-
Inna Kaseta z B.W. - Pytanie z ciekawości.Czy ktoś z fanów lat 80 i wczesnych 90 posiada ktoś kasetę tej samej ...
-
Jaki tytuł? pliss[youtu.be] piosenka w tle
-
jaki tytuł utworu z serialu Scrubswitam czy jest ktoś w stanie rozszyfrować nazwe utworu do którego tanczą J.D i Turk ...
-
Piosenka funkHej, kojarzy ktoś może piosenkę typu funk, gdzie w teledysku akcja rozgrywała się w cyrku? ...
-
HelpMógłby ktoś znaleźć tą piosenkę? z youtube [youtube.com]
-
Kawałek z remixu ENERGY 2000Witam, poszukuję jak nazywa się nutka z załączonego przez mnie linku. Interesujący mnie kawałek zaczyna ...
-
Krótki fragmentco to za łupanka
-
nie mogę odnaleźć piosenki którą słyszałem w klubieproszę o pomoc! w klubie słyszałem pewną piosenke któórej nie moge znaleźć
-
Czy ktoś wie co to za piosenka?Cześć. Szukam piosenki gdzie w refrenie chyba mężczyźni śpiewają "ajajaj", potem nie rozróżniam słów, a ...
-
Jaka to piosenka, POMOCY!Witam, próbowałem znaleść nazwę tej piosenki nawet pytałem autora filmu, może ktoś tutaj będzie wiedział(od ...
-
Szukam piosenki, która czasami leci w rmf maxx, zaraz po reklamach.Jak kończą się reklamy w rmf maxx to leci taki krótki urywek tej piosenki, śpiewa ...
-
Co to za kawałek z ytCo to za kawałek z 4.30 min [youtu.be]
-
(SciFun) pomoże ktoś? Potrzebuje[youtube.com] ktoś wie co to za nutka w tym filmiku? ;( nie z intra
-
Co to za muzykaProsze o tytuł albo link do tej muzyki
-
Zna ktoś ten kawałek?[facebook.com]
-
nutka z setaWitam szukam tej nutki z seta ,nie wiem nawet jaki to set.Jeśli ktos nie wie ...
-
Zapomniana tajemnicza składanka reklamowana w TVWitam ponownie. Pamiętacie może reklamę na polsacie nadawaną gdzieś w początkach lat 2000, w krórej prezentowano ...
-
pomocyNutka techno sam początek słychać tak jak by klawisz fortepianu czy jakiegoś innego klawiszowca w ...
-
ridin/rollin in my cadillac (?) rap nowaposzukuje utworu RAPOWEGO ze słowami ridin lub rollin in my cadillac jwst to gruby głos cos ...
-
Co to za utwór?Link do krótkiego nagrania: [youtube.com]
-
Teledysk z mtv rocksCześć. Szukam piosenki, teledysk widziałam na MTV Rocks 4 marca wieczorem. Nie potrafię jej znaleźć. ...
-
Ktoś wie co to za muza?Niestety dłuższego kawałka nie mam
-
Hardcore: nie znam tytuły, wykonawcy, słyszałem chyba w jakimś filmieUWAGA! NUCĘ! Witajcie drodzy, czy znacie to uczucie, kiedy w głowie pojawia się Wam te kilka nut, ...
-
Szukam piosenki ! opis teledysku:Szukam piosenki wykonywanej przez wokalistkę w blond włosach, w teledysku było jeszcze dwóch facetów którzy ...
-
Fragment utworu z kasety prawdopodobie lata 70Witam! Mam nagrany fragment utworu nagranego z radia na kasecie. Na kasecie znajdują się również ...