-
Ruskie stare disco[youtube.com]
-
Poszukuję piosenkiZnam tylko fragment słów "(...) dziecinstwa dni beztrosko koncza sie, dorosly wiek cicho skrada sie ...
-
Piosenka z AzjatąProszę o pomoc. Szukam piosenki usłyszanej w Cityfit. Teledysk jest animowany. Nie wiem czy całość, ...
-
Piosenka dla TatyWitam serdecznie.Poszukuję piosenki dla naszego serdecznego przyjaciela, który odchodzi na zasłużoną emerytur.Chcieliśmy z załogą mu ...
-
co to za piosenka?[www72.zippyshare.com]
-
co ta za nuta????Czy ktos kojarzy podklad muzyczny pod tymi kulisami???
-
Teledysk o wojnie w TurcjiWitam , w te wakacje będąc na wakacjach na Tureckim kanale muzycznym leciała piosenka. Pamietam ...
-
poproszę o tytuł i wykonawcęBłagam, podpowiedzcie, co ta za muza???!!!
-
Piosenka z ytMoże ktoś kojarzy 8:08 ? [youtube.com]
-
Muzyka z filmikuWitam potrzebuje tytul utworu z fragmentu ponizej (od 15minuty). Z gory dziekuje :) [youtu.be]
-
Audiolake 2017 NysaNagrywane telefonem audiolake Nysa 2017.Prawdopodobnie DJ Micar. [youtube.com]
-
Piosenka z you tubeCzesc, zna ktos tytul piosenki z 5:55 min... [youtube.com]
-
Remix Dark HorseWitam, poszukuje remixu piosenki Katy Perry- Dark Horse z poczatku filmiku [youtu.be]
-
Piosenka z centrum handlowego i innych supermarketów.Cześć, Bardzo proszę o pomoc w identyfikacji tego utworu. Słyszałem ją w paru centrach handlowych ...
-
Wiecie może co to za nutka? Rap jest spokojny, prawdopodobnie jakiegos murzynapoczatek bitu jest w załaczniku
-
Zna ktoś tą muzyke ?Chodzi o tą co zaczyna się w 0.10 [youtube.com]
-
Czym jest ta piosenka klubowa?Witam wszystkich! Pomóż mi dowiedzieć się nazwy tego utworu! [www16.zippyshare.com]
-
Teledysk: Dżungla,Plaża nutkę śpiewała dziewczyna nie "Roar" piosenka ma już chyba z dobre 3-4 lataZagraniczna, to wszystko co pamiętam młoda dziewczyna w dżungi i plaży różne ujęcia
-
Ktoś rozpozna muzykę w tym clipie z transmisji twitch?Link: [tiny.pl]
-
Co to za piosenka w 5:20 min YTProśba o pomoc. Co to za piosenka w 5:20 min. [youtu.be]
-
Muzyka z RadioPartyKojarzy ktoś tą nutę? Jakość słaba, ale idzie się połapać, jak ktoś zna. Może być ...
-
Jak nazywa się ten utwór lub jaki wykonawca?Ktoś nagrał na instastory jakiegoś kompozytora grającego coś na pianinie. Jak nazywa się wykonawca?
-
Zna ktoś remiks zastosowany w filmiku (od 0:45) z battlefielda 1942??Link od kompilacji , nie moge nic znaleźć o muzyce .... [youtube.com]
-
z kanału eleven sportsWitam. Co to za muzyka? Z kanału eleven, zapowiedź programu eleven gol live. Mam krótki ...
-
Jak nazywa się piosenka rozpoczynająca się w minucie 3:00 trwająca do około 3:14 ? Zamieszczam link[youtube.com] 3:00 do 3:14 :)