-
Muzyka z FilmikuPomocy! Zna ktos moze ta piosenke?
-
3 Synthwave tor do identyfikacjiKto może znać te piosenki?
-
Szukam różnych piosenek Hip-hop/rapWitam wszystkich. Proszę o pomoc w identyfikacji tych torach))
-
muzyka z McDonald'sWitam:) Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu piosenki z filmiku, który nabrałam w restauracji McDonald's ...
-
Proszę o pomoc 1min 13s utwór rozpoczyna.[vimeo.com]
-
muzyka z radia GdańskSłyszałam ją kilkakrotnie,wydawało mi się że to Foals klimat Editors zdecydowanie ale jednak to nie ...
-
piosenka leciałak kiedys w esce pamietam tylko teledyskteleysk byl nagrywany nie animowany byl to koncert z bialo czarnym filtrem koles spiewal w ...
-
Cover piosenki śpiewa to litewska piosenkarka?Cover piosenki śpiewa to litewska piosenkarka?
-
Co to za muzyka? Zaczyna się od początku.[youtube.com]
-
DJ Matys[www83.zippyshare.com] 47 minuta /?
-
szukam nazwy piosenkiSzukam nazwy piosenki, która leciała na siłowni. Shazam ani Soundhound nie dał rady, mam zapisaną ...
-
Jestem, który śpiewa tę piosenkęProszę o pomoc, aby znaleźć ten utwór.
-
co to za klasyk :))))))[www5.zippyshare.com]
-
Jaka piosenka jest w reklamie ketchupu Heinz?[m.youtube.com]
-
Co to za disco polo piosenka w latach 80?[vocaroo.com]
-
Kawałek z siłowniWitam wszystkich serdecznie :) Będąc dziś na siłowni w UK z telebimu leciał baardzo fajny ...
-
3 utwory z IntermarcheWitam:) Podczas zakupów w Intermarche udało mi się nagrać dyktafonem z telefonu 3 piosenki które często ...
-
muzyka z creepypastCo to za utwór od 03:38. [youtube.com] Z góry dziękuję.
-
Nagranie jakiś dziwny rap...Witam. Cóż to może być?
-
Co to za muzyka?! Ważne!!Tutaj link: [youtube.com] i od: 3:25 do 7:50
-
Piosenka z dziwnego teledyskuHej, Od jakiegoś czasu dręczy mnie jedna piosenka. Nie pamiętam tytułu i autora ale kojarzę teledysk. ...
-
jaka to piosenkaw teledysku byly trzy lub wiecej do 5 dziewczyn kujonek ktorym podobaly sie chlopcy ktorzy ...
-
Jaka to piosenka ?znana nutka , często leci w klubach, dobry drop jest , głos ...
-
Co to za tytuł ?Słyszałem rano piosenkę lecz nie znam jej lecz nie znam jej tytułu. Śpiewał na pewno ...
-
Pilne!! Mercedes - 50 lat AMGWitam! Czy ktoś orientuje jak nazywa się ten podkład dźwiękowy co jest emitowany podczas tej ...