-
Co to za kawałek z ytCo to za kawałek z 4.30 min [youtu.be]
-
(SciFun) pomoże ktoś? Potrzebuje[youtube.com] ktoś wie co to za nutka w tym filmiku? ;( nie z intra
-
Co to za muzykaProsze o tytuł albo link do tej muzyki
-
Zna ktoś ten kawałek?[facebook.com]
-
nutka z setaWitam szukam tej nutki z seta ,nie wiem nawet jaki to set.Jeśli ktos nie wie ...
-
Zapomniana tajemnicza składanka reklamowana w TVWitam ponownie. Pamiętacie może reklamę na polsacie nadawaną gdzieś w początkach lat 2000, w krórej prezentowano ...
-
pomocyNutka techno sam początek słychać tak jak by klawisz fortepianu czy jakiegoś innego klawiszowca w ...
-
ridin/rollin in my cadillac (?) rap nowaposzukuje utworu RAPOWEGO ze słowami ridin lub rollin in my cadillac jwst to gruby głos cos ...
-
Co to za utwór?Link do krótkiego nagrania: [youtube.com]
-
Teledysk z mtv rocksCześć. Szukam piosenki, teledysk widziałam na MTV Rocks 4 marca wieczorem. Nie potrafię jej znaleźć. ...
-
Ktoś wie co to za muza?Niestety dłuższego kawałka nie mam
-
Hardcore: nie znam tytuły, wykonawcy, słyszałem chyba w jakimś filmieUWAGA! NUCĘ! Witajcie drodzy, czy znacie to uczucie, kiedy w głowie pojawia się Wam te kilka nut, ...
-
Szukam piosenki ! opis teledysku:Szukam piosenki wykonywanej przez wokalistkę w blond włosach, w teledysku było jeszcze dwóch facetów którzy ...
-
Fragment utworu z kasety prawdopodobie lata 70Witam! Mam nagrany fragment utworu nagranego z radia na kasecie. Na kasecie znajdują się również ...
-
Kto to rozpozna?Ma ktoś pomysł jaki to może być tytuł??
-
Piosenka z weselaPrzez przypadek wir internetu wciągnął mnie na to wesele. [youtube.com] Piosenka, której szukam zaczyna się ...
-
Czy ktoś kojarzy tę piosenkę?Hejka Szukam piosenki, która wpadła mi w ucho jakiś rok temu, pamiętam że była wtedy ...
-
Muzyka z filmiku Mokre Kolanko #8witajcie, może ktoś pomoże w rozpoznaniu kawałka który jest podkładem do tego filmiku?? [youtube.com]
-
ciekawa muzyczkaco to za muzyczka od 2:25 min.[youtube.com]
-
Stara piosenka lata 80-90'Witam to może być trudne bo pamiętam kawałek melodii w głowię i kawałek tekstu, wydaję ...
-
Muzyka afrykańska (chyba)Witajcie! Chodzi mi po głowie piosenka, nie mogę jej znaleźć, a próbowałem już chyba wszystkiego. Śpiewana ...
-
8bit, chiptune? drum n bass? Utwór w Fitness Platinium.Cześć, będzie ciężko- utwór zasłyszany na przełomie 2015/2016 na siłowni sieci Platinium (wiem, że grają ...
-
Połączenie kołysanekPoszukuję piosenki, która składa się z połączenia różnych kołysanek. Zaczyna się od "kotki dwa", ale ...
-
piosenka po rosyjskuTak jak w tytule. w załączeniu pliczek muzyczny :)
-