-
(chyba) Rock (chyba) Radiozasłyszane gdzieś lecz chyba nie na tyle popularne aby zawierac tekst w internecie, zapamiętałem większość ...
-
Oraz co to za utwór?Nie mogę podać dłuższego, bo jest tak uszkodzony, że głowa mała.
-
Szukam piosenki[youtube.com] z tego filmiku od minuty 3:54
-
Szukam tej piosenkiPamiętam tylko teledysk. Jakiś facet siedział na krześle i z nosa leciała mu krew. Po ...
-
Co to za nutka? rock/pop/indie rock[youtube.com]
-
jaka muzyka leci w tle?7 odcinek nieprzygotowani minuta około 11:40 jest to jakaś muzyka klasyczna
-
nutajaka to nutka 4:27 do 5:30 prosze o tytul [youtube.com]
-
Czy podzieli się ktoś tym utworem?K Tronic- Trancentral 2005 (Train Mix)
-
Lecąca kometa lub gwiazdaSzukam kawałka - myślę, że to będzie coś w stylu techno ale nie do końca ...
-
Nagranie z kasety weselnej 3Gdyby ktoś spróbował rozpoznać ... Dodam, że wesele było w 1991 roku.
-
Szukam utworuWitam. Ostatnio po głowie chodzi mi utwór, który kiedy dawno słyszałem w radiu. Kompletnie nie ...
-
Proszę o pomoc w rozpoznaniu muzyki.Potrzebuję nazwę muzyczki.
-
Muzyka z zajęć zumbyWitam poszukuję piosenki z zajęć z zumby. Jest to piosenka włoska albo hiszpańska. Początek jest ...
-
top 10 lista przebojów na tv4Szukam piosenki (nie mogę znaleźć na YouTube), gdzie jest fajna muza, podchodząca pod muzykę "klubową" ...
-
Zna ktoś tę melodie w tle?[youtu.be]
-
Co to za nutka? (filmik z lecącym astronautą)Oglądając tv natrafiłem na końcówkę video całkiem ciekawej nutki, słyszałem ją już wcześniej, ale nigdzie ...
-
Składanka lub ciekawe utwory z tamtych klimatów/czasów.Posiadałem kiedyś ciekawą składankę. Nie wiem nawet skąd i czy była ona przegrywana z jakiegoś ...
-
nutajaka to nutka 4:27 do 5:30 prosze o tytul [youtube.com]
-
Filmik na YT - jaka to piosenka? :)Nutka od 2:12? [youtube.com] :)
-
Słuchowisko Z chłopa królCzy ktoś jest w posiadaniu kasety albo wie gdzie to można odgrzebać? Dzięki.
-
Nazwa rapu z shoota[youtube.com] 3:28 proszeę o pomoc gdyz bardzo jej potrzbuję :(
-
Co to za melodia w tle?[youtu.be]
-
nutaJak się nazywa nuta na tym filmiku prosze o podanie nazwy [youtube.com]
-
Rozpoznaje ktoś ten kawałek???to napewno jest jakaś nowsza piosenka, głos przypomina mi Imagine dragons czy Coldplay, ale to ...
-
jaka to nutaka[youtube.com] jaka to nutka 4:27 do 5:30 prosze o tytul