-
Szukam tytułu tej piosenki - bardzo słaba jakość nagraniaMając na uwadze długość i jakość nagrania wiem żę to praktycznie niewykonalne ale bardzo proszę ...
-
Co to za piosenka? Ultimate Beast Master - POMOCY!Jak w pytaniu. Muzyka zaczyna się mniej więcej od 0:46 LINK: [youtube.com]
-
Szukam piosenki z ZUMBY bum bum bum.Cześć szukam piosenki z zumby. Piosenka jest chyba po Hiszpańsku taka szybsza i w refrenie ...
-
Pewien klip z 4fun..Witam, Ostatnio uslyszalem dosyc fajna muzykę, ale nie spojrzalem dokladnie na tytul. Ja wiwm ze to ...
-
Szukam Piosenki a pamietam teledyskPamiętam teledysk, ale nie pamiętam muzyki. Jest dwójka młodych ludzi - Dziewczyna Blondynka długie włosy , ...
-
Szukam tej nutkiWitam, bardzo chciałbym poznać tytuł utworu który usłyszałem ostatnio w kawiarni. Shazam niestety ...
-
piosenka z M jak Miłosć[dailymotion.com] zaczyna się w 37:37 odcinek 1331
-
rolnik szuka żony ciężkie pytanie...Mam pytanko... czy ktoś z was mi pomoże odnaleźć piosenke z filmiku o rolnikach? walczę ...
-
Co to za utwór? (Hardstyle)0:28-0:41 [youtu.be]
-
Kojarzy ktoś?Siemka, taka nutka ktoś zna?
-
Jak nazywa się ta piosenka?Próbowałam ze słów uchwycić nazwe ale nic z tego :/ 0:41 sekunda [youtu.be]
-
Jak nazywa sie ta piosenka (chyba po francusku)Tak jak w opisie, bardzo mi zalezy.
-
Snapchat Bella ThorneJakiś czas temu, myślę, że jeszcze był to listopad widziałam Story Snapchata Belli Thorne. Miała ...
-
Nazwa Audio z podanego filmikuWitam, poszukuje instrumental orginalny tego utworu [youtu.be]
-
Tytul utworu z fimiku youtube. Prawdopodobnie ATB.Szukam tytulu utworu ktory zaczyna sie Zaraz na poczatku tego filmu. Wolny utwor, damski wokal. ...
-
Teledysk sprzed ok 2 latWidziałam go parę razy na Esce. Śpiewa dziewczyna i w teledysku są też postacie animowane... ...
-
Jak się nazywa muzyka z filmika reZiego?Muzyka zaczyna się od 0:16 [youtube.com]
-
KoŁysanka????Mam wielką prośbę. W jednym z odcinków telenoweli argentyńskiej (1991 r.) usłyszałem muzykę- która ...
-
Muzyka latynoskaPoszukuje wszelkich kaset na których jest ta piosenka: Piosenka szukana docelowo jest zupełnie inna, ale ...
-
Dziewczyny uciekające przed gosciemSzukam piosenki z teledyskiem gdzie (chyba) było cos takiego ze koleś widzi dziewczynę i za ...
-
Proszę podajcie tytuł tej piosenkiJaki tytuł ma ta piosenka
-
PROSZĘ O POMOC!!!!! "CELESTE" (odc. 134) /1991 r.Witam podczas trwania odcinka argentyńskiej telenoweli w tle słychać- sentymentalną muzykę. "SHAZAM" nie znalazł tego ...
-
shaun baker explode z damskim wokalemszukam piosenki która ma melodie taka samą bądź podobną do piosenki Shaun Baker - Explode, ...
-
Znacie może tą wstawkę po rosyjsku? z jakiego utworu?Chciałbym poznać piosenkę której tekst po rosyjsku (?) słychać tj w refrenach, pomożecie? [youtube.com]
-
Szukam utworu na podstawie teledyskuSzukam nuty, muzyka elektroniczna, dynamiczna bez wokalu. Niestety pamiętam tylko fragment teledysku, który leciał na ...