-
-
Zna ktoś tytuły muzyk od 0:00 do 0:47[youtube.com]
-
Arab nic nie zdziwi mnie bitPoszukuję bitu (chociaż podobnego) z piosenki Araba [youtube.com] Gdyby ktoś znał bit to byłbym niezmierne wdzięczny ...
-
Epidemic soundCzy ktoś wie jak nazywa się ten podkład z samego początku? Wiem ze jest ze ...
-
Bardzo przyjemna nutkaNeed help
-
Proszę o pomoc nigdzie nie mogę znaleźć tej piosenki !Czy ktoś się orientuje jaki tytuł ma piosenka z 1;37, żaden program czy wpisywanie słów ...
-
co to za podkład ?Witam serdecznie poszukuje samej piosenki z tego rapu w sumie skads kojarze ta nutke lecz ...
-
Szukam piosenki ze sklepuZapamiętałem kilka słów, kobieta śpiewa coś w stylu sadly so real? sadly sci-fi? konczy tekstem ...
-
Poszukuje piosenki lecącej w tle filmiku[youtu.be] prosze o rozpoznanie, bede wdzieczny.
-
kawałek z BEST video`s compilation ???Witam ! Jest problem bo owego kawałka nie może wykryć ani soundhund ani Shazam więc pytanie ...
-
Muzyka z filmiku helpWitam, od dawna szukam muzyki z tego filmiku [youtube.com]
-
Co to za muzyka. szukam nazwy już rokSzukam ten muzyki już od roku i nadal nie wiem co to pomocy : [www9.zippyshare.com] Z ...
-
Czy pomoże mi ktoś wstawić kilka kaset na discogs?Chciałem sobie dodać niedawno zakupiony album do bazy w discogs ale napotykam na kilka problemów. ...
-
Typowa radiowa piosenka po refrenieW refrenie tej piosenki facet śpiewa w trakcie coś w stylu ( ze słuchu) " ...
-
Muzyka Z Radia FestCZY KTOS ZNA TE UTWORY BEDE WDZIECZNY DOLANCZAM MP3 Z GORY DZIEKI
-
Imprezowa piosenka z radia i imprezy ze słowem babyŚpiewa głos kobiecy, przerobiony. Wydawalo mi się że jest tam "let me shine, looking to ...
-
SŁuchajcie Zadanie BojoweUWAGA UWAGA!!! Szukam piosenki, spróbuję opisać ją najlepiej jak potrafię. Bit taki luźny, nie za wolny, nie ...
-
Jaki tytuł utworu?Witam! Proszę o rozpoznanie utworu zaczynającego się w 3:23 poniższego filmiku z YouTube. Z góry ...
-
Pomoże Ktoś ?Witam. Chciałbym zapytać o jeden utwór z lat '96-'97 polski dance. Pamiętam że to nagranie ...
-
Szukam piosenkiNie moge znależć piosenki która leci w Radio Gdańsk. Spiewa kobieta ( po angielsku), głowny ...
-
piosenka z filmiku z Youtube pomocyyyyyyyyyy!!![youtu.be] (piosenka od 17 sekundy) proszę o pomoc, nie potrafie znaleźć tej piosenki, autor filmiku ...
-
Rozpoznanie muzyki od Roja "We are the pilots"-pierwsze słowaZaczerpnięte z: [youtube.com] 00:00 - 00:07 Nie wszystko da sie zrozumiec, jak dotąd udało mi sie rozszyfrować: "we ...
-
Czy ktoś zna tytułCzy ktoś zna tytuł załączonej nutki?
-
Muzyka ze Słonecznego PatroluPiosenka zaczyna się w 40:50 minucie. Czy ktoś wie jak się nazywa ten utwór?? [youtube.com]