo mi się ...
-
Taneczna bardziej piosenka taka imprezowa coś w tym styluSzukam piosenki od 4:19 - 5:03 Autor filmiku raczej nie odpowie ponieważ zazwyczaj nie odpowiada na ...
-
Nazwa teledyskuSzukam teledysku w którym chłopak niby umawiał się na randkę z dziewczyną a na końcu ...
-
Co to z nutka w tle ??[youtube.com]
-
Pamiętam tylko kilka słówWitam, siedziałem niedawno u dentysty w poczekalni i leciała tam bardzo klimatyczna piosenka, coś w stylu ...
-
Szukam Piosenki z anime!!!!Niedawno przypomniała mi się pewna piosenka z jakiegoś anime. Nie pamiętam z jakiego, ale pamiętam ...
-
Muzyka do sambySzukam piosenki, którą puszczają nam na zajęciach tanecznych, do której tańczymy wolną sambę. Śpiewa babeczka, ...
-
Kojarzy ktoś tą nute?Zna ktoś tą nute? Warsaw shore winter camp odcinek 2 sezon 7 od 23:35
-
Muzyka z filmikuCzy zna ktoś tytuł utworu granego w tle? [youtube.com]
-
Co to za piosenki z filmiku?siema potrzebuje tytuły piosenek z poniższego filmiku 7:10 11:30 [youtube.com]
-
Dzwonek Marcina Chodakowskiego M jak MiłośćCześć! Od dłuższego czasu poszukuję dzwonka telefonu Marcina Chodakowskiego z "M jak Miłość", czy zna ...
-
Taka spokojna, fajna muzyczka :)Hej! :) Zna ktoś może tą piosenkę? Szukam jej dość długo i nie mogę jej nigdzie ...
-
Co to za piosenka z Heaven Zielona Góra?Piosenka z klubu w Zielonej Górze. Klubu Heaven Zielona Góra.
-
Co to za piosenka?Witam, szukam piosenki w której teledysku była jakaś kobieta owinięta chustami i miała okulary, i ...