-
Co to za piosenkaCo to za nuta bo nic nie pomaga znalezc zaden program.
-
Co za piosenka... ;)Cześc klasycznie chyba, co za piosenka? ;) usłyszałem ją na wakacjach raz mi się udało ...
-
Ktoś może kojarzy?Intryguje mnie jaki tytuł nosi owa 'piosenka', abym mógł znaleźć pełną wersję.
-
film Bilet na Księżyc muzyka z lokalu Albatros z Swinoujścia, solo na gitarachWitam, chodzi mi o tytuł muzyki kiedy chłopaki docieraja do Świnoujścia i idą do lokalu ...
-
piosenka z 4 fun tv albo eska tvwitam, poszukuję piosenki, niestety słyszałem ją w radiu tylko, oraz widziałem urywek teledysku w którym ...
-
kto to śpiewa?od 3,45 do 4,40 [youtube.com]
-
Bardzo proszę o nazwe muzyki w tle od 6:53 ASTROFAZA 7 NAJGORSZYCH MIEJSCBardzo proszę o nazwę muzyki w tle od 6:53 do 8:00 Link do filmiku: [youtube.com]
-
Co to za utwór?POMÓŻCIE
-
Ostatnio na 8TVWitam, ostatnio wpadla mi w ucho pewna piosenka, mianowicie w teledysku widać czasami Azjatów, ktorzy ...
-
Piosenka z filmikuBardzo proszę o pomoc. Czy ktoś kojarzy piosenkę z załącznika?
-
Na krawędzi - muzyka z 6. odcinkaSzukam tytułu utworu z serialu "Na krawędzi" z 6. odcinka (leci od 39:00): [ipla.tv] Proszę ...
-
Pomoże mi ktoś?Minuta 0.54 patrzyłem w komentarzach ale nie znalazłem. [youtu.be]
-
Szukam piosenki z spektakluWitam. Byłem na spektaklu teatralnym i w pełnej scenie była piosenka taka do Relax bardziej ...
-
Szybko pomocy[youtu.be] co to za piosenka w 9:56 to z Trumpem xD
-
Inna Kaseta z B.W. - Pytanie z ciekawości.Czy ktoś z fanów lat 80 i wczesnych 90 posiada ktoś kasetę tej samej ...
-
Jaki tytuł? pliss[youtu.be] piosenka w tle
-
jaki tytuł utworu z serialu Scrubswitam czy jest ktoś w stanie rozszyfrować nazwe utworu do którego tanczą J.D i Turk ...
-
Piosenka funkHej, kojarzy ktoś może piosenkę typu funk, gdzie w teledysku akcja rozgrywała się w cyrku? ...
-
HelpMógłby ktoś znaleźć tą piosenkę? z youtube [youtube.com]
-
Kawałek z remixu ENERGY 2000Witam, poszukuję jak nazywa się nutka z załączonego przez mnie linku. Interesujący mnie kawałek zaczyna ...
-
Krótki fragmentco to za łupanka
-
nie mogę odnaleźć piosenki którą słyszałem w klubieproszę o pomoc! w klubie słyszałem pewną piosenke któórej nie moge znaleźć
-
Czy ktoś wie co to za piosenka?Cześć. Szukam piosenki gdzie w refrenie chyba mężczyźni śpiewają "ajajaj", potem nie rozróżniam słów, a ...
-
Jaka to piosenka, POMOCY!Witam, próbowałem znaleść nazwę tej piosenki nawet pytałem autora filmu, może ktoś tutaj będzie wiedział(od ...
-
Szukam piosenki, która czasami leci w rmf maxx, zaraz po reklamach.Jak kończą się reklamy w rmf maxx to leci taki krótki urywek tej piosenki, śpiewa ...