-
Polski rap/newschool.[youtube.com] Kawałek w tle, który leci od 5:50? Zna ktoś? Z góry dziękuje.
-
Muzyka z zapowiedzi filmu 'Władcy Umysłu' TVNWitam Tak jak w tytule raptem kilka sekund udało mi się telefonem kilka minut temu nagrać ...
-
Pamiętam jedynie teledysk:(Hej. Jakiś czas temu słuchałam na okrągło jednej piosenki na yt. Niestety zapomniałam jaki ma ...
-
Piosenka w której słychać "a jaj, jaj ty szoł lightCześć, szukam piosenki już trochę mającej czasu, ostatni raz ją słyszałem kilka lat temu w ...
-
Dimitri Vegas Like Mike Mix !!!!witam od kilku dni poszukuje pewnego mixa znanych dj-ów z tytułu jedyne co pamiętam to że w ...
-
muzyka z filmiku ytOd 0.03-0.07 [youtube.com]
-
Piosenka trance z filmuWitam poszukuję tytułu tej piosenki [youtube.com]
-
Radio Park "a riba riba si"Witam szukam piosenki która słyszałem w radiu park jedyne co pamiętam to pani spiewała " a ...
-
co to za muzyka w tle?[youtube.com]
-
Co to za nuta?[youtu.be] 1:41 minuta filmiku
-
co to za muzyka ?[youtu.be]
-
Co to za utwór?Co to za utwór? [picosong.com]
-
Co to może być za piosenka :)[youtube.com] z góry dziękuje za pomoc :)
-
jaka piosenka leci w tle DNKU?!JAKA PIOSENKA LECI W TLE [youtube.com]
-
Piosenka z reklamy jogurtu Skyr / BiedronkaReklama: [youtu.be]
-
Zna ktoś muzyke od 20sek tego filmu?[youtu.be]
-
Jaka to muzyka?Czy ktoś ma pojęcie skąd pochodzi muzyka do tego filmiku? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź. ...
-
Muzyka antyradioWitam, jakiś czas temu (dwa tygodnie jakoś) w radio antyradio w kasprologi był bardzo popularny ...
-
Nuta z podcasctu Aviciego nr 62 proszę o pomocCo to za nuta w załączniku?
-
Piosenka z murzynem ze stożkami zamiast twarzyWitam. Szukam piosenki której pamiętam tylko teledysk. W tym teledysku(czarno-białym) śpiewa m@&%#n i zamiast jego twarzy ...
-
szukam piosenkiSzukam piosenki z gatunku rock, w teledysku której na początku ... ale wiem że w ...
-
Dziś w Radio Katowice ok. 10:52Witajcie! Piosenka, którą chcę rozpoznać była nadana dziś w Radio Katowice o ok. 10:52. Po ...
-
Jaki bit[youtube.com] Poszukuje bitu z tej piosenki Od 1minuty
-
Szukam PiosenkiWitam. Szukam piosenki z której pamiętam tylko momenty teledysku. W teledysku pani śpiewa jakby smutnym ...
-
Co to za piosenka? Teledysk w lesie lub na polanie, pomocy!Witam! Szukam tytulu piosenki, a mianowcie: piosenka leciala z zagranicznego programu. Pamietam ze w teledysku ...