-
Piosenka z Automaniaka odcinek 6 sezon 17Chciałbym się dowiedzieć co za utwór leci w momencie , gdy chłopaki wjeżdżają na ...
-
Piosenka z pamięci która nie chce wypaśćWięc pamiętam taką piosenke, ale nie znam ani tytułu ani wykonawcy. To co zapamiętałem to ...
-
Best Shuffle Dance Music VideoProszę o rozpoznanie utworów z tego mixa które rozpoczynają się 4:05 oraz 8:08 minucie [youtube.com]
-
Przyjaciółki 9 sezon odcinek 109W połowie filmu leci piosenka. "Wśród no... Wciąż jestem zaprzeczeniem, niełatwym zakończeniem. Bez braw. Wśród prawd wciąż jestem ...
-
Szukam teledyskuSzukam teledysku, który był puszczany w telewizji na typowych kanałach z muzyką jak mtv tak ...
-
teledysk, mroczny, kobieta, czaszkaJak w temacie szukam piosenki, teledysku na ktorym jest seksowna kobieta w bieliznie i bialych ...
-
Co to za nuta w tle?Cały dzień jej szukam i nie moge znaleźć. To chyba jakiś trap [youtube.com]
-
Czarno biały teledysk lata 2012/13/14/Mam nie lada wyzwanie, poszukuję teledysku, w zasadzie piosenki, ciężko nazwać to konkretnie muzyką elektroniczną, ...
-
Kilka utworówPoszukuje tych piosenek od bardzo dawna, pomoze ktos? [www55.zippyshare.com] [www7.zippyshare.com] (dalsza czesc tej pierwszej) [www55.zippyshare.com] [www55.zippyshare.com] (dalsza czesc ...
-
Zna ktos tytuł tego starego utworu?Witam Tak jak w temacie. Chodzi mi o utwór nr 1 w tym filmiku. [youtube.com]
-
Nutka z tego filmiku?witam Poszukuje nutki z 3:13 [youtu.be]
-
Jak nazywa sie nutka z intro ?[youtube.com] 0:00 - 0:10
-
utwór na trąbkę - co to za muzyka może być?od 3,00 do 4,15 [youtube.com]
-
Co to za nutaWitam. Zna ktoś zespół, który gra od 1:36 ? [meczyki.pl]
-
Czy zna ktoś tą nutę? Proszę o tytuł.[uploadfile.pl]
-
Muzyka z filmików na YTChodzi o ten film [youtube.com]
-
utwór od 08:02 z filmikuWitam, Jeśli ktoś zna utwór z tego filmiku od 08:02 do 08:27 bardzo proszę o podanie ...
-
Jaka to nuta?piosenka z filmiku liber secundus na youtube
-
Co to za mix?W 2011 roku (może być starszy, nie wiem tego) pożyczyłem w pracy wypaloną płytkę podpisaną ...
-
Nie rozumiesz nicSzukam dla kogoś ... Polski rap. Mega smutny wręcz dolujacy. Wiem tylko tyle ze padają w tekście ...
-
Ktoś na pewno ją kojarzy! ;)Tu jest odnośnik do niej, niestety słychać też głosy innych podludzi, ale chodzi mi tą ...
-
Tytuł piosenkiMam pytanie odnośnie pewnej piosenki a raczej jej nazwy, śpiewała z tego co wiem jakaś ...
-
Muzyka od kicstera na wyjeździeWitam poszukuje tytuł piosenki która leci w tle od 16:21 [youtube.com]
-
Wikingowie - Kill the Queen (s04e02)Witam, zna ktoś tytuł piosenki z drugiego odcinka 4 sezonu? Piosenka leci prawie na samym ...
-
Zna ktoś może tą nutę? :)Tu udało mi się nagrać urywek: [www94.zippyshare.com]