-
Szukam piosenki!Od kilku dni staram się znaleść piosenkę, która leci w tym filmiku. Programy takie jak ...
-
Saksofon w refrenie, utwór rnb / funkCześć, szukam utworu który chyba w refrenie ma podobne solo na saksofonie jak w tym ...
-
Piosenka, zespół białoruski? na zabawie wiejskiejKilka lat temu popularna była ta piosenka, grana na kilku stacjach TV. Scenariusz jest taki. ...
-
Reklama Chloe girls spring-summer 2017Witam !! W reklamie leci rewelacyjny kawałek ale nie mogę znaleźć wykonawcy. dołączam link youtube: [youtube.com]
-
Piosenka o zdradzie z retrospekcjami, z dziecinstwa.Szukam piosenki z 2015 bądź 2016 nie pamiętam tekstu. Pamiętam dobrze teledysk, który opowiadał historie ...
-
szukam piosenki pamiętam tylko teledyskdziewczyna zamyka drzwi do łazienki przed chłopakiem. on odchodzi do salonu, przychodzą jego koledzy zaczynajaą ...
-
Zna ktoś tytuł tej muzyki ?Zna ktoś?
-
Zna ktoś tą muzyke ?Zna ktoś może ?
-
Muzyka techno z setu dj salisa ibiza gwizdziny.chcialbym znac nazwe owej muzyki [www83.zippyshare.com]
-
Szukam piosenki[youtube.com]
-
Piosenka z radia męski głos po polskuFacet śpiewa po polsku powoli. Tekst jest dziwny. Wydaje się, że mógł to być rap
-
Muzyka z seta Dj Matys Independence Day 10.11.2016 Ekwador[www117.zippyshare.com] Kojarzy ktoś nutkę w 28:15? ;)
-
Ktos rozpoznaje?fragment znaleziony gdzieś w sieci
-
Pomożecie? Teledysk!Cześć, szukam od kilku dni piosenki w której w teledysku na siłownie przychodzi 3 chudych ...
-
Szukam Tytułu Piosenki Z Tego Filmiku!Szukam tytułu muzyki od 6:12. Pomocy! [youtube.com]
-
Co to za nutka!Co to za nutka z tego filmiku? od 3:03 do 9:59 [youtube.com] PROSZĘ!! Niech ktoś powie!
-
Rok ~2012-2014W teledysku był jakiś nabór seksownych trenerek/ratowniczek przez inne seksowne kobiety. Niektóre trenowały na takiej ...
-
Kawałek z Sean Paul lub PitbullSzukam piosenki = śpiewa kobiet, hit z 2012-2017 Występuje też głos... no właśnie nie wiem - ...
-
PiosenkaWitam, poszukuje piosenki którą miałem na plycie. Ale niestety ja zgubiłem pozostawiam załączone nagranie tej ...
-
Czy ktoś kojarzy tytuł tego utworu ?[sendvid.com] - czy ktoś kojarzy tytuł tego utworu? Bardzo byłbym wdzięczny! :)
-
Szukam piosenkiSzukam piosenki czarnoskórej wokalistki. W teledysku matka oddała córkę pedofilowi i wpychała na siłę ją ...
-
Szukam piosenkiSzukam piosenki ale nie pamiętam ani tytułu, ani tekstu :/ Ale pamiętam, że w teledysku: 1. Śpiewała ...
-
Remix piosenki "Children" Roberta MilesaWitam, poszukuję wykonawcy remixu tej piosenki: [youtube.com] Wspomniany remix bywał grany we wrocławskim radiu Aplauz i ...
-
Czy zna ktoś tą nutę? Proszę o tytuł.[uploadfile.pl]
-
Czy zna ktoś tą nutę? Proszę o tytuł.[uploadfile.pl]