-
Polski rap jak ta piosenka sie nazywaRefren jest po angielsku i to jest coś takiego: "...What could've us do the real questions..." Szukam ...
-
Mokebe Testoviron, co gra w tle?jak w tytule [youtube.com]
-
Muza, która gra od 1:36 ?Witam. Zna ktoś zespół, który gra od 1:36 ? [meczyki.pl]
-
Mister right. Pomocy :(Poszukuję piosenki, której słuchałam w 2013/2014 roku, mogła powstać znacznie wcześniej. Jedyne poszlaki to męski ...
-
Co to za tytuł utworu? Bardzo ważne help :DJak w tytule
-
Testoviron- Blendzior to Cię czekaWie ktoś jak się nazywa podkład? [youtube.com]
-
Percival, Witcher3Jaki tytuł? Nie mogę znaleźć na Yt wiem, że Percival ścieżka do Witcher 3
-
Co to za kawałekbyłbym wdzięczny za odpowiedź
-
Piosenka z MTV Rocks 2006/2007Halo pomocy! Szukam jednej piosenki którą dawno dawno temu (czyt. kiedy był hype na Enter ...
-
Co to za piosenka?Cześć. Poszukuje piosenki gdzie w większości tekstu usłyszałam same lalalala(bądź nanana :D), z tym,że "tekst" ...
-
Szukam piosenki POMOCYSzukam piosenki prawdopodobnie z lat 80, przynajmniej tak brzmi. Facet mówi tam w kołko ''one ...
-
Co to za piosenka, jedyne co pamiętam kawałek teledysku .Od kilku tygodni chodzi za mną i nie daje spokoju. Ostatnio słyszałem ja jakies 6 ...
-
Co to za PiosenkaWitam, proszę o pomoc co to za piosenka w załączniku przesyłam całość nagrania ale ...
-
Flume utwórWitam.Szukam kawałka z tego linku zaczyna się od 0:24 [youtube.com] Najlepiej jeszcze chciałbym odrazu dostać go ...
-
Pytanie o tytuł rapu polskiegoWitam. Czy ktoś zna tytuł polskiego rapu którego refrenem było: ,,uuuuuuu (jakieś słowo) uuuuu" i ...
-
Witajcie. Wie ktoś może kto śpiewa ta piosenkę i jaki jest jej tytuł?Jest z lat 70/80/90. Spiewa ją kobieta, melodia jest spokojna. W refrenie w tekście jest ...
-
Szukam piosenki lata 2000-2003 (chyba)Więc już chyba spróbowałem wszystkiego i nic :( proszę pomóżcie bo zaraz uschnę. Szukam piosenki ...
-
fidgetowy kawalek ktos rozpozna?fidget!!!zna ktos?
-
Utwór lecący w tleKrótko potrzebuję nazwę utworu od 0:14 [youtube.com]
-
piraci z karaibow[youtube.com] muzyka od 1;38 do konca
-
Witam, mam kilka utworów old schollowego techno do rozszyfrowaniaMoże znajdzie się jakiś znawca. Kawałki nagrywane za pomocą Screamer Radio. Pochodzą z lat 90 ...
-
Świat według kiepskich odc. Wielki BalWitam serdecznie. Interesuje mnie jaki utwór grają szanowni koledzy Pana Edzia w 2:47 min. - Świat ...
-
Płace jak za prezydenta xdSzukam jednej z nowszych piosenek o nazwie "Dżigers" . Jest to albo nazwa wykonawcy albo ...
-
Poszukuje piosenki z radiazdążyłem tylko nagrać kawałek piosenki puszczonej w radiu. jest to jakiś remiks piosenki iwony niedzielskiej ...
-
PiosenkaSłyszałam urywek piosenki gdzie kobieta śpiewa w refrenie expection free albo excitation free nie mam ...