-
Piosenka z Mohito hadiriPuszczana jest teraz wsklepach Mohito. Spiewa ja kobieta i w refrenie jest mniej więcej hadirididididididiii ...
-
Co to za piosenka[youtube.com]
-
Szukam czegoś takiegoMam taki fragment nuty chyba Chińskie albo Koreańskie
-
-
energy2000 retro[www54.zippyshare.com] 14 minuta ?
-
Ktos moze zna ten zespol albo piosenkeCzy ktos moze wie co to za piosenka/zespol w tym filmiku od 5 minuty: [youtube.com] ...
-
Szukam piosenki lata 90-00 raczej bliżej 00, amouk lub anouk czy jakoś takCześć. Ja k w temacie szukam piosenki disco-polo wykonawca Amouk lub Anouk teledysk czarno ...
-
Take my breath away.... lecz nie zespołu BerlinWitam. Piosenka leci często w radiu Hit Włocławek, którego zapewne większośc z was nie zna, ...
-
Druga nutka z filmikuWitam, co to za nutka od 0:30? [youtube.com]
-
załączona próbka na pianinie Jaka to melodia ?Witam serdecznie proszę o pomoc w rozpoznaniu melodii którą zamieszczam pod linkiem poniżej a także ...
-
Poszukuje hiszpańskiej piosenki.Byłem tydzień temu na Kubie. Słyszałem wiele razy w klubach i barach piosenkę. W refrenie ...
-
Jak nazywa sie ntuka od 6:40 ?[youtube.com]
-
Muzyka z radiaSzukam muzyki w której słychać słowo "pomalancy"(nie wiem jak to się pisze.)
-
Jak się nazywa ten utwór?Co to za utwór z filmiku proszę o pomoc [youtube.com]
-
Wiecie MoŻe Co To Za Piosenka Z Filmiku Z GÓry ThxWIECIE MOŻE CO TO ZA PIOSENKA Z FILMIKU Z GÓRY THX
-
3 piosenkiWitam. Szukam 3 piosenek [facebook.com] [facebook.com] [youtube.com]
-
Szukam piosenki z serialu Na wspólnej.Piosenka z odcinka 2500 jak tańczą w barze piosenka jest w jezyk hiszpańskim.
-
Rozpoznanie piosenki po kawałku gwizdania :)Prosze o pomoc w rozpoznaniu tej piosenki jest to raczej piosenka nowsza :)
-
Starszy Hands Up - 6 sekundowe nagranieKojarzy ktoś co to za piosenka? ;)
-
-
Co to za muzyka (arabska...)?Muzyka jest w tle od poczatku do mniej wiecej polowy filmiku :-) [youtube.com]
-
Proszę o pomoc.Szukam kilka piosenek. Z góry dziękuję!
-
Film horrorHej. Kojarzy ktoś film gdzie umiera matka i prześladuje córkę. Pomaga jej ksiądz. Okazuje się, ...
-
Co to za tytuł piosenki?[google.pl] Chciałbym prosić o rozpoznanie utworu z linku powyżej;)