-
Coś podobnego do Atrium Carceri - EraserWitam Tak jak w tytule, poszukuję jakiegoś podobnego kawałka w tym klimacie. [youtube.com]
-
Piosnka z teledyskuCześć, dzień dobry! Szukam piosenki z teledysku, który oglądałam już dość dawno temu. Jest to piosenka ...
-
Piosenka z lat 60tych o rozstaniuSzukam piosenki z lat 60tych wykonywana przez kobiete o glosie podobym do skater davis. Pamietam ...
-
Trap, kilka sekund utworuWitam szukam nutki 1:05 z tego filmiku niestety jest tylko kilka sekund ale może ktoś ...
-
Muzyka techniczna.. Ktoś może ogarnie tytułOstatnio usłyszane i nagrane w klubie Demon Piła
-
Muzyka z trailera gry. Co to za nuta?Witam. Mam problem ze znalezieniem pewnego utworu, który bardzo mi się spodobał. Pochodzi z trailera poniżej. W ...
-
muzyka od 0;35[youtube.com]
-
Atrium Carceri - Eraser - szukam podobnej muzyczkiWitam Tak jak w tytule, poszukuję jakiegoś podobnego kawałka w tym klimacie. Ma to być podkład ...
-
Piosenka podobna do tejWitam, zna ktoś takie rapowe kawałki w tym stylu: [youtube.com] Nie chodzi o jakieś smuty o miłości ...
-
Muzyka Z ZałącznikaMógłby ktoś podać tytuł piosenki.Byłbym bardzo wdzięczny. [www104.zippyshare.com]
-
Muzyka w filmiku proszę ;-;Co to za piosenka? Kojarzy mi się z motywem z Up ale to nie to ...
-
Piosenka z dyskotekiProszę o pomoc, chciałabym wiedzieć co to za piosenka, ale nie potrafię nigdzie nic znaleźć. ...
-
Teledysk z parą "szalejącą" nocą po mieściePoszukuję piosenki, z której nie pamiętam niczego oprócz teledysku. Jeśli się nie mylę była ona ...
-
Co to za muzyka leci od 1.33 do 1.45 YOUTUBE FILMIKKtoś wie ? [youtube.com]
-
Muzyka ze sklepu House, w opisie teledysk. PROSZĘ O POMOCCały teledysk jest rysowany, nie jest to skomplikowany utwór a w teledysku występują rysowane klaszczące ...
-
O.S.T.R., BIG RED? 2000-2003 Poszukuję polskiego utworu hip hopowego!Słuchajcie od bardzo dawna szukam tego kawałka, niestety bardzo niewiele pamiętam. Na pewno jest to ...
-
Szukam Składanki Techno Hits '95 Vol. 3 Wydawcy Audio MaxPierwszy, drugi oraz czwarty Volumin już znalazłem.
-
Muzyka z McDonald'sSzukam tego utworu może ktoś zna?
-
szukam piosenki z tego filmikuszukam tutułu piosenki z tego filmiku, zaczyna się od 5 sekundy [youtube.com] może ktoś kojarzy?
-
Co to za utwórWitam Poszukuję nazwę utworu w 11:23 [youtube.com]
-
PoszukujĘ 2x Piosenek Latino Z Kuby! HelpWitam Byłem kilka dni temu na Kubie. W klubach i radiu leciały dwie piosenki których teraz ...
-
Muzyka Z ZałącznikaWitam. Poszukuję tytułu piosenki z załącznika, będę wdzięczny jeśli ktoś pomoże.
-
We Are The Future - BrooksCześć, Ktoś może wie co to za nutka? [youtube.com]
-
GimperWiecie jaki tytułtej muzyki? [youtube.com] 19:52 :)
-
Jaka to muzyka?Witam, chciałbym zapytać się jaki jest tytuł muzyki użytej w tym filmie [youtube.com]