-
Piosenka z dyskotekiProszę o pomoc, chciałabym wiedzieć co to za piosenka, ale nie potrafię nigdzie nic znaleźć. ...
-
Teledysk z parą "szalejącą" nocą po mieściePoszukuję piosenki, z której nie pamiętam niczego oprócz teledysku. Jeśli się nie mylę była ona ...
-
Co to za muzyka leci od 1.33 do 1.45 YOUTUBE FILMIKKtoś wie ? [youtube.com]
-
Muzyka ze sklepu House, w opisie teledysk. PROSZĘ O POMOCCały teledysk jest rysowany, nie jest to skomplikowany utwór a w teledysku występują rysowane klaszczące ...
-
O.S.T.R., BIG RED? 2000-2003 Poszukuję polskiego utworu hip hopowego!Słuchajcie od bardzo dawna szukam tego kawałka, niestety bardzo niewiele pamiętam. Na pewno jest to ...
-
Szukam Składanki Techno Hits '95 Vol. 3 Wydawcy Audio MaxPierwszy, drugi oraz czwarty Volumin już znalazłem.
-
Muzyka z McDonald'sSzukam tego utworu może ktoś zna?
-
szukam piosenki z tego filmikuszukam tutułu piosenki z tego filmiku, zaczyna się od 5 sekundy [youtube.com] może ktoś kojarzy?
-
Co to za utwórWitam Poszukuję nazwę utworu w 11:23 [youtube.com]
-
PoszukujĘ 2x Piosenek Latino Z Kuby! HelpWitam Byłem kilka dni temu na Kubie. W klubach i radiu leciały dwie piosenki których teraz ...
-
Muzyka Z ZałącznikaWitam. Poszukuję tytułu piosenki z załącznika, będę wdzięczny jeśli ktoś pomoże.
-
We Are The Future - BrooksCześć, Ktoś może wie co to za nutka? [youtube.com]
-
GimperWiecie jaki tytułtej muzyki? [youtube.com] 19:52 :)
-
Jaka to muzyka?Witam, chciałbym zapytać się jaki jest tytuł muzyki użytej w tym filmie [youtube.com]
-
Co to za muzyka 8:33 ISAMU[youtube.com] bardzo prosze o odpowiedź :(
-
znam teledysk nie znam tytułuW teledysku tej piosenki afroamerykanin ma jakis wypadek i nie moze grac w koszykówke ale ...
-
piosenka z fajnego teledyskuSzukam piosenki w której teledysku była taka historia: Temat ogólny że gościu prowadzi jakąś grupę zajęciową ...
-
piosenka z YTpoczątek filmu, co to za piosenka? [youtu.be]
-
Ref.Jakiegoś Remixu (nie Jestem pewien)Słyszałem Ref. Remix'u (tak sądze) a treść tego Ref. szła tak (napisze tak jak słyszałem) ...
-
pomocy[jbzdy.pl] nie mogę za nic w świecie znaleźć autora tego kawałka wiem ze to ...
-
Co to za piosenka ludowa?Co to za piosenka [youtube.com]
-
Co to za muzyka 2:33[youtu.be]
-
ktoś zna tytuł?Pamietam teledysk w którym jakaś dziewczyna z chłopakiem uciekała w jakiś podziemiach przed duchem dziewczynki ...
-
Szukam tytułu piosenkiWitam, poszukuję tytułu piosenki z tego filmiku: [youtube.com] zaczyna się od 0:00 Z góry dzięki za pomoc.
-
AubameyangWitam, poszukuje piosenki usłyszanej w pracy niestety nie z radia, tylko z jakiejś playlisty, piosenka ...