-
Tytuł piosenki z instagrama.Otóż ciekawi mnie tytuł tego utworu. Wiem tylko tyle że jest to rap. [instagram.com]
-
Soundtruck z "Niezwykłe podróże koleją - Birma" z Planete+Kochani urzekła mnie muzyka która jest jednym z soundtrucków tego serialu, a konkretnie 32-giej minucie ...
-
MAFFASHION x adidas Originals by Rita OraCo to za utwór? [youtube.com]
-
Muzyka z CalypsoWitam już długi czas chodzi mi po głowie piosenka i za nic jej nie mogę ...
-
Teledysk z youtube?Szukam teledysku w którym jest jakaś rodzinka najprawdopodobniej. Chłopak siedzi przy stole ze słuchawkami i ...
-
Poszukiwana, załącznik niżej, coś w stylu nightcoreWitam, poszukuję piosenki podanej w załączniku już jakiś czas, udało mi się ją nagrać u ...
-
Co to za nutka:)Koledzy i koleżanki potrzebuje tytuł tej piosenki na wczoraj:)
-
Jaka to piosenka oraz z jakiego oryginalnego bitu powstałaJak ktoś z Was wie, to będę bardzo wdzięczny :)
-
Muzyka od 2:01 do 2:13[youtube.com] 2:01 - 2:13 Chodzi mi dokładnie o zupełnie inną piosenkę, tutaj jest stworzona ...
-
Co to za piosenka? Refren "I'm livin for..."Od jakiegoś czasu chodzi za mną jakaś piosenka, niestety za cholery nie znam jej nazwy. Jest ...
-
Fortepian, taniec, ogień na śnieguChyba blondynka z jakimś balejażem, długie, piękne włosy gra wśród śniegowych zasp na fortepianie, pokazana ...
-
Poszukuję teledysku gdzie mężczyzna jechał na rowerze i śpiewał coś w stylu "ziggy ziggy"?Hej. Kojarzę tylko kawałek teledysku, który leciał w reklamie vevo przed filmikiem na YT. Był ...
-
Szukam piosenki, chyba dość znany wykonawcaW teledysku jest przedstawione życie pary, mianowicie chłopak całe dnie siedzi w domu przed konsolą ...
-
Muzyka z Świat według Kiepskich , odc. 374 "Dzieje grzechu"Jak nazywa się piosenka którą można usłyszeć w 21:00 minucie odcinka? [ipla.tv]
-
Piosenka, zespółPiosenka w stylu rapcore albo rap rock i na początku była wstawka rozmowy telefonicznej małej ...
-
Nie znam ani tytułu, ani wykonawcySzukam piosenki. Wydaje mi się, że leciała ona w jakiejś reklamie. Piosenka była wesoła miałą ...
-
Co to za wersja Llama In My Living Room?[www28.zippyshare.com]
-
Co to za nutka?[youtu.be] 5:02 minuta
-
Proszę o identyfikacje, słaba jakośćwpadła mi w ucho piosenka ;) mysle ze wystepuja tu słowa feel it nobody can ...
-
Nieznana piosenka w tle[youtube.com] link do filmu 20 minuta 20 sekunda, z góry dziękuje :)
-
Co to za nutka z 29:30 mintuy (remix)Na pewno wiem ze to remix Alan Walker- Alone ale jaki to remix? ;) [www78.zippyshare.com]
-
Utwór z Seta Paul Van Dyk - Mayday Dortmund 30.04.2004Znacie może ten utwór?
-
Jaka piosenka jest na filmiku?Witam serdecznie ;-) Jaki jest tytuł piosenki w tle filmiku zaczyna sie od 22 minuty ...
-
Pomoże ktoś z tą piosenka? fragment nagrania w załacznikuSłyszałem tę piosenkę kilka razy w radiu internetowym, ale nie wiem kto wykonuje ją ani ...
-
Co to za piosenka ? eska 2014 rProszę o pomoc w odszukaniu piosenki . Leciała ona na eska jesień 2014 . W ...