-
Kto to rozpozna?Ma ktoś pomysł jaki to może być tytuł??
-
Piosenka z weselaPrzez przypadek wir internetu wciągnął mnie na to wesele. [youtube.com] Piosenka, której szukam zaczyna się ...
-
Czy ktoś kojarzy tę piosenkę?Hejka Szukam piosenki, która wpadła mi w ucho jakiś rok temu, pamiętam że była wtedy ...
-
Muzyka z filmiku Mokre Kolanko #8witajcie, może ktoś pomoże w rozpoznaniu kawałka który jest podkładem do tego filmiku?? [youtube.com]
-
ciekawa muzyczkaco to za muzyczka od 2:25 min.[youtube.com]
-
Stara piosenka lata 80-90'Witam to może być trudne bo pamiętam kawałek melodii w głowię i kawałek tekstu, wydaję ...
-
Muzyka afrykańska (chyba)Witajcie! Chodzi mi po głowie piosenka, nie mogę jej znaleźć, a próbowałem już chyba wszystkiego. Śpiewana ...
-
8bit, chiptune? drum n bass? Utwór w Fitness Platinium.Cześć, będzie ciężko- utwór zasłyszany na przełomie 2015/2016 na siłowni sieci Platinium (wiem, że grają ...
-
Połączenie kołysanekPoszukuję piosenki, która składa się z połączenia różnych kołysanek. Zaczyna się od "kotki dwa", ale ...
-
piosenka po rosyjskuTak jak w tytule. w załączeniu pliczek muzyczny :)
-
-
Co to za nutkaw filmiku [youtube.com] w 14:30 spodobała mi się nutka a nie wiem jak się nazywa ...
-
Pamiętam tylko teledysk, nie znam tytułu, Proszę o pomocPiosenka latynoska, lata ok 2012-2013, usłyszana na YT, głównym tematem teledysku jest organizowany przez dwóch ...
-
Witam czy może zna ktoś piosenkę w tle z tego o to filmiku ?[fangol.pl] Wiem tyle że jest to niemiecki wykonawca ale nie znam ...
-
Czerwony mercedes - remixCześć poszukuje remixu, w którym występuje czerwony/niebieski (chyba) - mercedes. Jedna z nich jedzie nim ...
-
Przyjazna , znana ale zapomniana..Pamiętam dziewczyne w krótkich czarnych włosach, była w domu i wszędzie rozrzucała przedmioty (robiła bałagan). ...
-
Szukam piosenki, teledysk: czarno-biały, dziewczyna idzie po torach, tyłem do kamery.Nie znam słów, nie pamiętam wykonawcy ani tytułu. Piosenkę znalazłem kiedyś przypadkowo, słuchałem czegoś w ...
-
Hiszpańsko - angielski kawałekMam mało informacji, ale może ktoś się akurat orientuje. Więc wiem tyle, że teledysk wyszedł ...
-
Co to za piosenka ?Co to za piosenka?
-
Piosenka Kamp!Piosenka od Kamp
-
Dubstep tylko jakiCześć, pod pewnego czasu chodzi mi po głowie dubstep z filmiku ktory widzialem albo na ...
-
Warsaw Shore 3Potrzebuję pomocy z piosenką . Chodzi mi o 3 sezon , 16 odcinek , sam ...
-
Ktoś podoła ? nie będzie łatwo ...[vimeo.com] [maratonypolskie.pl] Linki do filmiku. Pierwszy link bezpośrednio , drugi na stronie artykułu pierwszy filmik. To jest ...
-
Muzyka z roku 2014+Witam. Szukam jeden muzyki jakos od roku 2014 jakos wtedy ona miala miejsce w moim ...
-
Reggae, piosenka z vlogu fit lovers TAJLANDIA PHUKET 2017 od 1:05Poszukuje wykonawcy i tytułu utworu, który leci od 1:05 Link: [youtube.com]