-
Trudne pytanieHej wszystkim mam mega trudne zadanie. Szukam piosenki, wydaje mi sie ze sa to lata ...
-
Pamiętam tylko teledyskJest w nim dziewczyna i chłopak dziewczyna jest blondynka i oni są razem tam ...
-
Pamiętam tylko teledyskWitam, szukam piosenki house\electro. Pamiętam tylko teledysk. Był w nim stary Mercedes Benz bodaj w ...
-
Piosenka z lat 90Witam szukam piosenki śpiewa ją kobieta take me take me i dalej nie pamiętam ktoś ...
-
Szukam tytułu piosenki!Szukam tytułu piosenki którą znalazłem na kasecie, szukałem już kawałka przez aplikacje na smartftona oraz ...
-
teleysk lata 80 moze 90poszukuje piosenki w ktorej meszczyzna dlugowlosy spiewa nad grobem ukochanej w lesie
-
Szukam 2 teledyskówW Pierwszym teledysku dziewczyny szaleją w baseniku z błotem chyba nie pamiętam nic pozatym pozatym ...
-
-
Muzyka (punk-rock) z facebook - Tattoo KonwentWitam, coz to za pytanie: [facebook.com] ? :) Pozdrawiam
-
Prosze o tytuł muzyki :)[youtube.com] zaczyna się w 1:40 i trwa kilka minut taka mroczna muzyka
-
Śpiewa dzieczynaNiestety na temat piosenki nie mam za dużo informacji. Wiem że śpiewa to dziewczyna po ...
-
Chyba polskie country ,,jak modlitwe mówie sobie, już nie szukaj mnie". - chyba jakoś tak.Niestety pamiętam tylko kawałek, jak modlitwe mówie sobie, już nie szukaj mnie" wydaję mi się że ...
-
melodia z piosenkiOtóż, ta melodia nie jest stworzona do tej piosenki - zna ktoś orginał? [w87.wrzuta.pl]
-
Szukam teledysku z manekinamiPamiętam, że w tym teledysku był mężczyzna i kobiety manekiny, stały chyba pod jakąś ścianą ...
-
Tytuł muzyki z filmu YT[youtube.com] link do filmu muzyka od 1:40 do 3 min
-
Tytuł piosenkiKtoś kojarzy utwór, który jest na samym początku filmiku? Znacie jego nazwę, wykonawcę? [youtube.com]
-
znacie ? pomożecie ?Szukam tytułu piosenki śpiewa ją kobieta po angielsku. W teledysku jest dziewczyna która podaje swoim ...
-
Zespół, płyta, tytuł piosenkiPytanie dotyczy zespołu i piosenki która była pierwsza na płycie(kasecie). Pamiętam, że utwór rozpoczyna zgłoszenie ...
-
Piosenka z klubu Disco TropicsPiosenka jakby Hip Hopowa. Pamiętam 2 słowa które ciągle się powtarzały. Było to coś w ...
-
Ncs MusicCześć, szukam muzyki ncs która leciała w tle u ulubionego strimera . Puściłem sobie jedno ...
-
Zna ktoś ten drop??Witam byłbym wdzięczny gdyby ktoś podał nazwe nuty , dropu :) Pozdrawiam.
-
Szukam utworu z Radia Free FMSzukam utworu, który leciał w Radiu Free na terenie woj. Lubelskiego przed godziną 11:27. Wydawało ...
-
Poszukuje nazwy piosnkiPiosenka z 2015/2017. na teledysku jest czarny facet z dzieckiem i chodzą po molo w ...
-
Muzyka z kabaretuJest ktoś w stanie rozpoznać, co chłopaki grają od 2:15 minuty? [youtube.com]
-
Co to za piosenka ? :)Chodzi mi dokładniej o piosenkę z tego filmiku [youtube.com] . Zaczyna się 10:48 :) Pomożecie ...