-
Tytul piosenkiWitam Od 2 tygodni chodzi za mna ta piosenka, ale nie znam tytulu. Jedynie co slysze ...
-
Tytuł muzyki z vlogaWitam, czy jest ktoś w stanie podać tytuł piosenki z samego początku [youtube.com]
-
Hej, znacie tytuł z początku tego filmiku?[youtube.com]
-
Muzyka z początkuWitam! Poszukuję utworu,który jest na początku. Link do filmiku: [m.youtube.com]
-
-
Piosenka w radiu Feel the?Witam wczoraj czyli 11.04.2017 leciała piosenka w radiu chyba Eska Łódź była to piosenka która ...
-
Electro[youtu.be] Od 0:55
-
Poszukuję utworu z tego filmiku(wybaczcie content ale tylko tam go usłyszałem)Witam. Poszukuję utworu z tego filmiku z yt . Starałem się wsłuchać w słowa natomiast ...
-
Obój/klarnet - coś z Pragą albo CzechamiUtwór instrumentalny wykonywany bodajże przez kwartet z wiodącym instrumentem obojem lub klarnetem, ewentualnie saksofonem sopranowym. Tytuł ...
-
nvmnvm
-
Pitbull Porzadki Muzyka Z Klubu Gdzie Bawi Sie Majami Na PoczatkuJAK NAZYWA SIE MUZYKA Z KLUBU GDZIE BAWI SIE MAJAMI NA POCZATKU CZAS OKOLO ...
-
Co to za piosenkaCo to za nuta bo nic nie pomaga znalezc zaden program.
-
Co za piosenka... ;)Cześc klasycznie chyba, co za piosenka? ;) usłyszałem ją na wakacjach raz mi się udało ...
-
Ktoś może kojarzy?Intryguje mnie jaki tytuł nosi owa 'piosenka', abym mógł znaleźć pełną wersję.
-
film Bilet na Księżyc muzyka z lokalu Albatros z Swinoujścia, solo na gitarachWitam, chodzi mi o tytuł muzyki kiedy chłopaki docieraja do Świnoujścia i idą do lokalu ...
-
piosenka z 4 fun tv albo eska tvwitam, poszukuję piosenki, niestety słyszałem ją w radiu tylko, oraz widziałem urywek teledysku w którym ...
-
kto to śpiewa?od 3,45 do 4,40 [youtube.com]
-
Bardzo proszę o nazwe muzyki w tle od 6:53 ASTROFAZA 7 NAJGORSZYCH MIEJSCBardzo proszę o nazwę muzyki w tle od 6:53 do 8:00 Link do filmiku: [youtube.com]
-
Co to za utwór?POMÓŻCIE
-
Ostatnio na 8TVWitam, ostatnio wpadla mi w ucho pewna piosenka, mianowicie w teledysku widać czasami Azjatów, ktorzy ...
-
Piosenka z filmikuBardzo proszę o pomoc. Czy ktoś kojarzy piosenkę z załącznika?
-
Na krawędzi - muzyka z 6. odcinkaSzukam tytułu utworu z serialu "Na krawędzi" z 6. odcinka (leci od 39:00): [ipla.tv] Proszę ...
-
Pomoże mi ktoś?Minuta 0.54 patrzyłem w komentarzach ale nie znalazłem. [youtu.be]
-
Szukam piosenki z spektakluWitam. Byłem na spektaklu teatralnym i w pełnej scenie była piosenka taka do Relax bardziej ...
-
Szybko pomocy[youtu.be] co to za piosenka w 9:56 to z Trumpem xD