-
Utwór na pianinieKtoś kojarzy, co to może być?
-
-
Dwa utwory[www19.zippyshare.com] [www92.zippyshare.com] zna ktos moze to ?
-
szukam piosenki kiedyś popularnej w radiuPoczątek dosyć mocny z brzmieniem gitary elektrycznej, początkowy tekst to oooooh don let me down ...
-
Muzyka z filmiku[youtube.com]
-
Co to za utwór?Chodzi o muzykę z intra, pierwsze sekundy filmu. Przeszukałem cały YouTube i nie mogę znaleźć.[youtu.be]
-
Szukam piosenki po teledyskuOd kilku dni chodzi mi pogłowie zagraniczna piosenka wykonana w języku angielskim, której nie dawno ...
-
szukam piosenki która zaczyna się od słów " satisfaction" feel? i później jest rap, bodajże polskiw podkładzie właśnie jest spiew chłopaka
-
Nutka z VimeoWitam Pilnie poszukuję nutki z linku : [vimeo.com] chodzi o fragment od 01:14 Dziekuje za pomoc.
-
Skoczna piosenka pop! Lata '00Cześć! Szukam piosenki, słyszałam ją na siłowni, śpiewa kobieta, na pewno są słowa "shake your ...
-
Niemiecki rap w refrenie gra trąbkaCzy może komuś przychodzi do głowy niemiecka piosenka hip-hopowa w której w refrenie gra charakterystyczna ...
-
Proszę o pomoc. Jak nazywa się ta muzyka?[m.youtube.com] Jak nazywają się te 2 podkłady muzyczne ze zwiastunu księga dżungli i moana. Tytułu muzyki ...
-
Rok. ok 2006, angielski tekst "NANANA"Poszukuje piosenki, której kiedyś słuchałem, pamiętam, że zaczyna się od dźwięku/trąbienia statku, a potem kobieta ...
-
Co to za utwór? (Instrumental)Poszukuje całej wersji utworu :) Niestety nigdzie nie mogę znaleźć co to jest za piosenka. [youtube.com] [youtube.com]
-
Co to za piosenkaCo to za piosenka wiem że Adele Hello ale jaki remix [youtu.be]
-
Piosenka z lat 2004-9 - teledysk przedstawiający dyskotekęSzukam starej piosenki, która była puszczana na jakimś kanale muzycznym mniej więcej w latach 2004-2009. Pamiętam ...
-
Wie ktoś co to za muzyka w filmie pełnometrażowym "Nieprzygotowanych"? w 22:45?Link do filmu: [youtube.com]
-
Koleś na longboardzieSzukam utworu, a pamiętam tylko teledysk. W nim koleś z brodą w cylindrze jedzie drogą ...
-
Znacie jakies piosenki z gwizdaniem w tle bez spiewu gatunek house badz podobne?Witam szukam piosenki w ktorej nie ma zadnego spiewania tylko gwizdanie oraz oczywiscie podklad na ...
-
Co to za nuta? Tattoo konwent kato 2017, ogródekleciała na kowencie tattoo w kato, (teraz 2k17) na ogórdku, niestety shazam nie pokazuje a ...
-
piosenkaHej..Szukam piosenki..Śpiewa w niej dziewczyna w ciemnych krotkich włosach. gra ona też na takiej małej ...
-
Piosenka z klubu. Laska śpiewa "you're the only, you're the only"Jak w temacie, energiczny kawałek :)
-
co to za piosenka z radia CCM?[www72.zippyshare.com]
-
Skazane: odc.11, od 15:46Kto zna tytuł? 15:46 [cda.pl]
-
Co to za tytułszukam piosenki z lat 2013-2014, śpiewała kobieta z tatuażami, teledysk to była jakaś kłótnia z ...