-
Beat , podkład muzyczny zagraniczny taki trochę hip hop/rapWitam , otóż pilnie potrzebuję ten podkład :
-
Utwór zagrany na pianinieWitam, czy ktoś ma jakiś pomysł, co to może być za utwór? Będę niezmiernie zobowiązany ...
-
Muzyka z teledysku BMW serii 6 m@&%#nWitam poszukuję piosenki z której pamiętam tylko teledysk. Była to na 100% piosenka z czarnoskórym ...
-
Szymon Majewski mini ratkajaki utwór w tle? [youtube.com]
-
MelodyInteresuję mnie melodia w czasie : 00:25 - 00:35 [youtube.com] "Budząc się rano, budzisz się uśmiechem dnia"
-
muzyka z toutubajaki to utwór w tle? [youtube.com]
-
Powtarzająca się fraza przez całą piosenkęUsłyszałem piosenkę w klubie i próbuję ją znaleźć na różne sposoby, wychodzi mi to dość ...
-
Znam tylko teledyskHej, poszukuję piosenki. W teledysku dziewczyna uwodziła facetów, zostawiała ich w pokoju a potem wchodził ...
-
Teledysk z vivaWitam, może ktoś kojarzy co to za piosenka? Na początku teledysku jakaś kobieta patrzy w ...
-
Poszukuję nazwy utworuNiestety totalnie nie pamiętam słów, jedynie teledysk, był on z POV'a marichuany, jak rosła, jak ...
-
Muzyka z filmiki YouTube'raCześć ! Bardzo gorąco proszę Was o pomoc. Nie mogę w żaden sposób odnaleźć tytułu ...
-
Piosenka z reserved POMOCYCześć! poszukuję utworu, którego z 2 razy słyszałem w reserved. pamiętam tylko że refren śpiewała kobieta i ...
-
Rock, zaczyna się od krzyku faceta- łatwe, znanaTo jeden z hitów minionych dekad, na początku słychać dość długi krzyk wokalisty potem dwa ...
-
Can't stop playing vs HeavenHej, szukam wersji piosenki gregora salto i dr kucho - can't stop playing z nałożonym ...
-
Szukam piosenki z filmikuSzukam utworu z tego filmiku, proszę o pomoc. [instagram.com]
-
Szukam piosenki z reklamyŚpiewa kobieta i to dosyć energicznie. Było to w jakimś spocie reklamowym w jedneych ...
-
dj w kolorowych okularach i wykonawczyni czarne wlosyWciąz mam w głowie tą piosenkę i gdybym dobrze znał jęz angielski napewno bym ją ...
-
Prośba/Pytanie - Może ktoś zna...Jak w/w, może ktoś kojarzy jak nazywa się ten utwór bądź artysta, byłbym wdzięczny ;) ...
-
Czy ktoś kojaży tytuł kawałka z intro ?Chodzi konkretnie o muzykę z intra teledysku w czasie 0:00-0:15 [youtube.com]
-
Ballada z STARS.TVDzisiaj na Stars.tv w programie Best Ballads leciała ballada śpiewana przez brunetkę... W teledysku była ...
-
Teledysk disco, hit dyskotekowy sprzed paru latOd paru dni caly czas w głowie mam pewną nutę leciała ona w radio ale ...
-
Kto rozpozna muzykę z Discovery "Klan z Alaski"?Kto rozpozna muzykę z Discovery z serialu "Klan z Alaski"? Muzyka zwykle pojawia się na końcu ...
-
co to za utwórBardzo proszę o pomoc. Szukam utworu w którym tańczy m@&%#n ze słuchawkami na uszach, zbiega ...
-
Tony Igy Astronomia jaki to remix?jaki to remix astronomii
-
prośba o identyfikację utworu -pojawia się w youtubowym secie : Music for Electronic Minds (mixed vinyl session) by Simplexia