-
Wiecie może co to za piosenka ?[youtube.com] Minuta 11:56- 12:04
-
Piosenka politycznaSzukam piosenki o tematyce politycznej. Jest to dość stara piosenka, śpiewało ją 2 - 3 ...
-
Kawałek z filmikuWitam, poszukuję utworu wykorzystanego w tym filmiku [instagram.com]
-
Co to za nuta? Nagranie w klubie więc jakoś słabaCo to za nuta?
-
Jaka to piosenka?Teledysk przedstawia kilku mężczyzn w jednokolorowym pomieszczeniu. Jeden obok drugiego, grają na instrumentach (jeden ...
-
16.03.2017r. godz. 14 Radio Maryja :) muzka filmowa?Witam, "przeskakując" po stacjach radiowych natrafiłem na ten utwór jak się później okazało w Radio ...
-
co to za utwór? Proszę o pomoc[wrzucacz.pl] Edit->Nie potrzeba takich kombinacji przez wrzucacze itp.Wystarczy dodać plik
-
Jaka jest nazwa muzyki ?[youtu.be] Muzyka zaczyna się w 25:46.
-
szukam piosenki pomóżciehejka od kilku dni chodzi za mna piosenka a moze bardziej mix piosenki którą słuchałam rok ...
-
czarno-biały teledyskHej, szukam piosenki. Pamiętam tylko, że teledysk był czarno-biały. Śpiewa kobieta. Wszystko dzieje sie w jednym ...
-
Ratunku - co to za kawałekWiem że jakość jest bardzo kiepska, ale co to za kawałek
-
Krzyżacy Powstanie, potęga, upadekDzień dobry, poszukuję ścieżki z poniżej załączonego dokumentu może ktoś się orientuje. Konkretnie chodzi o ...
-
Piosenka hardstyle z białym audi w teledyskuKojarzy ktoś piosenkę hardstyle z białym audi w teledysku?? Dj grał w białej koszulce i ...
-
Piosenka ze sklepu H&MWitam szukam piosenki która leci w H&M, głos wykonawcy bardzo przypomina tego z the weekend, ...
-
Szukam tytułu piosenki z tego AMVszukam od dłuższego czasu piosenki z tego filmiku,znacie tytuł?
-
co to za piosenka?Byłam niedawno na małym koncercie, na którym był śpiewany ten cover, bardzo mi się spodobał, ...
-
Piosenka z filmiku pomocyPiosenka : [facebook.com]
-
Poszukuję piosenki na podstawie teledysku.Witam, szukam piosenki, którą słyszałem na siłowni. Postaram się przekazać jak najwięcej szczegółów. Wykonawca wygląda ...
-
Ekwador ManieczkiRozpoznaje ktoś to co słychać w tle?
-
Co Mi Przypomina Ta Piosenka[youtube.com]
-
Co to za piosenka ?[instagram.com]
-
Szukam piosenki z teledyskiemTeledysk zaczyna sie od tego ze widzimy faceta leżącego na chodniku obok jego kartonu zaczyna ...
-
nuta z 7 minuty Ktoś ? coś ?[youtu.be]
-
Piosenka od 17:05Czy ktoś zna piosnkę która zaczyna się od 17:05 minuty? Z góry dziękuję za odpowiedź. ...
-
Jak nazywa się ten utwór?Czworo mężczyzn grało ten utwór na mieście, zbierali w ten sposób pieniądze Teraz pluję sobie ...