-
Szukam piosenki, chyba dość znany wykonawcaW teledysku jest przedstawione życie pary, mianowicie chłopak całe dnie siedzi w domu przed konsolą ...
-
Muzyka z Świat według Kiepskich , odc. 374 "Dzieje grzechu"Jak nazywa się piosenka którą można usłyszeć w 21:00 minucie odcinka? [ipla.tv]
-
Piosenka, zespółPiosenka w stylu rapcore albo rap rock i na początku była wstawka rozmowy telefonicznej małej ...
-
Nie znam ani tytułu, ani wykonawcySzukam piosenki. Wydaje mi się, że leciała ona w jakiejś reklamie. Piosenka była wesoła miałą ...
-
Co to za wersja Llama In My Living Room?[www28.zippyshare.com]
-
Co to za nutka?[youtu.be] 5:02 minuta
-
Proszę o identyfikacje, słaba jakośćwpadła mi w ucho piosenka ;) mysle ze wystepuja tu słowa feel it nobody can ...
-
Nieznana piosenka w tle[youtube.com] link do filmu 20 minuta 20 sekunda, z góry dziękuje :)
-
Co to za nutka z 29:30 mintuy (remix)Na pewno wiem ze to remix Alan Walker- Alone ale jaki to remix? ;) [www78.zippyshare.com]
-
Utwór z Seta Paul Van Dyk - Mayday Dortmund 30.04.2004Znacie może ten utwór?
-
Jaka piosenka jest na filmiku?Witam serdecznie ;-) Jaki jest tytuł piosenki w tle filmiku zaczyna sie od 22 minuty ...
-
Pomoże ktoś z tą piosenka? fragment nagrania w załacznikuSłyszałem tę piosenkę kilka razy w radiu internetowym, ale nie wiem kto wykonuje ją ani ...
-
Co to za piosenka ? eska 2014 rProszę o pomoc w odszukaniu piosenki . Leciała ona na eska jesień 2014 . W ...
-
Szukam tytułu tej piosenki - bardzo słaba jakość nagraniaMając na uwadze długość i jakość nagrania wiem żę to praktycznie niewykonalne ale bardzo proszę ...
-
Co to za piosenka? Ultimate Beast Master - POMOCY!Jak w pytaniu. Muzyka zaczyna się mniej więcej od 0:46 LINK: [youtube.com]
-
Szukam piosenki z ZUMBY bum bum bum.Cześć szukam piosenki z zumby. Piosenka jest chyba po Hiszpańsku taka szybsza i w refrenie ...
-
Pewien klip z 4fun..Witam, Ostatnio uslyszalem dosyc fajna muzykę, ale nie spojrzalem dokladnie na tytul. Ja wiwm ze to ...
-
Szukam Piosenki a pamietam teledyskPamiętam teledysk, ale nie pamiętam muzyki. Jest dwójka młodych ludzi - Dziewczyna Blondynka długie włosy , ...
-
Szukam tej nutkiWitam, bardzo chciałbym poznać tytuł utworu który usłyszałem ostatnio w kawiarni. Shazam niestety ...
-
piosenka z M jak Miłosć[dailymotion.com] zaczyna się w 37:37 odcinek 1331
-
rolnik szuka żony ciężkie pytanie...Mam pytanko... czy ktoś z was mi pomoże odnaleźć piosenke z filmiku o rolnikach? walczę ...
-
Co to za utwór? (Hardstyle)0:28-0:41 [youtu.be]
-
Kojarzy ktoś?Siemka, taka nutka ktoś zna?
-
Jak nazywa się ta piosenka?Próbowałam ze słów uchwycić nazwe ale nic z tego :/ 0:41 sekunda [youtu.be]
-
Jak nazywa sie ta piosenka (chyba po francusku)Tak jak w opisie, bardzo mi zalezy.