-
Piosenka ze Sprite[youtu.be] Chodzi o ten bit co leci w tle
-
ostre hamowanieWitam, szukam piosenki, w której na poczatku teledysku ostro hamuje jakieś auto potem wysiada ...
-
hejka co to za muzyka ??? :>[youtube.com] 17:18 poczatek muzyki Material z vloga kanalu warszawski koks...
-
Niech płynie czas - lata 90 - radioMy, młodzież dzisiejsza, mamy w oczach wielką niepewność. Pełni lęku i troski pytamy o nasze jutro. My, ...
-
Panie mój, ty tylko jeden mnie zrozumiesz - lata 90 - radioPanie mój, ty tylko jeden mnie zrozumiesz. Troszczysz się od biedną małą polną mysz. Panie mój, ty ...
-
Znów mija dzień - lata 90 - radioSzukam info kto wykonuje tę wersję, a także kto jest autorem utworu.
-
Utwór z you tube.Zna ktoś tytuł lub wykonawcę utworu od 10:20,Dziękuje. [youtube.com]
-
Szukam teledysku/piosenkiCześć. Szukam piosenki, ale pamiętam tylko teledysk. Klip jest dość czerwony, nagrany chyba w jednym ...
-
Witam wszystkich! Może ktoś pomoże..?Może ktoś z was wie jak nazywa się nuta z filmiku z targów motoryzacyjnych w ...
-
Co to za tytuł tej muzyki?Czy ktoś może mi powiedzieć jaki tytuł ma ta muzyka?
-
Muzyka z klubuWitam! Szukam nazwy piosenki z filmiku ze załącznika. Pozdrawiam
-
Co to jest ?Co to jest ? Powycinałem fragmenty może ktoś to zna. Pozdro.
-
Co to za nutka w tle? 2:23+ do koncaDzieki z gory za odpowiedz :) [youtube.com]
-
Teledysk z psem bez nogiSzukam smutnej piosenki śpiewanej przez jakąś kobietę coś w stylu Madonny z piosenki Frozen lub ...
-
Piosenka w tle filmiku z yt[youtube.com] prosil bym bardzo o rozpoznanie kawalku lecacego w tle z tego filmiku, nutka gra przez ...
-
piosenka ze streamaCzy ktos moze wie co to za piosenka 0:50-1:20? slysze tam i wanna be with ...
-
Piosenka z filmikuWitam serdecznie wszystkich. Szukam piosenki z tego filmiku [youtu.be] Zaczyna sie ona mniej wiecej w ...
-
Co to za piosenkaMoże ktoś zna tę piosenkę
-
Z filmiku,włoska piosenka[youtube.com] pierwsza piosenka.
-
Miłośnicy 4 kółekJaki jest tytul muzyki z intra? [youtube.com]
-
Spokojna piosenka w tle filmikuSzukam utworu od 9:11 do końca. Niestety piosenka jest zagłuszona wypowiedzią. [youtube.com] Sporo można zrozumieć, jednak mimo ...
-
Muzyka filmu na YT[youtube.com] Witam co to za nutka w minutach 4:05 i 7:57? ;)
-
co to za piosenka z filmiku ???co to za piosenka ???
-
Z intra[youtube.com]
-
Minimal Techno z elementami dubstepuWitam. Pewnego razu usłyszałem u kogoś w aucie pewną piosenkę i nie wiem jak się nazywa. Chodzi ...