-
Muzyka z reklamy OSHEEJak sie nazywa ta piosenka , znam orginał ale ta jest w jakimś remiksie :) [youtube.com]
-
Utwór od 0:28[youtube.com] Szukam utworu, który leci w tle we fragmencie podanego filmu od 0:28
-
Jaka to piosenka?Z programu "W tyle wizji". Z góry dziękuję za rozpoznanie, ostrzegam, utwór jest mało znany.
-
Co to za muzyka w tle?Chodzi o tą gdzie śpiewa najpierw kobieta, później mężczyzna: [youtube.com]
-
Yt[youtube.com] nutki 0:36
-
Piosenka podobna do...Witam! Proszę o obczajenie tej piosenki: [youtube.com] Jej refren, kojarzy mi się z piosenką, która niedawno ...
-
Czy ktos zna ten utwór?Witam reklama Volkswagena t-rock, jeżeli tkos wie co to za utwór bede b.wdzieczny. Dziekuje i ...
-
Witam. Czy ktoś zna tę pioenkę? z programu Warsaw ShoreWitam. Jaka to jest piosenka?
-
It's smoking, like fire? - proszę o pomocWitam. Szukam piosenki z lat 2003-2007, coś koło tego. Utwór ten często leciał w radiu ...
-
Piosenka w której mama ostrzegała córkę przed facetemCześć, Szukam piosenki Disco Polo, śpiewanej przez kobietę (na 90%), w której to w refrenie są ...
-
Co to za piosenka[youtube.com] co to jest za piosenka od 2 minuty i 58 sekundy z góry dziękuję ...
-
darker than blackSzukam utworu z anime darker than black odcinek 2 gdy dwoje bohaterów leży na ...
-
Piosenka z KFCTaką piosenke słyszałem z KFC i zastanawiam się, czy ktoś wie co to jest :/ [youtube.com]
-
Co to za piosenka ? trap/dubstep .. Bomza , Bomzana początku tej piosenki jest damski głos , który mówi chyba BOMZA BOMZA BOMZA ...
-
Muzyka z croppasłyszałam piosenkę w croppie , której fragment załączyłam .. Ktokolwiek słyszał , ktokolwiek wie ...
-
Yt[youtube.com] nuta z intra !
-
Piosenka ze sklepu HouseSzukam piosenki, która często leci w sklepach House. Niestety nie byłam w stanie wyłapać tekstu. ...
-
Mógłby ktoś podać nazwe nutki z tego filmiku ?[youtube.com] od 0:32
-
Jaki to remix?Szukam remixu scooter - maria z seta: [hulkshare.com] Czas: 3h 59min 20 sec.
-
i'm lost w refrenieWitam, poszukuję piosenki w ktorej spiewa mezczyzna, refren to dlugie "i'm lost"; bardzo spokojna; w ...
-
Piosenka z filmu Gorąca Cherry Popbe like me only baby you could see please give me this one last chance ...
-
Kto to wykonuję, refren "stimo", wschodni akcent?Proszę o pomoc w identyfikacji wykonawcy/piosenki, którą słyszałem w porannej audycji w radio w programie ...
-
Proszę o pomoc w znalezieniu tytułu tego kawałka rapowegoCześć, ktoś wie co to za utwór? Co to za kawałek rapowy z tego filmiku. ...
-
Stały kawałek rapowy z kasety megnetofonowejHej, nagrałem z kasety magnetofonowej na dyktafon starty kawałek rapowy. Ma on na pewno ponad ...
-
Muzyka z filmikuNie mogę znaleźć pierwszej muzyki z tego filmiku: [m.youtube.com] Z góry dziękuję za pomoc.