-
poszukuje tytułu piosenkiWitajcie! Będąc na wczasach usłyszałam bardzo spokojną, liryczna piosenkę. Głos wokalistki podobny do Duffy lub ...
-
calvin harris - this is what you came for (Zna ktoś remix )Witam może zna ktoś remix tej nutki ? :) jak brzmi odpal załącznik dzięki z ...
-
Pilnie potrzebuje tytuł tej piosenkiPoda ktos tytuł?
-
Nieprzygotowani odc 31 muza[youtu.be] 11:04
-
Co to za piosenka pomóżcie proszęęę :CSzukam bardzo długo pewnej piosenki, widziałam jej teledysk na 4fun tv gold, kiedys pare lat ...
-
Szukam teledyskuWitam, szukam klipu z lat myślę 1998-2002 (?) Wydaję mi się, że był to klip ...
-
Co to za piosenka? POMOCYSzukam dość nowej piosenki (chyba kilka lat) która ma podobny początek jak ta DO 15 ...
-
Fajny kawałek z filmu na YouTubeCześć, szukam podkładu muzycznego, który zaczyna się w 5-tej minucie filmu. Bardzo mi się "wkręciła" ...
-
Co to za muzyka YTWitam, co to za kawałek z filmiku? Po rozpoznaniu przez shazam okazuje się że to ...
-
Kabaret Ani Mru Mru/Marcin Wojcik spiewal piosenke o wyjezdzie za graniceHej,Szukam od kilku lat linku do piosenki ktora zaspiewal Marcin Wojcik z Ani Mru Mru ...
-
Muzyka w tleWitam, ostatnio spotkalem sie z filmikiem na yt, ktory zawiera bardzo fajny utwor, chcialbym dowiedziec ...
-
Co piosenka jest od 8:30 min.Witam wszystkich! Proszę mi powiedzieć, jaka piosenka? Brzmi 8:30 minuty. [m.youtube.com]
-
Co to za piosenka ?[csgoani.me] potrzebuje pomocy z tym
-
Proszę o pomoc, poszukuje starego utworu o "starym jeepie", pamiętam tylko część tekstu.Stary jeep najpiękniejszy z wszystkich aut, stary jeep znów po drogach będzie gnał, jeśli spotkasz ...
-
muzyka końcowa z serialu To Nie Koniec Świata odcinek 15hej, jak w tytule ktoś będzie kojarzyć ?
-
Znany kawałek ale co to?Cześć, szukam nazwy utworu, chodzi mi po głowie, mam na końcu języka ale nie mogę sobie ...
-
Niby Nicki Minaj, "elektryczny kawałek", podaje tylko kilka słów"...shake, shake, shake like that"- to samo- i sama muzyka taka elektryczna, że tak to ...
-
TeledyskSzukam tytułu piosenki, ktorej akcja dzieje sie w Rio de janerio. Jest tam kobieta, ktora ...
-
Skrzypce z tego trackuPół dnia szukam, wiem że słyszałem już te skrzypce w jakimś hiphopie, ale mam dziurę ...
-
Piosenka z radia rekordCześć , szukam piosenki która leciała wczoraj 09.07 o godz 20:30 w radiu rekord.Piosenka byla ...
-
Szukam piosenkiWitam! Szukam pewnej piosenki, pamiętaj ją z lat dzieciństwa, po 2000 roku. Pamiętam, że w klipie ...
-
Kubański hitByłem miesiąc temu na Kubie. Słyszałem wiele razy w klubach i barach piosenkę. W refrenie ...
-
piosenka z hm pomocySzukam piosenki, która aktualnie leci co jakiś czas w h&m. Możliwe, że to jakiś remix, ...
-
Muzyka z starego filmu grane na RMF FM ClassicDzień dobry, szukam piosenki z starszego filmu i słyszałem piosenkę na RMF fm classic kilka lat ...
-
Fragment utworu w opisieTak jak w tytule