-
Co to za techno w filmiku od 3:05?Chodzi o ten fragment z "dziećmi Neo" ;) [youtube.com]
-
co to za muza[youtube.com] od 1:09
-
Tytuł i wykonawcaMotyw od 1:00 - 1:20 [youtube.com]
-
Piosenka o Polsce w duecieOstatnio słyszałem piosenkę która była o naszym kraju. Śpiewali ją kobieta i mężczyzna. O tym, ...
-
jaki jest tytul tej piosenkijaki jest tytul piosenki , jest ona po ukrainsku ale mysle ze to polska piosenka ...
-
Muzyka Z KanaŁu Alpha Destiny[youtube.com] 1:11 Nigdzie nie mogę jej znaleść,niby w opisie filmu jest podana skąd ją ma ...
-
nutajaka to nutka 4:27 do 5:30 prosze o tytul [youtube.com]
-
Wyzwanie!!! Nuta nie do znalezienia..Szukaam tej nuty od prawie pół roku. Prosze o tytuł ewentualnie link.
-
Co to za nutki w tle? PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ![youtu.be] 15:08 i 15:50
-
Do Rozpoznaniamoże ktoś to rozpozna co to jest?
-
co to za muzyka ?to chyba muzyka z jakiegoś filmu? może ktoś rozpozna.
-
Muzyka z filmu reality highCzy ktoś wie jak nazywa się piosenka w tle gdy dani i Cameron zrywają? ...
-
Facet śpiewa yeyeyeye i baby baby, średnio szybkie, wciągające;)Wydaje mi się, że ta piosenka często leciała w radio,rok, dwa lata temu. Nie wiem, ...
-
Szukam utworu/teledyskuSiemka, pamiętam że w teledysku biegały dzieci z jakimiś tekstami na kartkach, śpiewała tam młoda kobita, ...
-
Jakie są oryginały tych przeróbek?[discogs.com]
-
Piosenka często grana w klubachCzy zna ktoś tę piosenkę? To chyba delikatny remix, bo Shazam nie rozpoznaje ;)
-
Piosenka z CCC i Piotr i PawełSzukam piosenki, którą słyszałam w Ccc i supermarkecie Piotr i Paweł. Bardzo spokojna, gitarowa piosenka. ...
-
Wolna piosenkaCześć szukam wolnej piosenki, w której śpiewają po angielsku. W teledysku kobieta zdradza swojego męża. ...
-
Tytuł piosenki z linku. Pomóżcie!Zna ktoś może tytuł kawałka grającego w tle u Bystrzaka? [youtube.com]
-
Szukam piosenkiNa yt w intrach często słysze taką piosenkę że gościu mówi co w stylu common ...
-
Zna ktoś tytuł kawałka Dj Aligatora w tym filmiku?Zostawiam link: [oddshot.tv] Dziękuję z góry za pomoc. Pozdrawiam.
-
Jak się nazywa ta piosenka z filmiku Magic of Y?Podaję link: [youtube.com] Kawałek jest już słyszalny w pierwszych dwóch sekundach, ale dłuższa muzyka jest 7.35-7.53 Mam ...
-
Szukam starej muzyki.Witam, dość trudne do odszukania, ponieważ usłyszałem kiedyś w jakimś historycznym filmie piosenkę z gatunku ...
-
Szuka Piosenki !!Murzynka w dwóch warkoczykach rapuje śpiewa w ogrodzie pali papierosa jest z tego lub poprzednim ...
-
Muzyka z filmu Nerve (2016)Jak nazywa się utwór w 33:27, kiedy Tommy jedzie samochodem? Nie jest to Rob Simonsen ...