-
Szukam utworu/teledyskuSiemka, pamiętam że w teledysku biegały dzieci z jakimiś tekstami na kartkach, śpiewała tam młoda kobita, ...
-
Jakie są oryginały tych przeróbek?[discogs.com]
-
Piosenka często grana w klubachCzy zna ktoś tę piosenkę? To chyba delikatny remix, bo Shazam nie rozpoznaje ;)
-
Piosenka z CCC i Piotr i PawełSzukam piosenki, którą słyszałam w Ccc i supermarkecie Piotr i Paweł. Bardzo spokojna, gitarowa piosenka. ...
-
Wolna piosenkaCześć szukam wolnej piosenki, w której śpiewają po angielsku. W teledysku kobieta zdradza swojego męża. ...
-
Tytuł piosenki z linku. Pomóżcie!Zna ktoś może tytuł kawałka grającego w tle u Bystrzaka? [youtube.com]
-
Szukam piosenkiNa yt w intrach często słysze taką piosenkę że gościu mówi co w stylu common ...
-
Zna ktoś tytuł kawałka Dj Aligatora w tym filmiku?Zostawiam link: [oddshot.tv] Dziękuję z góry za pomoc. Pozdrawiam.
-
Jak się nazywa ta piosenka z filmiku Magic of Y?Podaję link: [youtube.com] Kawałek jest już słyszalny w pierwszych dwóch sekundach, ale dłuższa muzyka jest 7.35-7.53 Mam ...
-
Szukam starej muzyki.Witam, dość trudne do odszukania, ponieważ usłyszałem kiedyś w jakimś historycznym filmie piosenkę z gatunku ...
-
Szuka Piosenki !!Murzynka w dwóch warkoczykach rapuje śpiewa w ogrodzie pali papierosa jest z tego lub poprzednim ...
-
Muzyka z filmu Nerve (2016)Jak nazywa się utwór w 33:27, kiedy Tommy jedzie samochodem? Nie jest to Rob Simonsen ...
-
dubstepowy remix?Czy ktoś wie co to za nutka? Pomocy
-
Szukam teledysku utrzymanego w blues/ soul/Parę lat temu widziałam klip utrzymany w klimacie lat 30tych, czarno biały. Zaczynał się on ...
-
Piosenka dla dzieci lata 90Kojarzy ktoś może piosenke disco polo dla dzieci, tekst jaki pamiętam to "ajajaj w krainie ...
-
Żydzi wyklęci - dokumentCześć, moze ktoś z was rozpozna i poda mi wykonawcę i tytuł kawałka który jest ...
-
Jaka to piosenkaSzukam tytułu piosenki z teledysku Deorro x Chris Brown - Five More Hours jak jadą ...
-
ProszĘ O Pomoc W Rozpoznaniu Piosenki...Witam, Mam problem z rozszyfrowaniem wykonawcy i tytułu piosenki z tego filmiku [youtube.com] styl podobny do ...
-
TytułThomas Anders (Modern Talking) wylansował kawałek w stylu Eurodance. Usłyszałem go pierwszy raz w Flash ...
-
Dobra nuta lecz bez nazwy wykonawcyten kawałek musiałem go skrócić bo jest on w secie Prisoners Show cekcyn pozdrawiam
-
muzyka z radia fest i piekaryPROSZE CZY KTOS ZNA TE PIOSENKI DOLANCZAM MP3 Z GORY WIELKIE DZIEKI
-
Szukam piosenki( jest jej fragment)Słyszałam w 'mrówkowym' radiu ciekawą piosenkę próbowałam ją wyszukać apką Shazam ale nie udało jej ...
-
Szukam piosenki znam teledyskSzukam piosenki ale zapomniałem tytułu pamiętam tylko teledysk a więc Teledysk zaczyna ...
-
Błagam pomóżcie z tą piosenkąPrzepraszam, ze taki krótki urywek tylko, ale może ktoś z Was będzie znał
-
Jordan Baker Explode RemixWitam mam pytanie do was co to może być za remix wiem że piosenka to ...