-
Proszę o pomoc w rozpoznaniu muzyki.Potrzebuję nazwę muzyczki.
-
Muzyka z zajęć zumbyWitam poszukuję piosenki z zajęć z zumby. Jest to piosenka włoska albo hiszpańska. Początek jest ...
-
top 10 lista przebojów na tv4Szukam piosenki (nie mogę znaleźć na YouTube), gdzie jest fajna muza, podchodząca pod muzykę "klubową" ...
-
Zna ktoś tę melodie w tle?[youtu.be]
-
Co to za nutka? (filmik z lecącym astronautą)Oglądając tv natrafiłem na końcówkę video całkiem ciekawej nutki, słyszałem ją już wcześniej, ale nigdzie ...
-
Składanka lub ciekawe utwory z tamtych klimatów/czasów.Posiadałem kiedyś ciekawą składankę. Nie wiem nawet skąd i czy była ona przegrywana z jakiegoś ...
-
nutajaka to nutka 4:27 do 5:30 prosze o tytul [youtube.com]
-
Filmik na YT - jaka to piosenka? :)Nutka od 2:12? [youtube.com] :)
-
Słuchowisko Z chłopa królCzy ktoś jest w posiadaniu kasety albo wie gdzie to można odgrzebać? Dzięki.
-
Nazwa rapu z shoota[youtube.com] 3:28 proszeę o pomoc gdyz bardzo jej potrzbuję :(
-
Co to za melodia w tle?[youtu.be]
-
nutaJak się nazywa nuta na tym filmiku prosze o podanie nazwy [youtube.com]
-
Rozpoznaje ktoś ten kawałek???to napewno jest jakaś nowsza piosenka, głos przypomina mi Imagine dragons czy Coldplay, ale to ...
-
jaka to nutaka[youtube.com] jaka to nutka 4:27 do 5:30 prosze o tytul
-
Beat , podkład muzyczny zagraniczny taki trochę hip hop/rapWitam , otóż pilnie potrzebuję ten podkład :
-
Utwór zagrany na pianinieWitam, czy ktoś ma jakiś pomysł, co to może być za utwór? Będę niezmiernie zobowiązany ...
-
Muzyka z teledysku BMW serii 6 m@&%#nWitam poszukuję piosenki z której pamiętam tylko teledysk. Była to na 100% piosenka z czarnoskórym ...
-
Szymon Majewski mini ratkajaki utwór w tle? [youtube.com]
-
MelodyInteresuję mnie melodia w czasie : 00:25 - 00:35 [youtube.com] "Budząc się rano, budzisz się uśmiechem dnia"
-
muzyka z toutubajaki to utwór w tle? [youtube.com]
-
Powtarzająca się fraza przez całą piosenkęUsłyszałem piosenkę w klubie i próbuję ją znaleźć na różne sposoby, wychodzi mi to dość ...
-
Znam tylko teledyskHej, poszukuję piosenki. W teledysku dziewczyna uwodziła facetów, zostawiała ich w pokoju a potem wchodził ...
-
Teledysk z vivaWitam, może ktoś kojarzy co to za piosenka? Na początku teledysku jakaś kobieta patrzy w ...
-
Poszukuję nazwy utworuNiestety totalnie nie pamiętam słów, jedynie teledysk, był on z POV'a marichuany, jak rosła, jak ...
-
Muzyka z filmiki YouTube'raCześć ! Bardzo gorąco proszę Was o pomoc. Nie mogę w żaden sposób odnaleźć tytułu ...