-
Zna ktoś może tą nutę? :)Tu udało mi się nagrać urywek: [www94.zippyshare.com]
-
Wiecie Co To Za Nutka ???[rozpoznajemy.pl] ??????
-
Tytul piosneki z anime w linkuWitam poszukuje piosenki z linku poniżej trwa od 10:58-11:07 [shinden.pl]
-
Piosenka z YouTube'a[youtube.com] Czas 0:06. Mam nadzieję, że to pełny utwór, a nie kilkusekundowy twist. Z góry ...
-
Muzyka z RosjiNo więc tak piosęnkę widziałem na YT. Jest ona po rosyjsku zaczyna się od tego ...
-
Co to za teledysk?Witam.Szukam tytułu piosenki która bardzo mi się podoba.Niestety jedyna poszlaką jaką posiadam jest fragment teledysku ...
-
Tytuł i\lub wykonawca utworu muzycznego - grzecznie proszę :)Jak w tytule szukam nazwy do oszukania piosenki z traileru. Z góry dziękuję za pomoc Nieśmiertelne ...
-
Co to za piosenka?Witam.Od kilku tygodni usilnie próbuje sobie przypomnieć tytuł piosenki którą strasznie mi się kiedyś podobała ...
-
Co to za nutka?Jak w tytule, co to za muzyka z tego filmiku? [facebook.com]
-
Piosenka z CSDawno dawno temu w zakladkach zapisalem nutke, ktorej ktos szukal, bo mi sie spodobala. niestety ...
-
Jak nazywa sie nutka z outro?[youtube.com] Od 10:02 Z gory dziekuje ;)
-
Co to za piosenka z początku.[youtube.com] Od samego początku, kojarzę, ale nie pamiętam.
-
co to za nuta ?[youtu.be] Co to za piosenka ? 3:20
-
Co to za utwór niemiecki ?Prosze sie nie śmiać z mojego głosu wiem brzydki. Ale piosenka chodzi za mną pol ...
-
Riff gitarowy z Limp Bizkit[youtu.be] Riff przewijający się dwa razy w momencie 3:35 wydaje mi się bardzo znajomy, kojarzy się z ...
-
DJ horse set Hula UlaPoszukuje seta od DJ Horse,ale nie wiem który to W tym secie jest utwór "hula,ula" który ...
-
HelpSzukam utworu a znam tylko teledysk którym scena trwa ok 10s w którym 2 ziomków ...
-
Znam teledysk i rodzajJest taka piosenka, w której jest jeden taki wygimnastykowany m@&%#n co tak dziwnie rece wykreca, ...
-
Piosenka z Eska TVszukam piosenki kiedys leciala w Eska TV jest tam brunetka spiewa do kamery ma geste ...
-
Jaki to utwór?Witam, szukam tytułu tego utworu z minuty ok. 3:28 [youtube.com]
-
Piosenka z VimeoWitam Czy wie ktoś może jaki jest tytuł piosenki ,która zaczyna się od ...
-
Co to za muzyka od 3:51?[m.youtube.com]
-
Witam! Po raz kolejny poszukuję utworu w rytmie radosnym (tak mi się zdaję)Koleś śpiewa "ooooooooooo", a potem głos jakiś dzieci dodaje do tego "yey" i "woo" i ...
-
piosenka bez słówWitam, wczoraj słyszałem na vivie, zapewne nową piosenkę klubową, bez słów. Z tego co zapamiętałem ...