-
Piosenka z 2009 rokuPiosenka pochodzi z filmu na Youtube z 2009 roku więc pewnie powstała w tym okresie ...
-
Piosenka do rozpoznania!! Hip-Hop po angielskuShazam odpadł :(
-
Piosenka z YouTube[youtu.be] Czas 0:06. Mam nadzieję, że to pełny utwór, a nie kilkusekundowy twist. Z góry dziękuję!
-
teledysk o myszce w grze - niemiecka viva lata 90wie ktoś może co to za teledysk był kiedyś nie wiem w którym roku, gdzieś ...
-
Prośba o tytuł.[youtube.com] od 0:30
-
"Najlepsze samochody lat 80. odcinek 1" TVN TURBOwitam szukam piosenki z pierwszej sceny "Najlepsze samochody lat 80. odcinek 1" TVN TURBO
-
Co to za wersja piosenki: Fokus- GPS?Bardzo proszę o pomoc w odnalezieniu tej konkretnej wersji utworu FOKUS - GPS ;)
-
Co to za nuta z Warsaw Shore Winter CampWitam czy wie ktos co to za nuta z Warsaw Shore Winter Camp S07E11 z ...
-
Muzyka z podkładu[youtube.com] Szukam oryginału podkładu pod piosenkę
-
teledysk z impreza bogatych ludziszukam piosenki z teledyskiem gdzie sa bogaci ludzie na imprezie w willi, na teledysku sa ...
-
Rock, tylko kto gra?J/w Z góry dziękuję
-
Piosenka z youtuba... Chyba Martin Garrix ??Hejka.. Szukam pewnej piosenki której zacząłem słuchać jakieś 2 miesiące temu, niestety jakoś mi się ...
-
Piosenka z Automaniaka odcinek 6 sezon 17Chciałbym się dowiedzieć co za utwór leci w momencie , gdy chłopaki wjeżdżają na ...
-
Piosenka z pamięci która nie chce wypaśćWięc pamiętam taką piosenke, ale nie znam ani tytułu ani wykonawcy. To co zapamiętałem to ...
-
Best Shuffle Dance Music VideoProszę o rozpoznanie utworów z tego mixa które rozpoczynają się 4:05 oraz 8:08 minucie [youtube.com]
-
Przyjaciółki 9 sezon odcinek 109W połowie filmu leci piosenka. "Wśród no... Wciąż jestem zaprzeczeniem, niełatwym zakończeniem. Bez braw. Wśród prawd wciąż jestem ...
-
Szukam teledyskuSzukam teledysku, który był puszczany w telewizji na typowych kanałach z muzyką jak mtv tak ...
-
teledysk, mroczny, kobieta, czaszkaJak w temacie szukam piosenki, teledysku na ktorym jest seksowna kobieta w bieliznie i bialych ...
-
Co to za nuta w tle?Cały dzień jej szukam i nie moge znaleźć. To chyba jakiś trap [youtube.com]
-
Czarno biały teledysk lata 2012/13/14/Mam nie lada wyzwanie, poszukuję teledysku, w zasadzie piosenki, ciężko nazwać to konkretnie muzyką elektroniczną, ...
-
Kilka utworówPoszukuje tych piosenek od bardzo dawna, pomoze ktos? [www55.zippyshare.com] [www7.zippyshare.com] (dalsza czesc tej pierwszej) [www55.zippyshare.com] [www55.zippyshare.com] (dalsza czesc ...
-
Zna ktos tytuł tego starego utworu?Witam Tak jak w temacie. Chodzi mi o utwór nr 1 w tym filmiku. [youtube.com]
-
Nutka z tego filmiku?witam Poszukuje nutki z 3:13 [youtu.be]
-
Jak nazywa sie nutka z intro ?[youtube.com] 0:00 - 0:10
-
utwór na trąbkę - co to za muzyka może być?od 3,00 do 4,15 [youtube.com]