-
Piosenka z reserved POMOCYCześć! poszukuję utworu, którego z 2 razy słyszałem w reserved. pamiętam tylko że refren śpiewała kobieta i ...
-
Rock, zaczyna się od krzyku faceta- łatwe, znanaTo jeden z hitów minionych dekad, na początku słychać dość długi krzyk wokalisty potem dwa ...
-
Can't stop playing vs HeavenHej, szukam wersji piosenki gregora salto i dr kucho - can't stop playing z nałożonym ...
-
Szukam piosenki z filmikuSzukam utworu z tego filmiku, proszę o pomoc. [instagram.com]
-
Szukam piosenki z reklamyŚpiewa kobieta i to dosyć energicznie. Było to w jakimś spocie reklamowym w jedneych ...
-
dj w kolorowych okularach i wykonawczyni czarne wlosyWciąz mam w głowie tą piosenkę i gdybym dobrze znał jęz angielski napewno bym ją ...
-
Prośba/Pytanie - Może ktoś zna...Jak w/w, może ktoś kojarzy jak nazywa się ten utwór bądź artysta, byłbym wdzięczny ;) ...
-
Czy ktoś kojaży tytuł kawałka z intro ?Chodzi konkretnie o muzykę z intra teledysku w czasie 0:00-0:15 [youtube.com]
-
Ballada z STARS.TVDzisiaj na Stars.tv w programie Best Ballads leciała ballada śpiewana przez brunetkę... W teledysku była ...
-
Teledysk disco, hit dyskotekowy sprzed paru latOd paru dni caly czas w głowie mam pewną nutę leciała ona w radio ale ...
-
Kto rozpozna muzykę z Discovery "Klan z Alaski"?Kto rozpozna muzykę z Discovery z serialu "Klan z Alaski"? Muzyka zwykle pojawia się na końcu ...
-
co to za utwórBardzo proszę o pomoc. Szukam utworu w którym tańczy m@&%#n ze słuchawkami na uszach, zbiega ...
-
Tony Igy Astronomia jaki to remix?jaki to remix astronomii
-
prośba o identyfikację utworu -pojawia się w youtubowym secie : Music for Electronic Minds (mixed vinyl session) by Simplexia
-
Polski rap/newschool.[youtube.com] Kawałek w tle, który leci od 5:50? Zna ktoś? Z góry dziękuje.
-
Muzyka z zapowiedzi filmu 'Władcy Umysłu' TVNWitam Tak jak w tytule raptem kilka sekund udało mi się telefonem kilka minut temu nagrać ...
-
Pamiętam jedynie teledysk:(Hej. Jakiś czas temu słuchałam na okrągło jednej piosenki na yt. Niestety zapomniałam jaki ma ...
-
Piosenka w której słychać "a jaj, jaj ty szoł lightCześć, szukam piosenki już trochę mającej czasu, ostatni raz ją słyszałem kilka lat temu w ...
-
Dimitri Vegas Like Mike Mix !!!!witam od kilku dni poszukuje pewnego mixa znanych dj-ów z tytułu jedyne co pamiętam to że w ...
-
muzyka z filmiku ytOd 0.03-0.07 [youtube.com]
-
Piosenka trance z filmuWitam poszukuję tytułu tej piosenki [youtube.com]
-
Radio Park "a riba riba si"Witam szukam piosenki która słyszałem w radiu park jedyne co pamiętam to pani spiewała " a ...
-
co to za muzyka w tle?[youtube.com]
-
Co to za nuta?[youtu.be] 1:41 minuta filmiku
-
co to za muzyka ?[youtu.be]