-
Co to za nutaWitam. Zna ktoś zespół, który gra od 1:36 ? [meczyki.pl]
-
Czy zna ktoś tą nutę? Proszę o tytuł.[uploadfile.pl]
-
Muzyka z filmików na YTChodzi o ten film [youtube.com]
-
utwór od 08:02 z filmikuWitam, Jeśli ktoś zna utwór z tego filmiku od 08:02 do 08:27 bardzo proszę o podanie ...
-
Jaka to nuta?piosenka z filmiku liber secundus na youtube
-
Co to za mix?W 2011 roku (może być starszy, nie wiem tego) pożyczyłem w pracy wypaloną płytkę podpisaną ...
-
Nie rozumiesz nicSzukam dla kogoś ... Polski rap. Mega smutny wręcz dolujacy. Wiem tylko tyle ze padają w tekście ...
-
Ktoś na pewno ją kojarzy! ;)Tu jest odnośnik do niej, niestety słychać też głosy innych podludzi, ale chodzi mi tą ...
-
Tytuł piosenkiMam pytanie odnośnie pewnej piosenki a raczej jej nazwy, śpiewała z tego co wiem jakaś ...
-
Muzyka od kicstera na wyjeździeWitam poszukuje tytuł piosenki która leci w tle od 16:21 [youtube.com]
-
Wikingowie - Kill the Queen (s04e02)Witam, zna ktoś tytuł piosenki z drugiego odcinka 4 sezonu? Piosenka leci prawie na samym ...
-
Zna ktoś może tą nutę? :)Tu udało mi się nagrać urywek: [www94.zippyshare.com]
-
Wiecie Co To Za Nutka ???[rozpoznajemy.pl] ??????
-
Tytul piosneki z anime w linkuWitam poszukuje piosenki z linku poniżej trwa od 10:58-11:07 [shinden.pl]
-
Piosenka z YouTube'a[youtube.com] Czas 0:06. Mam nadzieję, że to pełny utwór, a nie kilkusekundowy twist. Z góry ...
-
Muzyka z RosjiNo więc tak piosęnkę widziałem na YT. Jest ona po rosyjsku zaczyna się od tego ...
-
Co to za teledysk?Witam.Szukam tytułu piosenki która bardzo mi się podoba.Niestety jedyna poszlaką jaką posiadam jest fragment teledysku ...
-
Tytuł i\lub wykonawca utworu muzycznego - grzecznie proszę :)Jak w tytule szukam nazwy do oszukania piosenki z traileru. Z góry dziękuję za pomoc Nieśmiertelne ...
-
Co to za piosenka?Witam.Od kilku tygodni usilnie próbuje sobie przypomnieć tytuł piosenki którą strasznie mi się kiedyś podobała ...
-
Co to za nutka?Jak w tytule, co to za muzyka z tego filmiku? [facebook.com]
-
Piosenka z CSDawno dawno temu w zakladkach zapisalem nutke, ktorej ktos szukal, bo mi sie spodobala. niestety ...
-
Jak nazywa sie nutka z outro?[youtube.com] Od 10:02 Z gory dziekuje ;)
-
Co to za piosenka z początku.[youtube.com] Od samego początku, kojarzę, ale nie pamiętam.
-
co to za nuta ?[youtu.be] Co to za piosenka ? 3:20
-
Co to za utwór niemiecki ?Prosze sie nie śmiać z mojego głosu wiem brzydki. Ale piosenka chodzi za mną pol ...