-
Co to za piosenka?Z góry dziekuje za pomoc :)
-
Muzyka Z Radia FestPROSZE CZY KTOS ZNA TE PIOSENKI DOLANCZAM MP3 Z GORY WIELKIE DZIEKI
-
piosenka hip-hop; wokalista czarnoskóry; często pojawia się słowo "shit"; gość z dalszej zwrotce"shit" na końcach wersów jesli ma to znaczenie, to słyszałam to na jakimś spotkaniu koszykarskim
-
Klip USAWitam. Szukam teledysku rap usa, są tam chyba rózni wykonawcy :) w jednej ze zwrotek ...
-
Piosenka dziecięca z lat 90Cześć, Szukam od dłuższego czasu pewnej dziecięcej piosenki. Słyszałem ją, gdy byłem w szkole podstawowej (początek ...
-
techno trance lata 2005 okołoWitam, może ktos zna. Sorry że tak cicho.
-
SzukamWitam, szukam zanuconego zagrania na playliscie miałem że to tiesto ale czy to tiesto pewności ...
-
Co to za nutki?[youtu.be] 4:03 minuta PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ!
-
Pomoże Ktoś??? piosenka ze sklepuWitam. Czy zna może Ktoś tytuł i wykonawce tej piosenki??? Słyszałam w sklepie i tyle ...
-
Muzyka KatolickaPoszukuję piosenki którą usłyszałem w Radiu Maryja. Leciało to dokładnie tak: Wszystko co od Ciebie dostaję, to.. ...
-
co to za piosenka[youtube.com]
-
Któraś z piosenek $uicideBoy$problem w tym ze nie wiem jaka :( z góry dziękuję za pomoc w odnalezieniu ...
-
co to za piosenka[youtube.com]
-
Teledysk, piosenka z lat 2007-2010Witam, szukam piosenki, w której był chłopak w lokowanych włosach, siedział on prawdopodobnie w domku ...
-
Co to za nuta w tle filmu?Bardzo prosze o odp :( [youtube.com]
-
Co to za piosenka na końcu tego filmiku z Canal Plus Sport?Dzien dobry, czy ktoś kojarzy co to za piosenka na końcu tego filmiku na YT: ...
-
Muzyka z filmiku na YTCo to za nuta w 0:56? [youtube.com]
-
Proszę o podanie tytułu z nagraniaprzesyłam nagranie, udało mi się nagrać środek piosenki, od 1.31 słychać głos wokalistki, proszę o ...
-
3 piosenki nagrane w sklepieWitam, szukam tytułów 3 nagranych piosenek w sklepie niestety nagrania są ciche i słabej jakości ...
-
Piosenka z dzieciństwaPoszukuję piosenki z której pamiętam tylko fragmenty teledysku. Była tam chyba ciemnowłosa dziewczyna na huśtawce, którą ...
-
pytanie dla fanów Biebera i nie tylkonie pamiętam ani tytułu ani wykonawcy teledysku, który wyglądał tak: chłopak wchodzi do hali, która ...
-
Muzyka z FilmikuJaki jest tytuł piosenki, która gra w tle przez pierwszą połówkę filmu? [youtube.com]
-
Nazwa nutki?Witam Ktoś zna tę nutkę? Bodajże wykonawcą jest FTampa, ale nie jestem pewny. [www8.zippyshare.com]
-
Co za kawałek zagrał Dj Matson (POMOCY!)Poszukuję pewnej piosenki Z tego filmiku ( [facebook.com] ) a dokładnie 2m48s
-
Muzyka z Open FM 2015 rok.Poszukuję piosenki, która leciała już dość dawno, bo dwa lata temu. Zbytnio wiele z niej ...