-
Skid Row 18 And Life InstrumentalNa początku (jakieś początkowe 20 sekund) piosenki 18 And Life ([youtube.com] pojawia się instrumental, który ...
-
Cara Delevingne Answers the Web’s Most Searched Questions | WIRED[youtube.com] piosenka z intra?
-
Piosenka FrancuskaTo nie będzie pytanie, ale .... może się przyda ;) Miłośniczki i miłośników ...
-
Muzyka z Instagrama 1.eli__[instagram.com] Poszukuje utworu z tego postu.
-
Jaki To UtwÓrSzukam tego utworu już długo, może ktoś pomoże? [youtube.com]
-
Dubstep?Jaki wykonawca i tytuł?Chyba dubstep
-
Piosenka z na wspólnejPoszukuje piosenki z na wspólnej ( dołączam kawałek nagrania )
-
Piosenka z reklamy ReginaWidzialem ostatnio tą reklame, ale shazam nie wykrywa piosenki. Ktoś coś ? [youtube.com]
-
Co to za piosenka?Dość często słuchałem piosenki lata około 2007-2011 którą wspólnie wykonuje 3 muzyków: rap reggae i ...
-
Piosenka rock/metal Lysy wokalista z zespolem jezdzi na segway na koncercieWitam. Poszukuje piosenki , zespolu prawdopodobnie rock,metal, widzialam filmik na koncercie lysy facet z reszta ...
-
Polska noc eska tvWitam. Poszukuję muzyki która leciała na eska tv. Nie pamiętam dokładnie słów ani teledysku ale może ...
-
Szukam teledysku z youtubaTeledysk zaczynał się tak, że mała dziewczynka biegała po lesie i na jednym drzewie było ...
-
Piosenka w h&mDzisiaj w sklepie h&m Ok 11/12 w piotrkowie Tryb. Leciała piosenka która strasznie wpadła mi ...
-
Szukam piosenki. Fotobudka. Mloda dziewczyna.Prosze o pomoc. Kiedys widzialam piosenke(po angielsku)na jakims kanale muzycznym ale nie pamietam tytułu ...
-
Tytuł piosenki z instagrama.Otóż ciekawi mnie tytuł tego utworu. Wiem tylko tyle że jest to rap. [instagram.com]
-
Soundtruck z "Niezwykłe podróże koleją - Birma" z Planete+Kochani urzekła mnie muzyka która jest jednym z soundtrucków tego serialu, a konkretnie 32-giej minucie ...
-
MAFFASHION x adidas Originals by Rita OraCo to za utwór? [youtube.com]
-
Muzyka z CalypsoWitam już długi czas chodzi mi po głowie piosenka i za nic jej nie mogę ...
-
Teledysk z youtube?Szukam teledysku w którym jest jakaś rodzinka najprawdopodobniej. Chłopak siedzi przy stole ze słuchawkami i ...
-
Poszukiwana, załącznik niżej, coś w stylu nightcoreWitam, poszukuję piosenki podanej w załączniku już jakiś czas, udało mi się ją nagrać u ...
-
Co to za nutka:)Koledzy i koleżanki potrzebuje tytuł tej piosenki na wczoraj:)
-
Jaka to piosenka oraz z jakiego oryginalnego bitu powstałaJak ktoś z Was wie, to będę bardzo wdzięczny :)
-
Muzyka od 2:01 do 2:13[youtube.com] 2:01 - 2:13 Chodzi mi dokładnie o zupełnie inną piosenkę, tutaj jest stworzona ...
-
Co to za piosenka? Refren "I'm livin for..."Od jakiegoś czasu chodzi za mną jakaś piosenka, niestety za cholery nie znam jej nazwy. Jest ...
-
Fortepian, taniec, ogień na śnieguChyba blondynka z jakimś balejażem, długie, piękne włosy gra wśród śniegowych zasp na fortepianie, pokazana ...