-
Szukam teledysku z manekinamiPamiętam, że w tym teledysku był mężczyzna i kobiety manekiny, stały chyba pod jakąś ścianą ...
-
Tytuł muzyki z filmu YT[youtube.com] link do filmu muzyka od 1:40 do 3 min
-
Tytuł piosenkiKtoś kojarzy utwór, który jest na samym początku filmiku? Znacie jego nazwę, wykonawcę? [youtube.com]
-
znacie ? pomożecie ?Szukam tytułu piosenki śpiewa ją kobieta po angielsku. W teledysku jest dziewczyna która podaje swoim ...
-
Zespół, płyta, tytuł piosenkiPytanie dotyczy zespołu i piosenki która była pierwsza na płycie(kasecie). Pamiętam, że utwór rozpoczyna zgłoszenie ...
-
Piosenka z klubu Disco TropicsPiosenka jakby Hip Hopowa. Pamiętam 2 słowa które ciągle się powtarzały. Było to coś w ...
-
Ncs MusicCześć, szukam muzyki ncs która leciała w tle u ulubionego strimera . Puściłem sobie jedno ...
-
Zna ktoś ten drop??Witam byłbym wdzięczny gdyby ktoś podał nazwe nuty , dropu :) Pozdrawiam.
-
Szukam utworu z Radia Free FMSzukam utworu, który leciał w Radiu Free na terenie woj. Lubelskiego przed godziną 11:27. Wydawało ...
-
Poszukuje nazwy piosnkiPiosenka z 2015/2017. na teledysku jest czarny facet z dzieckiem i chodzą po molo w ...
-
Muzyka z kabaretuJest ktoś w stanie rozpoznać, co chłopaki grają od 2:15 minuty? [youtube.com]
-
Co to za piosenka ? :)Chodzi mi dokładniej o piosenkę z tego filmiku [youtube.com] . Zaczyna się 10:48 :) Pomożecie ...
-
Mało informacjiNiestety na temat piosenki nie mam za dużo informacji. Wiem że śpiewa to dziewczyna po ...
-
Po angielsku chłopak śpiewa dla dziewczynyChłopak biega po trybunach goni go ochrona gra orkiestra dziewczyna ma chyba wf
-
rozpoznaje ktośHej, zna lub kojarz ktoś tytuł piosenki od minuty 5:00 z vloga [youtube.com] Dzięki
-
Co to za piosenka ? (wycinek z jednego z filmików na youtube)Co to za piosenka ?
-
Piosenka bardo stara lata 60/70Witam Szukam bardzo starej piosenki. Ok 40 lat temu śpiewał ją pewien ksiądz który uczył gry na ...
-
Nie mam pojęcia co to jest, ktoś może wie?Chodzi mi o ten kawałek żadnym programem do rozpoznania muzyki nie da rady sprawdzić. Liczę ...
-
P Diddy - chybaSzukam kawałka, chyba P. Diddy, ale nie jestem pewien. Kawałek zaczyna się gongami/dzwonami. Pozniej nawijka. Klimat ...
-
Najprawdopodobniej Free to use song[youtube.com] 1:47
-
Utwor techno brak konkretowWitam, od dluzszego czasu chodzi mi po glowie pewien utwor. Typowe techno i w refrenie ...
-
RMF MAXXX - Co to za piosenka? (przerywnik)Cześć, kojarzy ktoś może piosenkę, która co jakiś czas leci w czasie reklamy w radiu ...
-
Teledysk z piosenkiWitam, chodzi mi o teledysk w którym jest pokojówka/sprzątaczka jest w jakimś bogatym domu i ...
-
Jaka muzyka do 12 sekundy[youtube.com]