-
Co to za piosenka ? trap/dubstep .. Bomza , Bomzana początku tej piosenki jest damski głos , który mówi chyba BOMZA BOMZA BOMZA ...
-
Muzyka z croppasłyszałam piosenkę w croppie , której fragment załączyłam .. Ktokolwiek słyszał , ktokolwiek wie ...
-
Yt[youtube.com] nuta z intra !
-
Piosenka ze sklepu HouseSzukam piosenki, która często leci w sklepach House. Niestety nie byłam w stanie wyłapać tekstu. ...
-
Mógłby ktoś podać nazwe nutki z tego filmiku ?[youtube.com] od 0:32
-
Jaki to remix?Szukam remixu scooter - maria z seta: [hulkshare.com] Czas: 3h 59min 20 sec.
-
i'm lost w refrenieWitam, poszukuję piosenki w ktorej spiewa mezczyzna, refren to dlugie "i'm lost"; bardzo spokojna; w ...
-
Piosenka z filmu Gorąca Cherry Popbe like me only baby you could see please give me this one last chance ...
-
Kto to wykonuję, refren "stimo", wschodni akcent?Proszę o pomoc w identyfikacji wykonawcy/piosenki, którą słyszałem w porannej audycji w radio w programie ...
-
Proszę o pomoc w znalezieniu tytułu tego kawałka rapowegoCześć, ktoś wie co to za utwór? Co to za kawałek rapowy z tego filmiku. ...
-
Stały kawałek rapowy z kasety megnetofonowejHej, nagrałem z kasety magnetofonowej na dyktafon starty kawałek rapowy. Ma on na pewno ponad ...
-
Muzyka z filmikuNie mogę znaleźć pierwszej muzyki z tego filmiku: [m.youtube.com] Z góry dziękuję za pomoc.
-
Utwór z 13 posterunkuWitam! Wiem, że pewnie nikt nie będzie wiedział, ale może jednak, utwór zaczyna się w ...
-
poszukuję tytułu piosenkiPoszukuję tytułu tej piosenki. Z góry dziękuję za pomoc:) [www52.zippyshare.com]
-
Muzyka od LucZyna :DKtoś może kojarzy muzykę z pierwszych 8 sekund filmiku? Z góry dzięki ;) [youtube.com]
-
Piosenka z radia Rap slowo ejSzukam piosenki nie dawno uslyszalam ja w radiu rap w wykonaniu czarnoskórnego rapera kazde ...
-
Teledysk ze światem pod wodąChciałabym znaleźć tytuł piosenki, w której teledysku facet siedzi na plaży nad morzem. Potem w ...
-
Muzyka z traileru[youtube.com] chodzi o ten trailer i muzykę która jest od początku do minuty 1:12 , ...
-
utwór mp3Witam. Bardzo poszukuję kogoś kto ma w pliku mp3 utwór Dj Sakin & Mason & ...
-
Co to za nutka?[youtube.com] Co to za nutka w tym filmiku?
-
Dance NutkaWie ktoś może co to za utwór ? [w355.wrzuta.pl]
-
co to za piosenka z 8 ,27min[youtube.com]
-
Co to za piosenka? Facebook![facebook.com]
-
Szukam piosenki, jest ona powiązana z tommorowlandJak w temacie w tekście występuje słowo "tommorowland" niemniej nie należy ona do grona piosenek ...
-
Kawałek krzyki w refrenieW refrenie słychać krzyki kobiety i mężczyzny i jakieś dzwoneczki. Błagam o pomoc