-
Szukam Tytułu Piosenki Z Tego Filmiku!Szukam tytułu muzyki od 6:12. Pomocy! [youtube.com]
-
Co to za nutka!Co to za nutka z tego filmiku? od 3:03 do 9:59 [youtube.com] PROSZĘ!! Niech ktoś powie!
-
Rok ~2012-2014W teledysku był jakiś nabór seksownych trenerek/ratowniczek przez inne seksowne kobiety. Niektóre trenowały na takiej ...
-
Kawałek z Sean Paul lub PitbullSzukam piosenki = śpiewa kobiet, hit z 2012-2017 Występuje też głos... no właśnie nie wiem - ...
-
PiosenkaWitam, poszukuje piosenki którą miałem na plycie. Ale niestety ja zgubiłem pozostawiam załączone nagranie tej ...
-
Czy ktoś kojarzy tytuł tego utworu ?[sendvid.com] - czy ktoś kojarzy tytuł tego utworu? Bardzo byłbym wdzięczny! :)
-
Szukam piosenkiSzukam piosenki czarnoskórej wokalistki. W teledysku matka oddała córkę pedofilowi i wpychała na siłę ją ...
-
Szukam piosenkiSzukam piosenki ale nie pamiętam ani tytułu, ani tekstu :/ Ale pamiętam, że w teledysku: 1. Śpiewała ...
-
Remix piosenki "Children" Roberta MilesaWitam, poszukuję wykonawcy remixu tej piosenki: [youtube.com] Wspomniany remix bywał grany we wrocławskim radiu Aplauz i ...
-
Czy zna ktoś tą nutę? Proszę o tytuł.[uploadfile.pl]
-
Czy zna ktoś tą nutę? Proszę o tytuł.[uploadfile.pl]
-
Jak nazywa się ta piosenka z minecrafta?Skąd ona jest. zaczyna się od 27 sekundy EDIT->koleżanka z pośpiechu ...
-
Poszukuję tej piosenki od ponad roku ..Cześć. Jest sobie taka piosenka, nagrałem ją żeby nie robić kłopotów, to link: [www37.zippyshare.com] Ta piosenka ...
-
Kawałek ze starej kasetyWitam Przeszukuję swoje stare nagrania z kaset. Może komuś wpadnie tytuł. Próbowałem szukać w shaz.. czy mido.. bezskutecznie. Po ...
-
"Where does it come from" - refren, piosenkarka z głosem jak Lana Del Rey[youtube.com] Piosenka zaczyna się od 4:19. Nie mogę jej rozpoznać przez Soundhound, Shazam ani Track ...
-
Wiecie może co to za muzyka w tle??Wiecie może co to za muzyka instrumentalna w tle bo bardzo mi się spodobała, a ...
-
Trzy blondynki w teledyskuNie pamiętam nic oprócz teledysku. Są w nim trzy blondynki, piją drinki i są ubrane ...
-
Czterej JeźdźcySzukam polskiej piosenki hip-hopowej o Czterech Jeźdźcach Apokalipsy. Słuchałam jej około 5 lat temu i ...
-
Szukam piosenkiPozwolę sobie powtórzyć pytanie bo bardzo mnie męczy :D Szukam piosenki, ale pamiętam tylko teledysk. Klip ...
-
Ktoś się chyba pytał o covery Power DanceWitam. Nie jestem pewien ale ktoś gdzieś się pytał o covery Polskiego Power Dance'a. Jeśli ...
-
Co to za piosenka?Pomóżcie bo żaden program tego nie rospoznaje...
-
Co to za nuta?Początek tego filmu: [youtube.com] Oraz ten film: [youtube.com] Kiedyś ktoś podał mi że to jest: Gothic Storm Music - Elevation ...
-
Pomóżecie rozpoznać piosenke ? :D[vocaroo.com] Słaba jakość ale jak ktoś zna to nie powinno mieć znaczenia, dzięki ! ;D
-
Kawałek z załącznikaDziękuję z góry za pomoc:)
-
Muzyka z teleduskuCześć, poszukuje nazwy teledysku w którym tańczyły 3 dziewczyny na prawdopodobnie szklanym parkiecie i ...