-
Muzyka z łączy nas piłkaco to za piosenka w tle? z góry dzięki [youtube.com]
-
co to za piosenkaprosze o rozpoznanie dołączam plik i link do piosenki jest to urywek podkładu[wrzucacz.pl] za-utwor.mp3
-
Witam czy ktos zna ten utwor ?????? techno electro[www115.zippyshare.com] prosze o tytul
-
Podkład muzycznyWitam! Szukam utworu który zaczyna się w zaznaczonym momencie filmiku 17:22: [youtu.be] . Jestem przekonany ...
-
Szukam autora/tytułu tego soundtracku z filmiku Borysa Mankowskiego[youtube.com] od 0:24 ktoś coś? :)
-
Szwedzka/ norweska piosenka?Hej, jakieś 5 lat temu miałem w zakładkach fajną nutkę, piosenka zaczynała się w takim ...
-
Jaka to muzyka w zapowiedzi filmu?Witam. Chodzi mi konkretnie o muzykę z samego początku. Tj. od 0:00 do 0:30? Ta ...
-
Co to za nutka?nieco trapowate ale nie mogę znaleśc tytułu [youtu.be] 3:32 Chyba ze to tylko jakies theme
-
Teledysk z czarnym otyłym facetem i dwiema dziewczynami które idą gdzieś pod jakąś wieże i na końcuDodam że wokalista ten czarny facet miał niski i głęboki glos
-
Kawałek w tleLiczę na was: [youtube.com] Uwaga w 0:20 dzieciak drze ryja
-
Co to za piosenka w 9:24?[youtube.com]
-
Muzyka z YT kanał Słodka Ada[youtube.com] Utwór zaczyna się od 3:54. Proszę pomoc! :)
-
Kawałek z nagraniaJak w tytule. Dziękuję za pomoc:)
-
Kawałek z 1:54Jak w tytule, może być nazwa remixu lub oryginału jak ktoś zna bo zdaje sie ...
-
Nutki HARDSTYLE z mixu[youtube.com] [youtube.com] [youtube.com] Byłbym bardzo wdzięczny za nazwy
-
Piosenka podobna do początku I would like - Zara LarssonChyba kilka ( 3 -5) lat temu była piosenka dość często grana w radiu z ...
-
New age - śpiewa kobietaCześć! Mam dość ciężką sprawę do rozwikłania, ale chodzi za mną piosenka, którą usłyszałem parę ...
-
Piosenka od1:12[youtu.be] Szukam remixu od 1:12 proszę o pomoc
-
Jaki to utwórPiosenka nie jest stara. Jest raczej spokojna (chyba o samotności). Teledysk zaczyna się na kompletnie ...
-
-
Muzyka - remixy, electroHejka. Chciałabym się dowiedzieć jak nazywa się piosenka w załączniku. Może to być remix ale ...
-
Co to za utwór?Cześć. Czy znajdzie się ktoś kto zna ten utwór? Będę bardzo wdzięczny :)
-
Piosenka z ZigZap: Planeta RockaWitam, szukam piosenki rockowej, którą dawno za młodu usłyszałem na tym programie. Pamiętam że teledysk ...
-
Jak się nazywa ta piosenka z filmiku z youtube?[youtube.com] Nigdzie nie mogę znaleść!!
-