-
Flume utwórWitam.Szukam kawałka z tego linku zaczyna się od 0:24 [youtube.com] Najlepiej jeszcze chciałbym odrazu dostać go ...
-
Pytanie o tytuł rapu polskiegoWitam. Czy ktoś zna tytuł polskiego rapu którego refrenem było: ,,uuuuuuu (jakieś słowo) uuuuu" i ...
-
Witajcie. Wie ktoś może kto śpiewa ta piosenkę i jaki jest jej tytuł?Jest z lat 70/80/90. Spiewa ją kobieta, melodia jest spokojna. W refrenie w tekście jest ...
-
Szukam piosenki lata 2000-2003 (chyba)Więc już chyba spróbowałem wszystkiego i nic :( proszę pomóżcie bo zaraz uschnę. Szukam piosenki ...
-
fidgetowy kawalek ktos rozpozna?fidget!!!zna ktos?
-
Utwór lecący w tleKrótko potrzebuję nazwę utworu od 0:14 [youtube.com]
-
piraci z karaibow[youtube.com] muzyka od 1;38 do konca
-
Witam, mam kilka utworów old schollowego techno do rozszyfrowaniaMoże znajdzie się jakiś znawca. Kawałki nagrywane za pomocą Screamer Radio. Pochodzą z lat 90 ...
-
Świat według kiepskich odc. Wielki BalWitam serdecznie. Interesuje mnie jaki utwór grają szanowni koledzy Pana Edzia w 2:47 min. - Świat ...
-
Płace jak za prezydenta xdSzukam jednej z nowszych piosenek o nazwie "Dżigers" . Jest to albo nazwa wykonawcy albo ...
-
Poszukuje piosenki z radiazdążyłem tylko nagrać kawałek piosenki puszczonej w radiu. jest to jakiś remiks piosenki iwony niedzielskiej ...
-
PiosenkaSłyszałam urywek piosenki gdzie kobieta śpiewa w refrenie expection free albo excitation free nie mam ...
-
Tytuł piosenki z końcówki teledysku, prawdopodobnie dubstepposzukuję tytułu całego dubstepu prawdopodbnie, zaczyna się od 3;40 [youtube.com]
-
Prezentacja klawiaturyPotrzebuje znalezc muzyke z tego filmiku: [youtube.com]
-
Teledysk grupa nastolatek czeka na koncert, artysta siedzi i śpiewa w ciemnym pomieszczeniuPiosenka ma z rok może więcej, widziałam ja na esce raz, zapomniałam tytułu, z tego ...
-
Szukam nazwy piosenki w tle.Siemanko. Szukam nazwy piosenki ktora slychac gdzies w polowie nagrania. Przepraszam za jakosc ale nagrywane ...
-
Co to za piosenka?Piosenka leciała w intro jakieś filmiku na YT, więc pewnie nie ma dużo lat, a ...
-
Szukam piosenki po słowachSkarbie chyba studiujesz medycynę bo podnosisz mi tętno
-
Metalowy (a moze industrialowy?) utwór z instrumentem o nazwie didgeridoo.Tak jak w tytule. Nie jestem pewien czy to ten instrument, ale brzmi podobnie. Nadawał ...
-
Rosyjska piosenkaszukam starej rosyjskiej piosenki, którą śpiewała kobieta teledysk wyglądał tak ze był narysowany i przedstawiał rozwój ...
-
Paris Platynov freestyle 2:45Siemano wie ktos moze co to za nuta w 2;45 ? [youtu.be]
-
Prośba o rozpoznanie co to za utwórCo to za utwór? Pomożecie? [youtube.com] Pierwsza utwór
-
Uliczni śpiewacy, jaki to utwór.W Lwowie para śpiewała na rynku to co załączyłem w mp3, kiedyś to słyszałem, ale ...
-
Szukam podobnych rytmów do tychWitam , bardzo lubie salse , a szczegolnie cos z gatunku jak w linku poniżej ...
-
Pytam po raz 2 - krótka próbka utworu - polskiHey pytam jeszcze raz ale tym razem ma kawałek próbki utworu pozdrawiam