-
Jaka to nutka?Jaka nutka leci w tle? [www71.zippyshare.com]
-
Jaka to piosenka?Witam szukam piosenki typowo brzmienie klubowe, w której refrenie przewijało się ponad 3 razy "you ...
-
Muzyka z yt[youtube.com] 0:55 muzyka z wesela :)
-
Lornetka/ tańczące cygankiNo właśnie, szukam piosenki :) Mila, wolna ballada, na teledysku chlopak patrzy przez lornetkę i ...
-
Sklep New Yorker BydgoszczWitam Rzecz prawdopodobnie niewykonalna. Wczoraj (05.11.17) około godziny 13/14 w powyzszym sklepie ( NY w FocusPark) ...
-
Nowy York - co to za piosenka ...Witajcie czy ktoś wie co to za melodia / piosenka... ? link do filmu: [facebook.com]
-
Bardzo proszę o pomocSzukam takiej piosenki : śpiewa ją kobieta głos podobny do Beyonce czy Rihanny, a ...
-
Szukam tytułu melodii.Szukam tytułu tej melodii. Próbowałem z Shazam – bez skutku. [youtube.com]
-
Szukam piosenkiPamiętam jedynie teledysk. Piosenka była dość mroczna. Jedyne co pamiętam to to że dziewczyna szukała ...
-
Ktoś wie co to za utwór?Był on na napisach końcowych serialu Strażacy 20 odcinka [www1.zippyshare.com]
-
Jak się nazywa ta piosenka z efukt?Jest ona w stylu trap, Hannah Montannah, Desiigner - Panda Tekst mniej więcej brzmi: Bukkake Bukkake ...
-
Poszukuje piosenkiPoszukuje piosenki która jest w tym filmiku: [youtube.com] W minucie 5:00 ona leci, ale niestety nie ...
-
Utwór o związku lub miłościPoszukuję utworu który powstał maksymalnie do 2010 roku, gdzie śpiewał raper z podobnym głosem do ...
-
Muzyka z jakiegoś programu TVPKto mi przypomni w jakim programie ew.teleturnieju lub czymś jeszcze innym /chyba za czasów PRL-u/ ...
-
Bardzo prosze o pomoc w odgadnięciu .. ;cWitam serdecznie mógłby mi ktoś pomóc odgadnąć tytuł tej nutki w tle ??? [youtube.com]
-
Piosenka z Warsaw ShoreFragment piosenki leci w 1 odcinku 2 sezonu. Link do video: [player.pl] Czas w którym leci: od 7:42 ...
-
Piosenka z shisha baruWitajcie, szukam piosenki z knajpy - leciała z CD, ale nawet obsługa nie znała tytułu. ...
-
piosenka z radia szukam od pół roku :(jakoś w kwietniu ułyszałam w radiu piosenke i nie mogę jej znaleźć a do dzis ...
-
disco polo polo tvwitam szukam piosenki z polo tv która słyszałem dziś w programie vipo disco polo ...
-
Nie znany kawałek tranceWitam, szukam utworu (styl trance), który słyszałem w 2005 roku będąc w Holandii. Miałem go ...
-
muzyka z radia festPROSZE CZY KTOS ZNA TE PIOSENKI DOLANCZAM MP3 Z GORY WIELKIE DZIEKI
-
Szukam piosenki uslyszanej na youtubeszukam piosenki pieknej o milosci badz raczej przyjazni z tego co pamietam mezczyzny do kobiety. ...
-
Muzyka Chill'outWitam! Poszukuję trochę muzyki typu Chill'out proszę pomóżcie. Dziękuję :)
-
Seven Nation Army energy2000Witam, szukam pełnego tytułu, reszta w załączniku :D
-
Jak nazywa się ta piosenka (grana przez orkiestrę wojskową) ?muzyka grana przez orkiestrę wojskową podczas uroczystości w Holandii. poszukuje nazwy tego utworu prosze o pomoc ...