-
Czy zna ktoś tą nutę? Proszę o tytuł.[uploadfile.pl]
-
Jak nazywa się ta piosenka z minecrafta?Skąd ona jest. zaczyna się od 27 sekundy EDIT->koleżanka z pośpiechu ...
-
Poszukuję tej piosenki od ponad roku ..Cześć. Jest sobie taka piosenka, nagrałem ją żeby nie robić kłopotów, to link: [www37.zippyshare.com] Ta piosenka ...
-
Kawałek ze starej kasetyWitam Przeszukuję swoje stare nagrania z kaset. Może komuś wpadnie tytuł. Próbowałem szukać w shaz.. czy mido.. bezskutecznie. Po ...
-
"Where does it come from" - refren, piosenkarka z głosem jak Lana Del Rey[youtube.com] Piosenka zaczyna się od 4:19. Nie mogę jej rozpoznać przez Soundhound, Shazam ani Track ...
-
Wiecie może co to za muzyka w tle??Wiecie może co to za muzyka instrumentalna w tle bo bardzo mi się spodobała, a ...
-
Trzy blondynki w teledyskuNie pamiętam nic oprócz teledysku. Są w nim trzy blondynki, piją drinki i są ubrane ...
-
Czterej JeźdźcySzukam polskiej piosenki hip-hopowej o Czterech Jeźdźcach Apokalipsy. Słuchałam jej około 5 lat temu i ...
-
Szukam piosenkiPozwolę sobie powtórzyć pytanie bo bardzo mnie męczy :D Szukam piosenki, ale pamiętam tylko teledysk. Klip ...
-
Ktoś się chyba pytał o covery Power DanceWitam. Nie jestem pewien ale ktoś gdzieś się pytał o covery Polskiego Power Dance'a. Jeśli ...
-
Co to za piosenka?Pomóżcie bo żaden program tego nie rospoznaje...
-
Co to za nuta?Początek tego filmu: [youtube.com] Oraz ten film: [youtube.com] Kiedyś ktoś podał mi że to jest: Gothic Storm Music - Elevation ...
-
Pomóżecie rozpoznać piosenke ? :D[vocaroo.com] Słaba jakość ale jak ktoś zna to nie powinno mieć znaczenia, dzięki ! ;D
-
Kawałek z załącznikaDziękuję z góry za pomoc:)
-
Muzyka z teleduskuCześć, poszukuje nazwy teledysku w którym tańczyły 3 dziewczyny na prawdopodobnie szklanym parkiecie i ...
-
-
Zna ktoś tytuły muzyk od 0:00 do 0:47[youtube.com]
-
Arab nic nie zdziwi mnie bitPoszukuję bitu (chociaż podobnego) z piosenki Araba [youtube.com] Gdyby ktoś znał bit to byłbym niezmierne wdzięczny ...
-
Epidemic soundCzy ktoś wie jak nazywa się ten podkład z samego początku? Wiem ze jest ze ...
-
Bardzo przyjemna nutkaNeed help
-
Proszę o pomoc nigdzie nie mogę znaleźć tej piosenki !Czy ktoś się orientuje jaki tytuł ma piosenka z 1;37, żaden program czy wpisywanie słów ...
-
co to za podkład ?Witam serdecznie poszukuje samej piosenki z tego rapu w sumie skads kojarze ta nutke lecz ...
-
Szukam piosenki ze sklepuZapamiętałem kilka słów, kobieta śpiewa coś w stylu sadly so real? sadly sci-fi? konczy tekstem ...
-
Poszukuje piosenki lecącej w tle filmiku[youtu.be] prosze o rozpoznanie, bede wdzieczny.