-
Riff gitarowy z Limp Bizkit[youtu.be] Riff przewijający się dwa razy w momencie 3:35 wydaje mi się bardzo znajomy, kojarzy się z ...
-
DJ horse set Hula UlaPoszukuje seta od DJ Horse,ale nie wiem który to W tym secie jest utwór "hula,ula" który ...
-
HelpSzukam utworu a znam tylko teledysk którym scena trwa ok 10s w którym 2 ziomków ...
-
Znam teledysk i rodzajJest taka piosenka, w której jest jeden taki wygimnastykowany m@&%#n co tak dziwnie rece wykreca, ...
-
Piosenka z Eska TVszukam piosenki kiedys leciala w Eska TV jest tam brunetka spiewa do kamery ma geste ...
-
Jaki to utwór?Witam, szukam tytułu tego utworu z minuty ok. 3:28 [youtube.com]
-
Piosenka z VimeoWitam Czy wie ktoś może jaki jest tytuł piosenki ,która zaczyna się od ...
-
Co to za muzyka od 3:51?[m.youtube.com]
-
Witam! Po raz kolejny poszukuję utworu w rytmie radosnym (tak mi się zdaję)Koleś śpiewa "ooooooooooo", a potem głos jakiś dzieci dodaje do tego "yey" i "woo" i ...
-
piosenka bez słówWitam, wczoraj słyszałem na vivie, zapewne nową piosenkę klubową, bez słów. Z tego co zapamiętałem ...
-
Co to za muzyka z filmiku youtube od 0.00 do 35 sekundyJak wyżej z góry dziękuje [youtube.com]
-
Z filmiku[clips.twitch.tv] Co to za muzyka gujs ?
-
Piosenka z serialu DzikiWitam, poszukuje tytulu tej piosenki w tle od okolo 9:15 do 10:20, nigdzie nie moge ...
-
jaka to piosenka?totalnie nie znam angielskiego. Piosenkę słyszałem w sklepie h&m. Śpiewa kobieta o cienkim głosie. Refren ...
-
Castorama Polska !Witajcie, czy ktoś z Was wie może jakie radio leci w sklepie Castorama?
-
Szukam piosenki z nagrania (Latino, Romanian House)Witam Mam problem mam nagrany kawałek piosenki. Wyciagnięty z Soundhounda który sobie z nim nie radzi. ...
-
czarno biały teledyskHej, szukam piosenki, do której kojarzę jedynie teledysk. Jest on czarno biały, a w nim ...
-
Szukam piosenki religijnejHej! Szukam piosenki religijnej. Nie wiem czy dobrze je zapamiętałam. Szło to mniej-więcej tak: Jeśli jeszcze ...
-
Co to za piosenka od 6:50 do 8:20Proszę o pomoc w rozpoznaniu piosenki wykorzystanej w jednym z filmików. Próbowałem już różnymi aplikacjami ...
-
Teledysk z youtubeCześć, Szukam piosenki, w której facet idzie do łazienki przemywa twarz i zbija coś na podłodze ...
-
Szukam remixu AirplanesWitam Szukam remixu Airplanes [www54.zippyshare.com]
-
co to za piosenka ?[youtube.com] dzięki :)
-
DubstepSzukam muzyki z tego filmiku: [youtube.com] Zaczyna się gdzieś od 2:40
-
Piosenka z Vox FMWczoraj, 1 maja, między godziną 20 a 21 leciała piosenka z jakby rosyjskimi wstawkami, taka ...