-
Co to za piosenkaSiema potrzebuje tej piosenki moze ktos zna 06:37:50 [twitch.tv]
-
piosenka z medalionem/kamyczkiemDzień dobry, bardzo dawno słuchałem tej piosenki i mogę pomylić jakąś jedną lub dwie rzeczy... ...
-
13 powodów/ s01e11Poszukuje piosenki z 51min. Heeelp! [zalukaj.com]
-
Jaka to melodia?[youtu.be] melodia gwizdana w tle filmiku 2:00 minuta
-
Co to za piosenkaCo to za piosenka w minucie 5:40 i dalej? :D [youtube.com]
-
-
Co to za utwór?Rozpoznaje ktoś z Was utwór z tego fragmentu. Wiem, że są tam wmieszane dwa utwory. ...
-
Nazwa piosenki pamietam teledyskWitam, zapomnialem jak nazywa sie piosenka na ktorej teledysku widnieje para (ciemnoskórzy) w pokoju w ...
-
Piosenka z filmiku na ytPiosenka z yt szukam ją bardzo długo już ale nie mogę znaleźć nawet nie wiedziałem ...
-
Szukam nazwy tego utworuNagrałem jakiś czas temu w knajpie. Najprawdopodobniej sami puszczali, choć możliwe, że to jakiś set ...
-
Radio Party leci czesto remix tej piosenki Ed Sheeran - Shape of You. Gdy zapowiadaja reklame tezszukam juz od dluzszego czasu remixu tej piosenki. nie moge jej nigdzie znalesc. Na youtube ...
-
Szukam piosenki!Od kilku dni staram się znaleść piosenkę, która leci w tym filmiku. Programy takie jak ...
-
Saksofon w refrenie, utwór rnb / funkCześć, szukam utworu który chyba w refrenie ma podobne solo na saksofonie jak w tym ...
-
Piosenka, zespół białoruski? na zabawie wiejskiejKilka lat temu popularna była ta piosenka, grana na kilku stacjach TV. Scenariusz jest taki. ...
-
Reklama Chloe girls spring-summer 2017Witam !! W reklamie leci rewelacyjny kawałek ale nie mogę znaleźć wykonawcy. dołączam link youtube: [youtube.com]
-
Piosenka o zdradzie z retrospekcjami, z dziecinstwa.Szukam piosenki z 2015 bądź 2016 nie pamiętam tekstu. Pamiętam dobrze teledysk, który opowiadał historie ...
-
szukam piosenki pamiętam tylko teledyskdziewczyna zamyka drzwi do łazienki przed chłopakiem. on odchodzi do salonu, przychodzą jego koledzy zaczynajaą ...
-
Zna ktoś tytuł tej muzyki ?Zna ktoś?
-
Zna ktoś tą muzyke ?Zna ktoś może ?
-
Muzyka techno z setu dj salisa ibiza gwizdziny.chcialbym znac nazwe owej muzyki [www83.zippyshare.com]
-
Szukam piosenki[youtube.com]
-
Piosenka z radia męski głos po polskuFacet śpiewa po polsku powoli. Tekst jest dziwny. Wydaje się, że mógł to być rap
-
Muzyka z seta Dj Matys Independence Day 10.11.2016 Ekwador[www117.zippyshare.com] Kojarzy ktoś nutkę w 28:15? ;)
-
Ktos rozpoznaje?fragment znaleziony gdzieś w sieci
-
Pomożecie? Teledysk!Cześć, szukam od kilku dni piosenki w której w teledysku na siłownie przychodzi 3 chudych ...