-
Kto wie z jakiego teledysku jest ten kadr/co to za artysta/piosenkaMam do rozwiązania zagadkę. To jest screen z teledysku. Kojarzę go ale za żadne skarby ...
-
Muzyka z filmikuCześć Rozpoznaje może ktoś ten utwór z tego filmiku? [youtube.com]
-
Jaki to tytuł piosenki?Link : [youtu.be]
-
Co to za nutkamix czy oryginał ?
-
6:06 czy ktoś wie co to za muza :)?Jak wyżej [youtube.com]
-
Muzyka z klubuWitam, byłam ostatnio w klubie. Leciała fajna piosenka, nie był to raczej żaden set. Nie ...
-
Co to za piosenka?[youtube.com]
-
Piosenka Z Filmiku lecąca w tle[youtube.com] Proszę o pomoc :(!
-
Pierwsza nutka w tle???Co to za pierwsza nutka w tle? [youtube.com]
-
Jaka piosenka leci na dyskotece "Kopczuszek w świecie mody"Tak jak w temacie jaka piosenka leci w dyskotece "Kopczuszek w świecie mody" [cda.pl] ...
-
Proszę o pomoc!Siema! Potrzebuje pomocy. Szukam nazwy piosenki w sumie nie ma w niej tekstu, jest to techno ...
-
poszukuje tytułu piosenkiWitajcie! Będąc na wczasach usłyszałam bardzo spokojną, liryczna piosenkę. Głos wokalistki podobny do Duffy lub ...
-
calvin harris - this is what you came for (Zna ktoś remix )Witam może zna ktoś remix tej nutki ? :) jak brzmi odpal załącznik dzięki z ...
-
Pilnie potrzebuje tytuł tej piosenkiPoda ktos tytuł?
-
Nieprzygotowani odc 31 muza[youtu.be] 11:04
-
Co to za piosenka pomóżcie proszęęę :CSzukam bardzo długo pewnej piosenki, widziałam jej teledysk na 4fun tv gold, kiedys pare lat ...
-
Szukam teledyskuWitam, szukam klipu z lat myślę 1998-2002 (?) Wydaję mi się, że był to klip ...
-
Co to za piosenka? POMOCYSzukam dość nowej piosenki (chyba kilka lat) która ma podobny początek jak ta DO 15 ...
-
Fajny kawałek z filmu na YouTubeCześć, szukam podkładu muzycznego, który zaczyna się w 5-tej minucie filmu. Bardzo mi się "wkręciła" ...
-
Co to za muzyka YTWitam, co to za kawałek z filmiku? Po rozpoznaniu przez shazam okazuje się że to ...
-
Kabaret Ani Mru Mru/Marcin Wojcik spiewal piosenke o wyjezdzie za graniceHej,Szukam od kilku lat linku do piosenki ktora zaspiewal Marcin Wojcik z Ani Mru Mru ...
-
Muzyka w tleWitam, ostatnio spotkalem sie z filmikiem na yt, ktory zawiera bardzo fajny utwor, chcialbym dowiedziec ...
-
Co piosenka jest od 8:30 min.Witam wszystkich! Proszę mi powiedzieć, jaka piosenka? Brzmi 8:30 minuty. [m.youtube.com]
-
Co to za piosenka ?[csgoani.me] potrzebuje pomocy z tym
-
Proszę o pomoc, poszukuje starego utworu o "starym jeepie", pamiętam tylko część tekstu.Stary jeep najpiękniejszy z wszystkich aut, stary jeep znów po drogach będzie gnał, jeśli spotkasz ...